Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje :(:(

podeszłam wykąpana, ubrana w kusą bluzeczkę i korobkowe majtki do mojego męża i

Polecane posty

Nie rozumiem dlaczego nazywacie ja dziwka przecież to normalne to jej mąż n Dobrze ze wprowadza coś fajnego a nie czeka w koszuli po kostki aż przyjdzie i sie nią zainteresuje jedli by pisała ze ma problem bo mąż nie chce sie kochać czeka ma niego w łóżku to byście pisali żeby go jakoś pobudzila nie rozumiem już ludzi na kafe ciagle tylkO po kina jedziecie. Wy do mężów w kożuchach podchodzicie???

Gość katikala
hmm, ja wystarczy ze wyjde w najzwyklejszej pizamie do chlopaka a on chce sie dobrac do mnie , moze go jakos zachec pocaluj popiesc ] jejku kobiety czasami zacowuja sie jak prawiki

to podszywy a bękart zmarl bo zachorował...powiedziałam męzowi że możemy zrobć drugiego

Jak ktoś powyżej napisał - każdego zdrowego i normalnego faceta to powinno ruszyć... no chyba, że rzadko to robicie i Twój facet się mści, że tym razem jak Ty chcesz, to on odmawia ;-) Szczerze, to zazdroszczę mu takiej żony. Żeby moja mi kiedyś taką niespodziankę zrobiła, to chyba spadłbym z krzesła :D

Gość irena 58 radom
autorka powinna się wstydzić! jak mozna tak paradować po domu, po prsotu wstyd. co za czasy, nie dziwie sie ze mąż się jej brzydzi, bo ja bym sie tez brzydziła dziewczyno opamietaj się w szoku jestem mnie mój mąż nigdy nie widzial przy świetle, pozwalam mu dotykać tylko piersi, co za ludzie teraz szok!

Gość janszusz podlaskie
rzeczywscie tak paradowac przy męzu to przesada trudno się dziwić obrzydzeniu męża

Gość bożena puszysta
mnie też dziwi bezwstyd autorki to jakies chore. Moze masz cos z psychiką? powinnas się leczyć

Gość janszusz podlaskie
mi pozostaje tylko trzepanie kapucyna na dobranoc. ide zrobic swoje i do wyra

Gość juz nie na zawsze TWOJA :D
ale tutaj pokręci piszą z jednej strony autorka - dla mnie szmata wstrętna i gówno najgorsze a z drugiej napaleni faceci-onaniści, którzy pisza: to wspanialem, chcialbym zeby takmoja żona itd. ludzie, jestescie dnem, jeszcze gorszym niż ta kurewka autorka topiku

Gość bożena puszysta
lubie jesc kupe

Gość juz nie na zawsze TWOJA :D
juz na zawsze twoja. gimgowno

gdy mąż wyszedł z łazienki wziełam się za masowanie i pieszczenie jego penisa...nawet nie drgnął już nie wiem co robić... chyba cały czas ma w pamięci to jak podduszał swoim penisem naszego ś.p. synka

Gość Ja.AndrzeJ.
Kur*a nie poprawiać mnie! 'Nieraz' pisze sie albo razem (jako synonim 'czasami') lub nie raz ( jako nie raz, nie dwa). Kminisz?! I wypier*alaj ode mnie ściero! A do autorki nie przejmuj się. Każdy facet ma gorszy dzień. Mniejszą i większą ochote na seks w zależności od dnia, nastroju itd. Postaraj się bardziej jeśli to go nie ruszyło wiec musisz dać z siebie wiecej. To nie takie trudne:) a ogolnie dobrze sie układa wasze życie seksualne?

to ie jest śmieszne nasz synek umarł w menczarniach straszliwy ch

Gość Ja.AndrzeJ.
Te żarty z synkiem naprawde nie są zabawne. Może ciebie kiedyś spotka taka tragedia ciekawe czy tak samo bedziesz zadowolony/na

Gość Ja.AndrzeJ.
autorko napisz czy jestes wygolona

Gość beatrycze irlandia 23
a co chodzi z tym synkiem? umarł?

tak, mój mąż go podduszał wsadzaniem swojego penisa w jego usta... niestety któregoś razu synek nie wytrzymał

Gość Ja.AndrzeJ.
Ostatni podszyw autorki zostaje zgłoszony do odpowiednich służb. Nie jesteś anonimowy/a

Gość Ja.AndrzeJ.
to wyżej to podszyw

Gość Ja.AndrzeJ.
autorko, jestes jeszcze? odezwij się suczko

Gość tylko nie mowcie ze
jestem 7 lat po slubie mążma 37, niestety mimo że jestem atrakcyjna to męża mało rzeczy rusza, jak chodzę tak ubrana praktycznie nie zwraca na mnie uwagi , seks jest coraz rzadziej, napiserw płakałam, starałam sie a teraz dałam sobie spokój bo ile mozna sie poniżać , może u ciebie nie jest tak źle jak umnie może był zmęczony albo stes, rozumiem cie nie ma nic gorszego jak kobieta sie postara wie że wyglada seski a faceta to nie ruszy

Gość Ja.AndrzeJ.
Żal mi was podszywy. A do tych żartównisiów to chce wam przekazać że policja przyjęła zgłoszenie i zajmą sie sprawą.

Gość Ja.AndrzeJ.
to ja jestem prawdziwy Andrzeju!!!

Gość kasica339
JAKIE TO KOROBKOWE MAJTKI?? CHĘTNIE TAKIE KUPIĘ:) POZDRAWIAM MICHAŁA Z ICH TROJE ORAZ ARNOLDA SCHWARZENEGERA:) DZIEKUJE ZA UWAGĘ:P

Gość jj
Autorko, nie sluchaj dziwakow! Super ze nie krepujesz meza. Powinien byc zadowolony, ze jestes otwarta jesli chodzi o te sprawy. A to ze tak zareagowal... nie bralabym tego tak do siebie. Zapewne robil w tym czasie cos co go bardzo wciagnelo i mimo to ze zerknal w twoja strone to pewnie nawet nie widzial co i jak. Ja bym od razu podeszla i wziela sie za niego :) Kurcze, ja zaraz tez swojego mezulka przyatakuje :) A co do bezwstydu itd.... Faceci lubia otwarte kobiety, a nie drzace cnotki co to sie przy swietle nie pokaza. Szukaja wrazen i dlatego zdradzaja, jak z wlasna zona nie moga wypelnic swoich fantazji!

Gość kasica339
POZDRAWIAM MICHAŁA Z ICH TROJE ORAZ ARNOLDA SCHWARZENEGERA:) DZIEKUJE ZA UWAGĘ:P