Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama synka

Objawy ciążowe

Polecane posty

Gość mloda mama synka

Jakie miałyście objawy na początku ciąży i w którym tygodniu się dowiedziałyście o tym, że będziecie matkami? Mi się teraz spóźnia okres, dopiero 2 dzień w sumie...

Gość mloda mama synka
:)

Gość mloda mama synka
Szkoda, że żadna z was nie chce się podzielić swoimi doświadczeniami

Gość syll19
ból brzucha, piersi ogólne zmęczenie, duużo śluzu białego...

Gość mloda mama synka
syll dzięki :) A kiedy się dowiedziałaś?

Gość syll19
teraz jestem w 21 tygodzniu... a i @ mi sie spózniala a zawsze byla o czasie i zrobilam test i 2 kreski... jeszcze mdłości od herbaty mnie odpychalo pomidory moglam jest tonami... a ty robilas juz test??

Gość mloda mama synka
Nie robiłam, w sumie to nie miałam kiedy zajść w ciążę, dlatego spokojnie czekam na okres, zobaczymy... Jak się opóźni tydzień to powędruję do lekarza

Gość syll19
mozesz zrobic test to przynajmniej bedziesz wiedziec :) ja za bardzo nie chcialam robic bo mi sie wydawalo ze raczej nie jestem w ciaży a tu niespodzianka :)

Gość mloda mama synka
Miła taka niespodzianka :) U mnie to byłoby odrobinę nieplanowane i nie w porę, ale i tak bym się cieszyła :) poczekam jeszcze dwa dni i zrobię test wtedy :)

Gość mloda mama synka
w sumie mialam dwoch partnerow i nie wiem ktory jest ojcem

jestem w 4 tygodiu ciaży a dowiedziam sie 4 dni przed miesiączką... objawów jak naazie nie mam tyko ból piersi i częściej chodze siusiu... Zróbsobie test im szybciej tym lepiej nie ma co czekać tydzień jeszcze:)

Gość syll19
hmmm my niby planowalismy ale nie liczylismy ze sie uda bo dlugo próbowalismy a tu bumm... no ja teraz zaczynam 2 rok studiów i wgl ale jakos bedzie, lepiej teraz niz wcale

Gość mloda mama synka
Podszywowi dziękuję, jestem mężatką i to wierną :) Ja muszę poczekać ze względów finansowych, niby test to niewiele pieniędzy ale jednak zawsze coś:)

ja byłam wiecznie zmęczona, mogłam spać po 16 h a i tak mi było mało, jajka jadłam w niesamowitych ilościach, delikatnie pobolewał mnie brzuch i cały czas było mi niedobrze. test zrobiłam dzień po tym, jak nie dostałam okresu i to było w 3 tyg ciąży :) bo niecałe 2 tyg później już usg robiłam :)

Gość syll19
ale wiesz zawsze masz ta pewnosc i jak pojdziesz do lekarza to bedzie szukal przyczyny ;p

Gość mloda mama synka
Abstruse powiem Ci że miałam bardzo podobnie jak Ty, ale teraz oprócz pobolewania brzucha i braku apetytu to nie mam nic, a ostatnim możliwym dniem wpadki było współżycie w dniu zakończenia okresu, więc takie jakieś mało prawdopodobne

Gość syll19
ale zawsze prawdopodobne takze wiesz, nie ma rzeczy nie mozliwych

Gość mloda mama synka
W zasadzie racja, tym bardziej że w zeszłym miesiącu miałam dwa okresy, co się zwykle u mnie nie zdarza, tłumaczyłam to stresem

Gość dziwneeeee
Hej, ja to w sumie nie wiem czego mam się spodziewać po objawach typu senność, bule brzucha, zgaga, podwyższona temp., częste chodzenie siusiu, pobolewanie piersi itd. bo ja te wszystkie objawy mam przed okresem :O Dlatego pewnie puki nie dostane okresu to się nie dowiem. :O

no cóż, zrób test i wszystko będzie jasne :) mi się ostatnio @ spóźniał 5 dni, już odchodziłam od zmysłów, bo i źle się czułam i byłam zmęczona, a nasza córka ma dop 8 m-cy, więc blady strach. ale zrobiłam test i przestałam się martwić, a @ przyszedł :)

Gość mloda mama synka
dziwneeeee a kiedy masz dostać okres? Abstruse mój syn ma rok i 8 miesiecy ;) Ale nie planuję jeszcze rodzeństwa dla niego :) Czyli za dwa dni, jak odłożę trochę kasy, idę po test :)

Gość syll19
kazdy organizm jest inny i kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze, jedna nie ma zadnych objawów a druga zas kazdy jaki tylko moze byc. reguły nie ma

Gość crazy-angel
ja byłam strasznie senna i zmęczona, do tego było mi ciągle źle choć nie wymiotowałam ani razu. No i wiadomo okres mi się spóźniał. Ciąże planowaliśmy dlatego od początku byłam nastawiona że może się wreszcie udało ale tak faktycznie zostało to potwierdzone przez lekarza w 5 tygodniu:):):)

młoda mama synka mały też ze stycznia :) ? mówisz 2 okresy miałaś ? może masz po prostu zwykłe wahania hormonalne ? wiem, że niektóre babki mają czasem takie dziwne miesiączki jak się pory roku zmieniają :)

Gość dziwneeeee
Tak jest za każdym razem, i w sumie musiała bym robić test co miesiąc. Ehh to jeszcze nie jest pora bo muszę studia skończyć. A jest coś takiego że kobieta wyczuwa takim instynktem że jest w ciąży? :) Bo coś o tym słyszałam, ale jak większość mówi że taka niespodzianka to nie wiem...

Gość syll19
dziwnee jak bedziesz planowac to sama zobaczysz jak jest ;d wyczujesz moze juz od razu ze jestes w ciazy

Gość mloda mama synka
dokładnie 24 styczeń :)

Gość mloda mama synka
Ja miałam termin na 15 stycznia, ale się mały zasiedział troszkę ;)