Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 misia555

Dermaroller-pytanie zdesperowanej zeberki

Polecane posty

Go艣膰 nie r贸b spamu
wcale nie jest mniej bolesny i wcale zabieg nie jest szybszy. Ponadto 540 igielek z mojego do艣wiadczenia trudniej utrzymuje si臋 w czysto艣ci. Prosz臋 darowa膰 sobie ten spam chi艅szczyzny. W necie jest masa ofert tego ZGTS, bo u producent贸w s膮 one dost臋pne za tzw grosze. Za ile go naby艂a艣 - 5z艂? przyznaj si臋! W chwili obecnej w Polsce s膮 tylko 3 urz膮dzenia godne zaufania: Environ, Medik8 i Inno. Mia艂am Environ i Inno Roller. Teraz testuj臋 sobie Medik8

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 uwag
witam mam pytanie zakupi艂臋m dermaroller - na blizne 15 cm na brzuchu co uzywac po zabiegu - jakie olejki kremy ?? prosze o odpowiedz ,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na blizn臋
witamina C, E, A i z tego co wiem to najlepiej retinol Ja nie pomog臋 bo kr臋c臋 swoje w艂asne serum z p贸艂produkt贸w, ale widzia艂am takie gotowce na sklepie medikan.pl

Udost臋pnij ten post

czytajac posty zwatpilam w rzetelnosc tego produktu : http://www.mydeal.pl/caly_kraj-mezoterapia_we_wlasnym_domu-9869.html myslicie ze faktycznie to jest jakis badziew chinski, ktory moze saszkodzic? tutaj cos podobnego albo i to samo na niby tematycznej stronie z roznymi produktami tego typu http://www.kuracjeantyaging.pl/derma-roller/798-derma-roller-mt-540-tytanowych-mikroigielek-05mm-posiada-certyfikat-ce-100-sterylnosci.html moze ktos rzetelnie doradzic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wenus84
Oczywi艣cie, 偶e linki do kt贸rych podajesz linki to chi艅ski badziew. Jak mo偶na proponowa膰 rolk臋 po takiej zni偶ce. Pytanie jest - to jak膮 warto艣膰 maj膮 te urz膮dzenia? Wenus84 sprawd藕 sobie ten MT Roller na stronie alibaba.com. Tam znajdziesz oferty hurtownik贸w z Chin i tym samym dowiesz si臋 co jest 艣ci膮gane z Made in China :D Czemu takie firmy derma roller贸w jak Environ, Filorga czy Medik8 nie ma na Grouponie czy MyDeal i nie oferuj膮 zni偶ek a偶 do 70%? Czy偶by koszt produkcji tych profesjonalnych urz膮dze艅 by艂 wiele wi臋kszy ni偶 podr贸bek z Chin??? Widzia艂am na alibaba.com, 偶e tak膮 rolk臋 od hurtownika mo偶na dosta膰 ju偶 za kilka z艂otych. No ba! wi臋c potencjalni sprzedawcy bez problemu mog膮 zej艣膰 tak bardzo z ceny. Te偶 czai艂am si臋 na rolk臋 w 艣redniej cenie wierz膮c 偶e to dobry sprz臋t :///

Udost臋pnij ten post

Dzieki bardzo za odpowiedz ;) Czysto logicznie masz racje ale powiedzmy ze ludzilam sie tym ze po prostu dany producent moze chce zwiekszyc swoja sprzedaz przez zrobienie promocji? Te firmy co podajesz - mimo ze solidne - nie sa znane i za pewne tez nie maja wielu klientow. A kazda promocja przyciaga uwage ;) A co do tego linku, to dzieki,nie wiedzialam nawet ze takie cos jest ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wenus84
Akurat w mojej dziedzinie w jakiej si臋 specjalizuje i Environ, Filorga czy Medik8 s膮 rozpoznawalne. Ta ostatnia mo偶e troch臋 mniej, ale ostatnio b臋d膮c w Anglii wiem, 偶e tam w gabinetach kosmetycznych panie bardzo cz臋sto na nich pracuj膮 a i te produkty nie s膮 wcale takie g艂upie ;) To prawda, 偶e ka偶da promocja przyci膮ga uwag臋, ale musi to by膰 przede wszystkim rozs膮dna promocja. Podobnie jest z ofertami na grouponie. Dajmy na to zabieg usuwania ow艂osienia jakim艣 urz膮dzeniem. Gabinety zgadzaj膮 si臋 na upusty a偶 do 80%. W ko艅cowym efekcie sprzedaj膮 zabieg贸w poprzez promocj臋 na grouponie w liczbie 100-150szt. Przemia艂 gabinet b臋dzie mie膰 solidny. Ale jak si臋 przyjrze膰 podobno to urz膮dzenie musi mie膰 po jakie艣 niewielkiej liczbie zabieg贸w wymienialn膮 g艂owic臋, kt贸ra swoj膮 drog膮 "troch臋" kosztuje. Naczyta艂am si臋 o tym na jednym z forum. Podobno wybuch艂 absurd. Bo przy takich cenach jaki zosta艂 udost臋pniony zabieg plus wymiana g艂owicy co jaki艣 czas okaza艂o si臋, 偶e gabinet robi艂 to charytatywnie. W艂a艣cicielka zapewnia艂a, 偶e g艂owica wcale tak cz臋sto nie musi by膰 wymieniana. Jak si臋 okaza艂o w ci膮gu wszystkich 100-150 sprzedanych zabieg贸w nie zosta艂a wymieniona ani razu. Po jakim艣 czasie zacz臋艂y si臋 w tym samym w膮tku rozpisywa膰 klientki, kt贸re podda艂y si臋 temu偶 zabiegowi. Wyda艂y opinie 偶e zabieg jest bezu偶yteczny, nic nie wnosi i jest szkoda pieni臋dzy na niego. I jaki z tego mamy u偶ytek? Wszyscy posiadacze tego urz膮dzenia w gabinetach ponie艣li pora偶k臋. Bo trafi艂a si臋 pazerna w艂a艣cicielka, kt贸ra chcia艂a szybko si臋 dorobi膰. Opinia wydana przez potencjalnych u偶ytkownik贸w na forum jest dzi艣 najwi臋ksz膮 reklam膮. To co wyst臋puje na Gruponach, MyDealach, Okazikach itd jest na NIE. Kupujesz sushi na okazik.pl? Masz gwarancj臋, 偶e nie b臋dzie to 艣wie偶e. Kupujesz derma roller na grouponie? Masz gwarancj臋, 偶e co艣 jest z nim nie halo. itd itd Dzi艣 nikt niczego nie robi charytatywnie. A Groupony jak ju偶 to ci膮gn膮 do tego by obni偶ka by艂a jaknajwi臋ksza :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awokado23
Derma Roller s艂u偶y do wykonania zabiegu mezoterapii ig艂owej. Wykonujemy nim bezbole艣nie niewielkie nak艂ucia w sk贸rze. Ten zabieg medyczny polega na dostarczeniu bezpo艣rednio do sk贸ry w艂a艣ciwej substancji leczniczych, regeneruj膮cych lub od偶ywczych. Najcz臋艣ciej jest stosowany w dermatologii i medycynie estetycznej do leczenia i profilaktyki. Dzi臋ki powsta艂ym kanalikom, substancje na艂o偶one w miejsce dzia艂ania Derma Rollera, mog膮 g艂臋boko wnika膰 a偶 do sk贸ry w艂a艣ciwej i dzia艂a膰. Korzy艣ci膮 jest to 偶e miejscowe podanie preparat贸w maksymalizuje ich skuteczno艣膰 dzia艂ania. Dodatkowo wywo艂ane drobnymi nak艂uciami uszkodzenia sk贸ry, pobudzaj膮 j膮 do samoregeneracji i produkcji potrzebnych w tym celu substancji. Jak zaznaczono ju偶 wcze艣niej wywo艂ujemy proces regeneracji kt贸ry wywo艂uje z kolei zwi臋kszon膮 produkcje kolagenu i elastyny. tu przyk艂ad urz膮dzenia na dobrym poziomie zdj臋cia http://meaderm.pl/pl/p/Derma-roller-ZGTS-540-mikroigielek-05-mm/148

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam dok艂adnie taki dermaroller http://sklep.beautymed.pl/produkty/Rollery Jest naprawde 艣wietny, do tego warto dokupi膰 kwas hialuronowy i w taki spos贸b dbac o swoj膮 sk贸re.

Udost臋pnij ten post

na allegro wiekszosc to podrobki , z tym ze jedni maja bardziej wysrobowane ceny celowo zeby te tansze schodzily a inni znow nie maja sentymentow i ida na calosc wystawiajac celowo wysokie ceny podrobek :P Oczywiscie sama na jedna sie pokusilam i choc po 2 - 3 razach widzialam efekt tak teraz juz nie. MOzna by powiedziec ze podrobka s艂uzy do 3 razy bynajmniej moja :D. Jesli ktos nie chce wydawac krocia i wyprobowac na jakiej zasadzie to tylko dziala to mozna i podrobka sie pobawic, ale jesli wychodzi sie z za艂ozenia ze ma s艂uzyc to nie warto oszczedzac. Tu podobno mozna kupic orgina艂: http://www.medikan.pl/content/6-dermaroller

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem tego samego zdania. Polityka cen derma roller贸w na allegro jest absurdalna. Ich 偶ywotno艣膰 te偶 zostawia wiele do 偶yczenia. Z tego co zd膮偶y艂am sprawdzi膰 to ten sklep http://medikan.pl ma je w chwili obecnej najtaniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peleczka9
Ja zauwa偶y艂am, 偶e dermo roller bardzo poprawi艂 stan mojej cery Jest g艂adsza, m艂odsza i wygl膮da 艣wietnie ! Mam ten model: http://www.skapiec.pl/site/cat/3205/comp/7738819#from78859 Na pocz膮tku nie mog艂am si臋 przekona膰 poniewa偶 ba艂am si臋 ,偶e moze uszkodzi膰 stan mojej sk贸y ale teraz widz臋, 偶e nie by艂o czego si臋 obawia膰. Bardzo skuteczny na pierwsze objawy starzenia. Mo偶na go za grosze zam贸wi膰 w sieci tak wi臋c polecam wypr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nast臋pne chi艅skie badziewie, nawet nie wiadomo jaka jest dugo艣膰 igie艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Mo偶na go zam贸wi膰 za grosze" - co Ty za g艂upoty wypisujesz. Nikt przy zdrowych zmys艂ach za grosze czego艣 czym b臋dzie nak艂uwa艂 sobie sk贸r臋 to NIE KUPI. Chyba 偶e... na jeden ma艂y zabieg 偶eby sprawdzi膰 czy to boli czy te偶 nie. Ja s艂ysza艂am, 偶e rolki z medik8 lub inno search s膮 dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez uzywam medik8. Bylam najpiew na zabiegu w klinice, gdzie uzywaja wlasnie medik8, a potem jak zobaczylam jak to robia, sama zakupilam to samo. firmy typu zestbeauty albo dermacaredirect. Wydatek okolo 拢45-50. Taniej nie bedzie, jesli ma byc oryginalne. nie wiem jak mozna kupowac inne badziewie i ryzykowac wlasnym zdrowiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wol臋 sama nie eksperymentowa膰. Na zabiegi z rollerem chodz臋 do salonu kosmetycznego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spoko, jak masz ten sam dermaroller i krem znieczulajacy to mozesz to robic sama. Nie wymaga to specjalnych umiejetnosci. Ale podstawa jest oryginalny dermaroller a nie tania podroba z allegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przed rollerem nie powinno si臋 znieczula膰 sk贸ry, bo wtedy naczynia krwiono艣ne si臋 obkurczaj膮 i efekt nie jest takim sam jak powinien. A sama nie dam rady sobie rollowa膰 z tak膮 si艂膮, zeby pojawi艂a si臋 krew, wi臋c chodz臋 do mojej kosmetolo偶ki. Poza tym ona u偶ywa jakie艣 specjalne prepararty, kt贸re nie s膮 ogolnodost臋pne w sieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, ze si臋 znieczulaj膮ce, przynajmniej w Anglii. Krem Emla, w Polsce tez jest dost臋pny. Potem do krwi i juz. W艂a艣nie zrobilam sobie zabieg w domu po raz kolejny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam znieczulenia, ale to mija si臋 z celem. Rollowanie ma by膰 bez znieczulenia, bo tylko wtedy ma sens i zachodz膮 prawid艂owe reakcje w kom贸rkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izamakowska
Jedno to dobry roll cit , a drugie to substancja, kt贸r膮 wpuszczasz w sk贸r臋. Je艣li chcesz oryginalny i bezpieczny to wybierz environ! Pierwszy na 艣wiecie roll cit wyszed艂 w艂a艣nie z pod r膮k dr Fernandesa! BY艂 patent, a jak patent si臋 zako艅czy艂 to pojawi艂o si臋 wiele niebezpiecznych wa艂eczk贸w. Oczywi艣cie do roll citu krem z witamin膮 A, albo olejek. Najlepsze 藕r贸d艂o (wy艂膮czny dystrybutor, wi臋c nie b臋dzie podr贸bek )e-fontanna.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynaxx
Dzi艣 oferowanych jest nam mn贸stwo r贸偶nego rodzaju zabieg贸w. Czasem s膮 to zabiegi bardzo normalne i zwyczajne, typu maseczki. Niekiedy jednak sama nazwa zabiegu, po prostu nic nam nie m贸wi. Tak mo偶e by膰 w przypadku zabieg贸w z wykorzystaniem derma rollera.http://castaway.com.pl/zabiegi-z-derma-roller em/

Udost臋pnij ten post