Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja i jak

tu wklejajcie linki ślicznych ubranek dla dziewczynek

Polecane posty

Gość to ja i jak

zdjecia dziewczynek i samych ubranek zobaczymy jaki mamy gusat :)

Mnie sie podoba ale czyms bym to rozjaśniła. Za "szaro buro" brakuje mi czegoś "dziecięcego" w żywym kolorze nie wiem apaszki, koralików, opaski czegoś i byloby ok :)

Gość to ja i jak
nie dałabym tylko tej dorosłej torebki do ręki

Gość lkdlodiosdu
Według mnie ta dziewczynka wygląda w tych ubraniach jak stara malutka i troszeczkę zbyt seksownie jak na swój wiek się w nich prezentuje , zupełnie jakby miała zaraz poderwać jakiegoś dorosłego faceta a to przecież jakaś kilkulatka :/ . Ubranka sa oczywiście pierwsza klasa ale nie ma w nich akcentu dziecięcego i wyglądają zbyt dorośle .

Gość dfrtghyui
Dokładnie, stara malutka ! Nie podoba mi się. Ale link ze spodniami i tuniką fajne rzeczy

Gość masz od wiewiórki
normalnie zazdroszczę , zajebiste ma te ciuszki

Gość popop25
moze i dziecko od wiewiorki ladnie ubrane, ale szpetne jak noc i ryze do tego:O ohyda:O

Gość do fajna babka
ten dres na twojej aukcji wyglada jak sciera do podlogi

Gość masz od wiewiórki
popos Ty masz pewnie ładniejsze, Nie ty wcale nie masz////

Gość no własnie ogladałam
od wiewiórki...i tak sobie własnie ludzie wyobrazają ładnie ubrane dziecko moim zdaniem to bezguscie totalne next od czubka głowy do nóg tego nie zagwarantuje

Gość od wiewiórki
Jasne, bezguście. Pokaz mi dziecko z gustem ubrane w takim razie

o rany.. nienawidzę WÓJCIKA !! jak dla mnie ubrania są tragiczne i ohydne, zupełnie nie moja bajka, w sumie to nie mam ulubionego sklepu , lubię łazić po sklepach i wybieram z każdego to co mi się podoba. Nie każde ubranko z zary czy H&M jest ładne.... ale w wójciku nigdy mi się nic nie podobało i nie zrozumiem jak takie brzydkie ciuchy mogą tyle kosztować np: http://allegro.pl/kompinezon-2-czesciowy-wojcik-74-i1824726437.html http://allegro.pl/wyprzedaz-wojcik-2010-sukienka-r-146-i1784905511.html HIT http://allegro.pl/wojcik-kombinezon-i1826397359.html

na zdjęciach z Chinką podoba mi sie 3 zestaw , pozostałe mogą być ale, ja bym nie kupiła, takie za sztywne mi się wydają

mi z wójcika nic sie nie podoba, kojarzy mi z cyganskimi dziecmi , cekinki , koraliki , falbanki ...

No i właśnie chyba o to chodzi że każdy ma inny gust :) i inne możliwości finansowe, co nie znaczy że będę wieszała psy na ciuchach na które mnie nie stać :p

sugerujesz że "wieszam psy" na wjciku bo mnie na niego nie stać ? Troche masz racji nie stać mnie na kupowanie ochydnych ubranek , których wygąd i jakość nie sa adekwatne do wysokiej ceny . Wolę wydać pieniądze w mothercare, h&M czy zarze .

stare jak świat zagranie , jak się nie ma nic do powiedzenia zaczyna się wywlekanie błędów ortograficznych ... ŻAL.

Gość DFGHJKL;////////
WEZCIE JUZ PRZESTANCIE REKLAMOWAC TU SWOJE AUKCJE!!!!!!!!!!!!!!!UBRANKA OBCIACHOWE MACIE!!!!!!!!!!!!!!I BRZYDKIE DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nie wiem :) ja raczej wyznaję zasadę że jak sie nie umie pisać poprawnie to się nie wypowiada w formie pisemnej :p Poza tym myślałam że w tym temacie chodzi o wklejanie linków tego co sie komu podoba a nie o ocenianie cudzych gustów

A ja wyznaję zasadę , ze skoro piszę na publicznym forum to mogę wyrażać swoją opinię i swobodnie oceniać bazarowy gust made in wójcik .