Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość athena2000000004

Bardzo dziecinna dziewczyna?

Polecane posty

Gość athena2000000004

Jestem dziecinna. Lubię lalki, bajki dla dzieci, ubieram się w bluzy z misiami i czapki z kocimi uszami, najlepszym prezentem jest dla mnie zabawka - zresztą studia kończę w kierunku projektowania zabawek. Uwielbiam gry komputerowe, nie maluję się i mam alergię na obcasy. Stanik mam w delfinki na sobie :) Włosy farbuje na śmieszne kolory, śpiewam udziwnionym głosem i "bawię się" w samolot w pracy" Mam 26 lat. Zawsze słyszałam od wielu osób - kobiet- że nie znajdę sobie partnera, pracy. Że powinnam nieco spoważnieć, nie jest kobieca ani seksowna. A zawsze to ja, od liceum, miałam powodzenie. Chłopcy się do mnie kleili, panowie w barach podrywali, panowie w autobusach pomagali wejść podając ramię mimo, że nie potrzebowałam. Od 4 lat jestem z jednym chłopakiem i majtki razem wybieramy - z postaciami z bajek, a nie koronkowe. Studia mam nietypowe, ale lubię je - i tak się dziewczyny z roku oburzają że się wspinam po drzewach przy wydziale ;) (raz rzuciłam fresbee niefortunnie). W pracy jestem efektywna i nikt na mnie nie narzeka, szef mi często na okazje różne kupuje figurkę czy inny gadżet z gry (innym dziewczynom kwiaty lub czekoladki ;)) Jego żona mi uszyła króliczka. Ogólnie część osób do mnie lgnie straszliwie. Ale sporo osób - zwłaszcza dziewczyn w moim wieku - krytykuje mnie i śmieje się ze mnie, że nie jestem seksowna i powinnam spoważnieć. Zostaję sobą i jestem zadowolna, wię czemu KOBIETY mi mówią, że nie mogę być? ;)

:D I tak trzymaj, Kolorowa :) Projektujesz zabawki? Ja też, ale na własny (lub podopiecznych) użytek. rzecz jasna, szyję pluszaki :) Ostatnio mała dziewuszka, którą się opiekowałam, zakochała się w Angry Birds i musiałam uszyć jej cztery ptasiory :D

Gość athena2000000004
Poszłam na wzornictwo i zeszło na specjalizację zabawek :) Marzy "misię" sklep z własnymi zabawkami, ale mam skończone inne studia i pracuję w zawodzie na chyba 1/8 etatu. Ogólnie nigdy nie miałam parcia na dorosłość, a już od 18 roku życia mieszkam sama - od niedawna z chłopakiem ;) - i zarabiam więc minimum odpowiedzialności jest.

Kurcze, aż zazdroszczę :) Ja marzyłam o własnym sklepie z rzeczami zaprojektowanymi przeze mnie (ubrania, torby, serwetki, obrazki, maskotki, biżuteria i inne takie), ale - niestety - moja szara rzeczywistość ciut mnie przygniotła. Może któregoś dnia... Ale i tak mam frajdę, kiedy jadąc na wrotkach widzę zdumione spojrzenia mijających mnie "dam" :D Btw. noszę kolorowe spinki, koszulki ze śmiesznymi nadrukami, mam mnóstwo miśków :D I odkąd pamiętam, pracuję z dziećmi :)

Ja tam Cię już lubię:) i gdybyś była moją sąsiadką, to na pewno bym się wprosiła na oglądanie Twojej kolekcji zabawek:). A mogę mieć prośbę? Zaprojektuj trochę fajnych zabawek, bo coraz mniej takich jest w sklepach:(. Dzieci bawią się jakimś badziewiem bez polotu. Jesteś potrzebna światu, bo koronkowych majtek mamy już przesyt;).

Gość Kakamamka
I bardzo dobry mechanizm obronny na brudy tego świata. Dopóki CIe to nie ogranicza i nie szkodzi tak trzymaj. Jak nudno było na świecie gdybyśmy wszyscy byli tacy sami- nudna garsona i stereotypy....

Jutro idę na rozmowę z kolejnymi rodzicami :) Oby się udało :D A maluchy są fantastyczne :) jakoś nie widzę siebie w poważnej pracy za biurkiem :) Athena, trzymam kciuki za Ciebie :) Nie spadnij z tęczy :)

Gość Kakamamka
znowu desz przyczłapał

Gość athena2000000004
Ja najbardziej lubię pluszowe króliki z pluszaków ;) Ostatnio zaczęłam robić figurkę, ale trochę mi zejdzie jej skończenie - ma wyjśc lalka ciekawa w pełni ruchoma. Strasznie tęsknie do takich zestawów "małego naukowca" ale takich jednak które więcej wymagają od dziecka niż te z Empiku i które są więcej niż puszką do pokolorowania. Marzenie marzeniami, póki co mam fajną pracę gdzie 90% wykonuję w domu i poznaję ciekawych ludzi na studiach - zobaczymy jak będę pracować. Na wrotkach akurat jeździć nie umiem, ani na rolkach. To moja najstraszliwsza słabość, ale zwyczajnie się wywracam ;)

Gość Kakamamka
desz nie zniszcz tego topiku proszę cię

Gość tatatatakkk
fanfi idź spać :o

Gość to chyba raczej damascenka
a nie athena jest urodzona wychowawczynia.

Gość Kakamamka
pamiętam co zrobiłeś na konkursie, smyraczach, palaczach

Gość Kakamamka
zniszczyłeś topiki a palacze? pamiętasz?

Gość tatatatakkk
topik o rzucaniu palenia. Na początku byłeś fajny a potem nagle wyprzezywałes Długowłosa Osę . Za nic! :(

Gość tatatatakkk
Fanfi tam też byłes na tym nicku, na moim topiku zresztą też :(

Gość Kakamamka
dokładnie - to był ten topik .Pamiętasz nas?

Gość 989
nastepna niedostosowana do rzeczywistosci.

Athena, a ja najbardziej lubię pluszowe misie, ale tylko w brązowych kolorach - mogą być różne odcienie brązu, beżu, kremowego. Misie muszą koniecznie przypominać prawdziwe niedźwiadki, wtedy są udane:). Reszta to barachło:(. Chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że ostatnio szukałam ładnej lalki dla dziewczynki. Szukałam takiej z miłą twarzą, pucatej, uśmiechniętej, o przyjaznych oczkach. W sklepach jest wiele straszydeł - świecących, grających, ryczących, których dzieci się boją!

Gość tatatatakkk.
nieważne było - minęlo. Ale gorycz i żal po tobie pozostał

Gość tatatatakkk.
ale co Ci zrobiła długowłosaOsa? tego do dziś nie rozumiem, byleś nam przyjacielem i skąd taka odmiana?

Gość kamiledi15
U kobiet jest większa tolerancja na tego typu zachowania. Mogą sobie nosić śmieszne czapki i ubrania, facetowi ,,nie wypada". Ja lubię oglądać bajki, szczególnie Domisie, co może jest dziwne w wieku 26 lat. Uwielbiam Beatę Wyrąbkiewicz, która łączy właśnie dziecinność z dorosłością poprzez rozdzielanie twórczości i występów dla dzieci i dorosłych - mam od niej 3 autografy i wspólne zdjęcie, czasami chodzę do teatru na oba rodzaje jej występów. W dzieciństwie rysowałem komiksy z wymyśloną przez siebie postacią i nadal to robię. Nie mogę z nikim znaleźć wspólnego języka, bo nie interesuję się polityką, doniesieniami o wypadkach w telewizji, ani modą, o pracy też nie lubię gadać, a głównie o tym rozmawiają osoby dookoła mnie. W pracy z nikim nie rozmawiam, a po powrocie z niej siedzę sam - nie pamiętam, kiedy ostatnio zamieniłem z kimś więcej niż 2 zdania na tematy nie związane z pracą, czy nauką. Wątpię, żebym kiedyś znalazł dziewczynę, która nie będzie próbowała mnie zmienić i zaakceptuje takiego, jakim jestem - raczej szukają ,,dojrzałych" facetów, a ja całkiem dojrzały nigdy nie będę. Choć tą moją dziecinność łączę z dorosłością - pracę mam, studia skończone i jakoś sobie radzę w życiu. Chyba, że bym trafił na taką, jak autorka tematu, ale to szansa jedna na milion i pewnie czeka mnie samotność. No cóż, wyżaliłem się, ale wiem, że nikogo to nie obchodzi :)

Popieram oryginalne pomysły na życie, nie wszystko co szablonowe ma rację bytu a Wasze zainteresowania świadcza o dużym zapotrzebowaniu na nowe trendy zawodowe, nic tak nie cieszy jak satysfakcja z wykonywanej pracy