Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeel_a

Ginekolog- no wlasnie czy aby na pewno dobry.

Polecane posty

Gość Aneeel_a

Witam wczoraj bylam u ginekologa w takiej sprawie, ze od stycznia do maja nie mialam okresu, w maju dostalam i od maja znowu nie mam... zawsze mialam regularne, bralam nawet luteine na wyregulowanie... c odziennie od tego maja boli mnie w dole brzuch, czasem az nie moge wstac z bolu. Wczoraj zrobila mi normalne usg brzucha, musialam czekac 2 godz az sie pecherz napelni i o to klade sie ona przylozyla ten przyrzad do brzucha nawet nie wlaczyla calego sprzetu, monitora itp.. a w kartotece wpisala ze jest wszystko dobrze i ze wszystkie narzady sa wporzadku :/ dala mi tylko skierowanie na badanie hormonalne i tyle z jej strony... mam przyjsc jeszcze z tymi wynikami ale cos czuje ze pojde gdzies indziej prywatnie bo tej pani nawet lekarzem nazwac nie mozna... i nic sie nie dowiedzialam bo stwierdzila ze nie wie od czego to... nawet mnie normalnie nie zbadala.. ehh szkoda gadac.. czy ktoras miala podobnie? dodam ze mialam kiedys torbiel prawego jajnika.. prosze o pomoc.

Polecam dr Halerz Nowakowską sama jestem jej pacjentką i znam wiele kobiet którym pomogła. Wizyta nie jest tania ale za to pani dr rzeczowo udzieli ci odpowiedzi na wszelkie pytania.