Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w wielkim szoku

Chyba jestem kolejną naiwną żoną która zdradza mąż:(

Polecane posty

Zle to wyglada... ja tam NIKOMU nie ufam, kocham meza ale nigdy nie powiem ze na 100% mnie nie zdradzi bo faceci lubia zmiany i zona to zona zadko kiedy utozsamiana jest z kobieta... Mialam zakochana kolezanke ktora mowila ze jej facet nigdy by jej nie zdradzil ze reczy za niego i takie tam... i co, po 5latach odszedl do innej mimo iz byli zareczeni...

Nie wiem czy nie zdradza, nie chcę go bronić i zaprzeczać bo mam przeczucie. Niestety ono rzadko mnie myli dlatego boje się że coś może być nie tak. Staramy się o dziecko dlatego tym bardziej mnie to dziwi i niepokoi. Seks również jest, nie taki jak kiedyś, mniej namiętny w sumie taki trochę na odwal się ale po co w ogóle chce ze mną dziecko skoro ma inną? Nie rozumiem facetow:/

Gość dzoanna123456789
I jak tam? udalo ci sie z tymi haslami?

Gość i co tam?
Coś się dowiedziałaś?

Gość mialam 2 takie kolezanki w
a na tych imprezach co ciebie juz nie zabral - to byly inne żony? A gdzie ty pracujesz?

Gość podobno byly,bo
widziala na zdjeciach . Ja zauwazylam ,ze jak facet pracuje tam gdzie pracuja baby to zwieksza sie ryzyko zdrady.Okazja czyni zlodzieja.

Gość dzoanna123456789
Noi jak tam?? Cholera, cos sie autorka nie oidzywa, pewnie podejrzebia sie okazaly prawda, bo inaczej by sie pochwalila. Autorko, powodzenia.

Gość juhyvcc
upupupupup

Gość joi tb
podnoszę

Gość cchguhsf
dziewczyno, nie szukaj łamacza haseł, bo bedą ślady po jego zainstalowaniu. wynajmij dedektywa. zdradzisz się instalując cokolwiek na kompie. lepiej mu podrzucić coś do auta, niepozornie wyglądający przedmiot z dyktafonem... koleś kocha komputery i zapewniam, że jednym kliknięciem sobie sprawdzi co nowego zainstalowano na kompie.