Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulęgałka338

DOBRY TANI INTERNET

Polecane posty

Gość ulęgałka338

cześć Wam! szukam możliwości zaoszczędzenia na internecie. wkrótce kończy mi się oferta od sieci kablowej i chce czegoś tańszego. najlepiej dalej przez kabel. Nie mam dużych wymagań, ale kilka komputerów w mieszkaniu i potrzebuję puścić kabel przez ruter, żeby każdy komputer mógł być podłączony jednocześnie z innymi. Prędkość to też drugorzędna sprawa. musze sprawdzać mejla, dokumenty pobierać z sieci. poleććie mi coś

A nie przyszło ci do głowy podać miasto i ewentualnych dostawców świadczących usługi dostępne w twojej okolicy? :o Co z tego, że ktoś poleci ci np. UPC skoro mieszkasz w pcimiu dolnym.

Gość ja mam radiówkę za
25zł, i jest super, ja pracuje na laptopie ale do tego jeszcze jest inny laptp i stacjobajny komp. i jestem super zadowolona

Gość manner
no wlasnie - podaj miasto, bo ofert jest bardzo duzo na rynku mediow. a w polsce calej juz w ogule trudno cos polecac. znaczy sa sieci ktore sa wszedzie prawie.

Gość ulęgałka338
a Sorki. Krakow, mieszkanie blisko centrum. polecicie coś?

Gość kaferura
wszystko byle nie neo i netia. Dobre są upc i vectra sprawdz w okolicy czy masz.

Gość manner
jak duze miasto to zainteresuj sie multimediami. forma multimedia proponuje darmowy internet w ramach swojej promocji. wejdz na strone albo zadzwon i dowiedz sie o ta oferte. ponoc net nie za szybki, ale dziala i za free.

Gość ulęgałka338
nie wiem czy wierzyć w coś za darmo. Pewnie ta promocja jest tylko dla starych abonentów, którzy po jakimś czasie mogą sobie to włączyć w ramach lojalności, a ja nie korzystam z ich oferty tylko innego dostawcy. jak pisałam, prędkość nie ma dużego znaczenia, więc to ok...

Gość manner
multimedia pisza ze oferta jest tez dla nowych chetnych odbiorcow, wiec poszukaj jak to dokladnie dziala. uwierz! kuzyn mojej przyjaciolki wlaczyl sobie to i jest zadowolony. spora oszczednosc i dobra opcja dla kogos komu zalezy na pieniadzach w portfelu a predkosc ma mniejsze znaczenie.