Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proste głupie pytanie 26

Czy przypadkiem tak napisał?

Polecane posty

Zaczęliśmy się spotykać 3 miesiące temu ale się zdystansował przeze mnie 2 tygodnie temu. potykamy się rzadziej bo wyjechałam z miasta al dzwoni codziennie.Napisałam mu,że szkoda że się jesień kończy i miłego dnia a On odpisał,że "będzie zima to będzieMY jeździć na nartach i lepić bałwany". To "my" to przypadkowo czy miał nas na myśli czy tak sobie rzucił ?

Gość Schoolin'girl
Z facetami nigdy nie wiadomo, mnie mój ostatni też tak gadał i potem się okazło co się okazało, ale lepiej nie zapeszać, faceci gadają różne bzdury a potem kobiety płaczą ;) radzę poczekać i zobaczyć czy z tej mąki będzie chleb czy tylko czcza gadanina ;)

a ja się łudzę,że o nas chodziło...

próbuję dzwoni codziennie więc chyba nie przypadkiem.Zaczęło się i w sumie mówił o mnie jako o swojej 'dziewczynie' ale przez mnie się zdystansował i zrobił krok do tyłu, teraz nie wiem na czym stoimy, a że wyjechałam to nie spotykamy się regularnie i nie wiem co to będzie jak wrócę... Nie wiem jak wybadać

Gość piszcie z sensem a nie byle co
np to: Z facetami nigdy nie wiadomo, mnie mój ostatni też tak gadał i potem się okazło co się okazało, ale lepiej nie zapeszać, faceci gadają różne bzdury a potem kobiety płaczą radzę poczekać i zobaczyć czy z tej mąki będzie chleb czy tylko czcza gadanina a teraz napisz krótko i sensownie

A bo to tak jest, jak ma się coś daleko to się tęskni a jak pod nosem - to zupełna olewka, ale oby u Ciebie było inaczej.

A bo to tak jest, jak ma się coś daleko to się tęskni a jak pod nosem - to zupełna olewka, ale oby u Ciebie było inaczej.

bo odpisał, że za niedługo będzie zima to będziemy lepić bałwany i jeździć na nartach. To odpowiedź na mojego sms'a, że nie będziemy chodzić już na plażę.

wszystko zrozumiałam, zastanawiam się czy miał na mysli nas jako parę czy tak ogólnie sobie napisał... jest między nami jakiś dystans to się zastanawiam czy widzi nas razem

Gość Adela ;-)
A może tak zapytać jego co miał na myśli?

a jakbyście to odebrały? bo ja gdybym tak napisała komuś to miałabym na myśli mnie o jego czy tam kogoś do kogo bym tak napisała

Ty jako kobieta wiadomo, że byś tak napisała i tak pomyślała, ale facet tak do tego nie podchodzi, jeśli Ci zależy to się nie nakręcaj - poczekaj, nie osaczaj go a wszystko będzie ok.