Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam tak samo

Czy ten płaszczyk będzie dobry na jesień??

Polecane posty

Gość miałam tak samo

Słuchajcie ja chce kupic córce elegancki plaszcz, no i znalazlam taki-podoba mi sie, jest dziewczecy, ma ladny kolor, no jest fajny-ale mam dylemat, czy on sie w ogole nadaje na jesien??Babka pisze,ze to welna wiec zakladam,ze bedzie ok jak sie pod spod cos zalozy oczywiscie. jak myslicie?? http://allegro.pl/piekny-plaszczyk-monsoon-92-98-jak-nowy-i1834741664.html

Gość wyglada jak szlafrok
:D

Gość miałam tak samo
hahaha no na to nie wpadlam :-D

Gość miałam tak samo
w ogole czy ktos mial stycznosc z ta firma monsoon?? czy robia dobre jakosciowo ciuchy??

Mi sie wydaje że bedzie troszkę za cienki. Jak założysz jeszcze coś grubszego po spód to po prostu dziecku bedzie nie wygodnie.

Gość wyglada jak szlafrok
Ja mam stycznosc :D Ciuchy nie sa zle ale czasami przedobrzaja w wygladzie - jak z tym plaszczykiem. Naprawde robi wrazenie szlafroczka. Nie wiem jak na polska jesien sie sprawdzi. Moim zdaniem taki nieco "wiatrem podszyty".

Gość z tego co znalazłam to nie
no jak dla mnie też wygląda na taki bylejaki, cienki i szmatkowaty. Zapowiadają wczesne chłody wiec czy to ma sens?

Gość miałam tak samo
Hmmm no wlasnie, kurde moze rzeczywiscie wyglada jak szlafroczek? Hmm kobieta mi napisala,ze jest na podszewce,ale raczej na duze chłody napewno sie nie nadaje ,wiec teraz kto wygra serce czy rozum :-)

Gość hm............................
Coś nie hallo z tą aukcją... bo zawartość % wełny w płaszczu świadczy o tym, czy jest on ciepły czy nie.. Np.niektóre wyglądają na ciepłe i zimowe, a mają tylko 15% wełny albo wcale - to wg mnie jesienne płaszcze. Prawdziwy płaszcz powinien mieć co najmniej 60% wełny i wtedy już jest ciepły. Im wiecej, tym cieplejszy. A tu pisze, że 100% wełny, wiec powinien być MEGA ciepły na zimę, a wygląda jak bawełna... na wczesną jesień, wrzesień, może październik - początek. Nie chce mi się wierzyć że to wełna:(

Gość lejdybird
Ja mam moje drogie taki plaszczyk to znaczy moja starsza cora,to jest naprawde welna w 100%,nie jest szmatkowaty, raczej chyba babka nie potrafila zrobic porzadnych zdjec, bo plaszcz jest naprawde porzadny i cieply, aczkolwiek napewno nie nadaje sie na mroz czy zeby pod spod zalozyc koszuleczke. I na powaznie jest laadniejszy niz na tych zdjeciach

Gość z tego co znalazłam to nie
wybacz ale piszę na podstawie wyglądu ze zdjęć. Nie podoba mi się i tyle.

Gość w ciazy nie jestes
a mi sie podoba :-) ale mam syna niestety.. ;-)

Gość miałam tak samo
jeny no nie dobijajcie mnie , az taki zly jest??!! :-( strasznie sie napalilam na niego, a jakmi sie juz cos spodoba to koniec ;-) szkoda,ze nie ma zdjecia na dziecku, moze ubrany nie wyglada jak szlafrok :(

mi się nie podoba bo na serio wygląda jak szlafrok;-) monson to angielska firma, bardzo dobre jakościowo ubrania mają;-) czesto kupuję firmowe ubrania i powiem, ci że ten płaszczyk przypomina taki z przed kilku lat, mozliwe ze zakupiony w ciucholandzie

Gość bukaaa
No to licytuj. Daj 15 zl, może wygrasz. Taka kwotę chyba możesz przeboleć?

Gość mleko mają i ppewnie dokarmią
to samo miałam pisać -to licyttuj może kupisz a kilkanaście zł wtedy nawet jeśli będzie bylejaki nie bedzie żal kasy.

jeżeli ci się podoba to licytuj;-) wiesz na aukcji jest napisane WG MNIE NOSI ŚLADÓW UZYTKOWANIA - więc nie wiesz skąd ten płaszcz jest bo dziecku sprzedającej raczej nie bo napisałaby coś w stuly córka nosiła np rok albo rzadko... nie masz w swoim mieście żadnych ciucholandów? tam takich rzeczy jest mnostwo zwłaszcza w dniu dostawy, wyjdzie ci wtedy jakies 20zł a bedziesz mogla przymierzyc pomacać;-)

Gość miałam tak samo
Ehh no macie racje, zalicytuje bo serio mi sie podoba :-) Ja tam nie mam nic przeciwko ciuchom z lumpeksu, nawet jakby byl to ok, widac ze nie jest zniszczony,poplamiony etc, ale niestety pomacac przez allegro nie da sie :-)