Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konkurencyjna

Przemieszczenie się SILIKONU !!!

Polecane posty

Witam wszystkie dziewczyny które odwiedziły temat założony przeze mnie. Widząc ile jest tematów pokrewnych odnośnie operacji powiekszania biustu nie miałam siły aby kolejne godziny spedzać na czytaniu.Temat który założyłam można powiedzieć miał być w moim mniemaniu takim ,,wabikiem".Tak szczerze to chciałm prosić wszystkie dziewczyny które są po udanej/zadawalajacej operacji powiekszenia biustu o wskazówki dotyczące lekarza,kliniki,wielkości,kształtu i firmy protez jak również zdjęć po operacji... Każdy chirurg plastyczny poleca i zachwala właśnie siebie, czy to konował czy też dobry specjalista.Także bardzo trudno jest wybrać wiarygodnego lekarza. Sądze,że najbardziej wiarygodnym żródłem są kobiety które są juz po operacji i całym tym dylemacie przed którym Ja nadal stoję... :( Aby przybliżyć moją osobę napiszę kilka informacji które moga paść od pytających... Jestem z Katowic ale dojazd i pobyt w klinice np w Warszawie nie jest problemem jeśli to właśnie ma zaważyć na efektownej dla mnie operacji... Finansowo również nie zamierzam się ograniczać w tej kwestii... (Jesli komuś się to przyda do zasugerowania odpowiedniej wielkosci implantów to ważę 50 kg i mam wzrostu 167cm, a miseczka mojego biustu to B). Z góry dziękuję wszystkim dziewczynom/kobietom które zaangażują się w temat... Podaję również prywatnego maila: konkurencyjna@o2.pl więc jeśli któraś z dziewczyn będzie chciała pokazać zdjęcie swojego ,,nowego biustu" będzie mi niezmiernie miło :) pozdrawiam

Interesuje mnie również pokrótce temat trwałego powiększenia ust... Więc jeśli tak zupełnie przypadkiem któraś z czytających ma wiedzę na ten temat i jest po takim właśnie zabiegu to również proszę o info jaką metodą,jaki specyfik,ilość ml, jakie rezultaty,lekarz,klinika, itp. Jak również zdjecia( w tym wypadku najbardziej oddające efekt zabiegu). Pozdrawiam ;)

Gość peppperrrs
Na pierwsze pytanie Ci nie odpowiem ,ale znam odp na drugie ;-) Trwale powiększyć usta można kilkoma sposobami. 1. Aquamid ,1300zł za 1ml, jest mało wydajny ,potrzeba około 3-4ml,efekt niby na stałe, ale usłyszałam od lekarza ze z czasem się przemieszcza, tu na forum dziewczyny pisały o problemach z nim, zapalenia,torbiele, mało kto to robi. 2. Powiększenie własnym tłuszczem ,potrzeba co najmniej 2zabiegów, bo po pierwszym znaczna częsc tluszczu się wchłania,potem zostaje na stale :) Metoda dobra jesli chcesz znacznie powiekszyc usta ,cena chyba 2000 3. Powiekszenie chirurgiczne, przez nacięcie od wewnętrznej strony wargi i ponowne zszycie, na beautywpolsce pisały o tym ,tam są tez zdjęcia :) 4. Przezzczep korium ,tj kawalka skory np z blizny lub posladka :D Szczegolow nie znam 5. Implanty silikonowe, 5000 za obie wargi , ja się własnie nad tym zastanawiam ,ale nie podjełam decyzji ,implancik mozna w kazdej chwili wyjąc i to jest plus ale ciągle jest zbyt malo zdjec z efektami PO :)

Bardzo dziękuję za pierwszy wpis i cenne wskazówki :) heh każdy z 5 punktów ma w sobie coś co ,,subtelnie" wprowadza w niepokój ;) Wcześniej byłam skłonna skusić się na ten Aquamid lecz faktycznie gdy zaczęłam czytać wypowiedzi internautek skutki czsem były niepokojące i nieodwracalne. Słuchaj pepperrrs a czy Ty masz już na oku jakąś klinikę czy lekarza odnośnie zabiegu powiększenia ust?

Gość dziewczyny mam pytanie
dziewczyny nie decydujcie sie na implanty,bo jak je wyjmiecie to będziecie miały tragiczne usta,ja widziałam gdzieś zdjęcia takich ust po wyjęciu implantów,ale to było dawno i to była zagraniczna strona

Gość peppperrrs
Tego się własnie obawiam, niby chce miec te implanty na stale bo interesuje mnie tylko stałe powiekszenie ust...ale... :O Poki co robilam 2 razy u dr Bromy , jestem baaardzo zadowolona ,ale szkoda mi wydawać tyle kasy co 10 miesiecy( bo tyle się u mnie utrzymuje kwas h.) doktor mi zaproponował przeszczep tłuszczu, ale przeraża mnie troche długi okres rekonwalescencji, bo usta są bardzo napuchnięte. Implanty chce zrobic u dr Janickiej ze Szczecina albo u Kasprzyka w Krakowie ,jeszcze nie podjęłam decyzji :)

Gość Gorenje
Niestety czasem zdarza się,że zabieg nie zostanie wykonany prawidłowo. Jak wiemy skutki mogą być opłakane.Niezależnie w jakim mieście chcesz się poddać zabiegowi wybieraj tylko certyfikowanych lekarzy!Lepiej poświęcić trochę czasu na szukanie,ale zaoszczędzić sobie stresów w przyszłości!

Gość certfikowani
Niestety czasem zdarza się,że zabieg nie zostanie wykonany prawidłowo. Jak wiemy skutki mogą być opłakane.Niezależnie w jakim mieście chcesz się poddać zabiegowi wybieraj tylko certyfikowanych lekarzy!Lepiej poświęcić trochę czasu na szukanie,ale zaoszczędzić sobie stresów w przyszłości!

Gość rosa5
konkurencyjna ja planuje zabieg u kasprzyka w krakowie chciałabym jeszcze w tym roku a ty?

Gość rosa5
oczywiście chodzi mi o powiększanie piersi

Do rosa5: Jeśli chodzi o mnie to Kraków jest rzut beretem i jeśli faktycznie jest tam lekarz który ma certyfikat jak również pozytywne opinie klientek do jak dla mnie rewelacja..:) A powiedz mi co Ciebie definitywnie skłania w kierunku Kasprzyka? Miałaś jakiś kontakt (realny) może z jakimis jego klientkami? Bo jak dla mnie to właśnie ta opcja jest najbardziej wiarygodna.. A Jesli moegę spytać to jaki aktualnie masz rozmiar biustu i czy zdecydowałaś się juz jaki kształt i rozmiar chcesz mieć po operacji? Odnośnie Twojego pytania to Ja najprawdopodobniej operację będę miała w przyszłym roku...:))

Gość peppperrrs
Hej , ja jednak robię implanty ust Operacje mam w polowie pazdziernika ,za 2 tygodnie, napisze potem co i jak :) fotki tez bedą ;-)

Do pepperrrs: Kurcze no to gratuluję odwagi..:)) Jestem diabelnie ciekawa Twojej opini no i oczywiscie efektu :) trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością ;) A u kogo się zdecydowałaś, u Janickiej czy Kasprzyka? I jak to wyglada cenowo w Twoim przypadku?

Gość peppperrrs
Wybrałam Janicką :) 4500 za dwie wargi

Gość rosa5
do konkurencyjna już od pewnego czasu dużo czytam na temat chirurgów plastycznych i spotkałam wiele pozytywnych opinii na jego temat w sumie same pozytywne no może poza małymi wyjątkami , to tylko opinie wirtualne ale według mnie wiarygodne na żywo nie miałam okazji oglądać jego dzieła niestety niebawem planuję wizytę u kasprzyka listopad grudzień zobacze jak to wszystko wyjdzie po wizycie będę miała jakiś tam ogólny zarys i skonfrontuje to z tym co przeczytałam o nim w internecie ale jak narazie tylko jego biorę pod uwagę ja chciałabym anatomiczne wkładki mam 167 cm 55 kg i miseczke A chciałabym miseczke D ale wątpię czy się da bo podobno kasprzyk ostrożny jeżeli chodzi o rozmiary ale to może i dobrze bo mniejsze ryzyko powikłań aha skoro już tak wnikliwie pisze to mam 22 lata

Gość zomszeds
dlatego trzeba chodzić do dobrych lekarzy, np dr Zdzitowiecki..

Gość rosa5
zagląda jeszcze ktoś na to forum???