Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anguś1234

pomocyyy bo oszaleje :(

Polecane posty

Gość anguś1234

hmm mam dosc niepokojaca mnie sprawe wiec moze ktoras z was cos pododbnego przechodzila lub wie co to moze byc.NIEstety przy naszym NFZ nie mozna tak szybko dostac sie do specjalisty dlatego ten post. 1 raz przyjmowalam tab. anty. Artizia no jak po tab. antykoncepcyjnych normalne jest ze sa jakies wymazy czy tam wydzieliny upalawy jak kto zwie,w kazdym razie potem zaczelo cos niepokojacego sie dziac oczywiscie po tyg od rozpoczecia tab moj facet bez problemu konczyl we mnie.jakis tydzien temu zacela pojawiac sie krew po oddaniu moczu ale nie z cewki tylko z pochwy i bol nastepnie bol ustal pozostala krew a pojawiala sie przy zblizeniu.powinnam dostac okres bo dzisiaj 21 dzien cyklu a tu nic.mam jakies brazowe wymazy a ja nie wiem co jest grane.moze wam cos takiego sie zdazylo...pomocy:(

Gość kbjhvla
no jak jesteś na tyle głupia żeby pozwolić facetowi kończyć w tobie to twój problem, moja przyjaciółka brała tabsy regularnie co do minuty facet w niej kończył i zaczła w ciąże, ja zabezpieczam sie tabletkami jak i gumka i jest zajebiście :D pełen komfort

Gość anguś1234
dodam ze od paru dni utrzymuje mi sie podwyzszona tem do 37-37'4 stopni

Gość dziewczyna janosika .
dziewczyno :/ lekarz ci nie powiedział że tabsy działają dopiero od drugiego opakowania :/ przy pierwszym opakowaniu absolutnie nie powinno się bzykac bez gumki !

Gość oblesne tj
to po co sie truc tabletkami jak nie mozna sie sexic do konca?bezsensu ,lepsze i zdrowsze gumki

Gość kbjhvla
heheh uwielbiam takie teskty :D:D:D a po to się truć moja droga żeby mieć 200 % pewności że sie nei zajdzie, tabsy biorę przede wszystkim na moje problemu z hormonami ale nawet gdybym ich nie miała to i tak bym brała. Tabletki same w sobie nie zabezpieczają w 100% Boże ile ja znam dziewczyn co wpadło na tabsach to sobie nawet nei wyobrażacie !! Dlatego będę się zabezpieczać i prezerwatywą i tabletkami! Dzieci nie lubię i nie chce więc nie będę ryzykować!

Gość anguś1234
ta goraczka moze stad ze jestem przeziebiona i mam problemy zdrowotne. jezli chodzi o tabsy moja siostra bierze tab anty od X czasu i twierdzi ze po tyg od zaczecie tabsow mozna bez problemu z zakonczeniem teraz to juz sama nie wiem choc ta krew nie jest czysta tylko jakby z jakimis wymazami.

Gość yhym yhym
twoja siostra jest pojebana i tyle w temacie a rodzice wiedza, ze maja dwie puszczalskie kurwy za corki?

Gość brum brum brumka
mi gin też powiedział że dopiero od drugie opakowania tabsy działają a przy pierwszym trzeba się dodatkowo zabezpieczać i nie bierz przykłady z siostry bo to głupie. Inne biora tabsy 10 lat i nie wpadają a inne przez pół roku i są w ciązy. Kiedy był dokładnie ten stosunek ?

Gość anguś1234
do yhym yhym nie badz taki kozak bo jak nie znasz ludzi i nie masz nic madrego do powiedzenia to sie przymknij.Jestesmy ulozonymi kobietami moja siostra ma meza ja mam stalego faceta u nas nie toleruje sie zdrady i puszczanie sie na prawo i lewo jak lubisz takie rozrywki to sobie z nich korzystaj ale nie posadzaj innych jednak sa ludzie i parapety a Ty do zadnych sie nie zaliczasz-.-

Gość madzia Q
no to masz yntelygentna siostrą :D:D:D tabsy działają po tygodniu brania ? :D no powiem ci że większej głupoty nie słyszałam :D tabsy to działają co najmniej po miesiącu ! I sobie to zapamiętam na przyszłośc jak się boisz ciąży.

Gość gojaaa.a.a.a
Ja zaczęłam się kochać z facetem tez po tygodniu brania tabletek i dopiero póżniej ginekolog mi powiedział że powinni się zacząć sypiać z facet dopiero od następnego opakowania.

Gość anguś1234
mam stałego faceta, rumunskiego alfonsa z zaropilym kutasem,lubie mu obciagac i lizac odbyt

Gość anguś1234
fajnie ze sie podszywasz i zazdroszcze wyobrazni z tym rumunskim alfonsem

Gość anguś1234
tylko czy to by byly objwy ciazy?dziwne zeby ta krew i wymazy to potwierdzaly.moze jakas inna jest przyczyna tego.

Gość gojaaa.a.a.a
dlaczego nie pójdziesz do ginekologa ???

Gość teosia
jezuu,idzze zrob test i przestan truc!

Gość anguś1234
bylam ale niestety zostalam odeslane.Mysle ze czas wgl zmienic tego gina bo strasznie trakruje pacjentow a ona jako jedyna jest z NFZ w kazdym razie dowiem sie dopiero 5 paz co jest grane dlatego w sobote test.

Gość gojaaa.a.a.a
to idz jutro do innego co to za problem

Gość iwonkaaaw
a słyszalas o prywatnych gabinetach tepa dupodajko???

Gość anguś1234
jeszcze raz wytlumacze dla mnie kumatych ze nie ma miejsc u gina z NFZ mnie znajoma wcisnela na 5 pazdziernika a normalnie jest miejsce na 21 paz., iu to nic nie da ze jutro pojde na darmo;

Gość anguś1234
no a jak na mnie gdy zyje na swoim i troche licze sie z kazdym groszem uczac sie na zaocznych jakos mi tak ciezko dac 150zl za jedna wizyte.

Gość iwonkaaaw
to idz kurwo zajebana prywatnie i skoincz ta pisanine!!!!!

Gość anguś1234
do iwonkaaaw nie wierze ze matki i takie kobiety tak sie wypowiadaja.moze jakbys przeczytala wczesniejsze wypowiedzi troche bys zrozumiala.a jezeli ten post Ci nie uinteresuje to po co sie wypowiawdasz oczekuje tu normalnych wypowiedzi kobiet a nie jakies nawiedzonej zdesperowanej laski,

Gość iwonkaaaw
zdesperowana kurwo jestes ty obys pizdo byla w ciazy i musiala sama bachora bawic:O

Gość anguś1234
iwonka chyba jakas trauma Ci zostala ze ty bylas kiedys tym bachorem nie mialas ojca i bylam niekochana;p a nawet jakbym byla to mam kochanego faceta ktory cieszyl by sie z tego dziecka pusta ropucho ;p

Gość iwonkaaaw
cieszył,jasne,haha:D:D niech najpierw nazbiera na prywatna wizyte u gina oblesna dupodajko:D:D:D:D

Gość anguś1234
ze tez zawsze musi sie zdazyc jedna czarna owca taka jak ty-,- jestem niezalezna kobieta i jeszcze nic mu nie powiedzialam wole miec 1 pewnosc niz ronic jakies urojenia,iwonka chyba zycie za malo Cie nauczylo

o kurcze nie zazdroszzce bo z tego co piszesz wynika, ze wpadlas :( jakiedy bralam tabsy to w 21dc mialam okres potem 7 dni przerwy i wszytsko od nowa.