Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justychaa

Mdłości od wczoraj.

Polecane posty

Gość Justychaa

Witanko z rana ;) ! mam otóż pytanie ponieważ wczoraj już wieczorem tak mnie mdli aż do dzisiaj, z rana wymiotowałam i to bardzo dużo.. do tego mam biegunkę.. i brzuch strasznie boli. Wzięłam krople żołądkowe bo być może to jakiś wirus... Od czego te objawy mogą być ???? ciąża?

Gość z tego co znalazłam to nie
a skąd mamy to wiedzieć? Ludzie wyluzujcie z tymi objawami ciążowymi. Pewnie złapałaś grypę żołądkową i cały sekret. A jeśli możliwa ciaża to rób test.

Gość Justychaa
Oj tak tylko zapytałam zauważyłam ten forum i napisałam sorki. Okej macie racje.

Gość z tego co znalazłam to nie
pytać można ale jak ktoś cię ma zdiagnozować skoro od tego jest lekarz. Wymioty plus biegunka to nie żarty bo można się odwodnić dlatego marsz do lekarza bo to albo zatrucie albo grypa żołądkowa. Ciążę sie sprawdza testem więc chyba wiesz co robić?

Gość Justychaa
no tak wiem.. ;) boje sie tego testu zrobic.. a teraz z lozka nie moge wstac zrobilam sobie nawet wolne z pracy wiec nie mam sily nawet isc do lekarza...

Gość Justychaa
ehh dobra ubiore sie i pojde na sile mam nadzieje ze mnie od razu lekarz przyjmie.... ;) milego dnia.