Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikiiii

Czad się ulatnia?

Polecane posty

Gość mikiiii

Brałam przed chwilą kąpiel i zaczął piszczećczujnik czadu. Wyszłam żeby go odłączyc i zanim wytarłam ręce, aby nie dotykac mokrymi wtyczki od gnizdka, przestał piszczeć. Czy to znaczy, że czad juz się nie ulatnia, skoro przestał piszczeć? Boję sie trochę zasnąc, a dodam że pierwszy raz mieszkam w mieszkaniu także nie bardzo wiem jeszcze an czym to polega. Całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym i nie miałam takich problemów... Jednak moja koleżanka przed wyjazdem mówiła,ze czasem się włacza bez powodu np. gdy popryska sie włosy lakierem, czy cos podobnego to czasem sie włacza. Nie chce dzwonic na pogotowie bo nie chce też bagatelizowac tego problemu skoro okaże się, że to było chwilowe. Piecyk piszczał jakies 30 sek. i przestał. dzięki za rady...

Gość agata 25 lat
jak u mnie włączył się czujnik czadu to czad się faktycznie ulatniał. NIe wiem czy nei piszę Ci tego za późno, ale jak następnym razem się włączy to dzwoń po straż pożarną.

Gość pola093
Dokładnie dobrze mówisz ja też zamierzam kupić ten detektor czadu ze smarthome widziałam dużo pozytywnych opinii na jego temat także jak to ktoś pisze wyżej lepiej dmuchać na zimno

Gość daria91plus
Dokładnie lepiej dmuchać na zimno i nie oszczędzać na sprzętach służących do ratowania życia. Wiem coś o tym bo przez czad straciłam siostrę także teraz jestem uczulona na punkcie akcesoriów tego typu detektor czadu ze smarthome posiadam podobno jest najlepszy

Gość xxxesteriiy
No ten czujnik czadu ze smarthome jest o tyle wygodny, że ma również opcję wysyłania powiadomień na smartfona. Opcja bardzo fajna dla osób pracujących zawsze masz dom pod kontrolą.