Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkaaa97

co to jest ? ból jajników i sluz ;/

Polecane posty

Gość iwonkaaa97

mam 19 lat .. 10 wrzesnia współżyłam. Po stosunku poleciało mi troche krwi (to był mój trzeci stosunek, ale możliwe ze dopiero wtedy została przebita błona bo ten seks był dłuższy i bardziej intensywny) dzień po seksie zaczął boleć mnie brzuch .. z tym bólem towarzyszył także ból pleców.. (te bóle były takie same jak przed moją ostatnią miesiączką którą miałam 25 sierpnia) bolą (promieniują) moje jajniki.. najczesciej prawy ale lewy też czasami.. ale teraz mam jeszcze zółte plamienia.. Można to nazwać sluzem ale jest strasznie żadki i o nieprzyjemnym zapachu... Powiedziałam o tym mamie i dała mi taki srodek do przemycia miejsc intymnych. Troche popiekło .. Teraz znowu miałam to plamienie tylko że po tym miałam też mało białego i kapke przezroczystego... I jeszcze dzisiaj rano obudziłam sie chyba z gorączką bo byłam strasznie rozpalona i musiałam isć zrobić siusiu..tez mnie troszke mdliło ale nie chciało mi sie wymiotować bardziej musialo mi sie odbić ;/ Boli mnie tez lekko głowa. Myslicie ze co to może byc ? mam sie nie pokoić ? na serio sie martwie że coś jest ze mną nie tak.. niedługo ide do gina.. Ale może mi coś powiecie co moze sie ze mna dziać ? czy to jakiś grzyb , zakażenie , miesiączka czy może ciąza ? Ale wydaje mi sie ze to nie raczej ciąża bo to tylko 10 dni po stosunku a już mialabym jakiekolwiek objawy ?

Gość Dorinsa00
dziad cię zaraził

Gość msna
idz do ginekologa...te objawy wygladaja na torbiel jajnika...mialam tak samo

Gość taka sobie jedna ja mówię
Może byc torbiel... Ale nie zarzekaj się tak, że to na pewno nie ciąża. :-) Miesiączkę miałaś 25 sierpnia (pierwszy dzień?) więc 10 września to był 17 dzień cyklu. U młodych kobiet okres bardzo często trwa dłużej niż 28 dni. Zwykle ok 30 dni - wtedy dni płodne wypadają między 14 a 18 dniem cyklu. :-) Choć to oczywiście mało prawdopodobne żeby tak szybko pojawiły się objawy ciąży. Ale lepiej zacznij się dokształcać zanim WPADNIESZ.

Gość iwonkaaa97
no własnie wiem . A teraz wziełam goracą kąpiel i jak z niej wyszłam to zobaczyłam na majtkach biały grutkowaty śluz miał srednio brzydki zapach . Wydawalo mi sie tez ze miał takie brązowate plamki. To jednak ciąża czy zakażenie ?

Gość Nie mogłam się oprzeć
Taki serowaty śluz to grzybica!!Leć do ginekologa

Gość iwonkaaa97
no własnie jutro jade sie zapisać na wizyte. Na serio taki serowaty sluz to grzybica ? ;/

Gość Nie mogłam się oprzeć
Tak.Przechodziłam ją w ciąży 2 razy to wiem.A swędzi cię coś albp piecze?Zobacz czy nie masz opuchniętych miejsc intymnych