Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

282

Czy to normalne zachowanie , moja kumpela ma ojca o niskim ilorazie inteligencji

Polecane posty

Jestem gejem. Moja kolezanka zostawila dzisiaj syna pod moja opieka bo miala kilka waznych spraw do zalatwienia. I co? czlowiek po 50tce, wie o mojej orientacji seksualnej przyszedl do domu swojej corki i wyrzucil mnie z domu w dodatku zwyzywal od pedofilow przy malym dziecku.

Gość Ja.AndrzeJ.
To nie kwestia ilorazu inteligencji a poprostu uprzedzenia do takich ludzi jak ty... Zachował sie źle, nie bronię go. Ale nie rozumiem po co piszesz to na kafe. Skoro jesteś gejem to chyba wiesz że twoja orientacja nie zawsze jest akceptowana szczególnie u ludzi tzw starej daty.

no ale pedofilia wśród homoseksualistów występuje znacznie częściej czyli ojciec dobrze zrobił. może i ty nie jesteś pedofilem ale czy powinien ryzykować dla "poprawności politycznej"?

Bo to jest oburzające, ja pomagam koleżance przy dziecku a ten zachował się tak jak ja co najmniej bym to dziecko zgwałcił, wyprosił mnie z mieszkania swojej córki i ja poszedłem. Nie wytrzymałem i powiedziałem mu że samotne macierzyństwo jego córki to jego wina.

oburzające to jest ze zboczeńcy domagają się przywilejów a nie to że normalny człowiek odczuwa wstręt do takich patologii.

juz pisalam ci na poprzednim -twoim temacie ze facet to idiota.. ale co mu sie dziwic, jest starej daty i pewnie rzadza nim stereotypy osobiscie nic nie mam do waszej odmiennej orientacji, nikt nie powiedzial ze trzeba pokochac plec przeciwna, milosc jest niezrozumiala.. jej sie nie wybiera

I co? To była pomoc z mojej strony, koleżanka dzwoniła do mnie z przeprosinami za ojca, ona też już miała z tego powodu awanturę że zostawia dzieciaka pod opieką byle kogo. Facet ma ponad 50 lat, chodzi na prostytutki a tutaj awantury bez powodu robi.

ale przecież tu nie chodzi o miłość, tu miłość nie ma nic do rzeczy. homoseksualizm to patologiczny POCIĄG SEKSUALNY a nie żadna miłość. i nic dziwnego że facet nie chciał zostawiać z gościem swojego wnuczka.

Gość kasica339
POZDRAWIAM MICHAŁA Z ICH TROJE ORAZ ARNOLDA SCHWARZENEGERA:) DZIEKUJE ZA UWAGĘ:P

koleżanka jakaś pojebana że zostawiła syna z pederastą. a potem byłby płacz jakby się okazało że pokazywał dziecku "trąbę słonia".

Czyli to normalne że stary chodzi do agencji towarzyskich, że ma córkę z nieślubnym dzieckiem a zostawienia dziecka pod opieką geje to jest nienormalne? nie robiłem temu dziecku krzywdy do cholery.

eee tam homoseksualizm byl jest i bedzie Atena, Safona, Platon to tez postacie o odmiennej orientacjii seksualnej, w starozytnosci nikt nie mial problemow z pokazywaniem swoich uczuc do tej samej plci.. bo to czlowiek jak kazdy inny.. i niech maja te swoje prawa, ludzie sa nie tolerancyjni a wszystko dlatego ze nigdy przenigdy nie doswiadczyli takiego potepienia ze strony innych ludzi

no pewnie że nie zrobiłeś ale strach przed wynaturzeniami jest oczywisty. to było kompletnie nieodpowiedzialne ze strony tej laski ale ja też bym cię wyjebał z domu jakbym wiedział że zostałeś sam na sam z moim synem.

Gość gaasdg
Dobrze się facet zachował! Kretynka zostawiła dzieciaka pod opieką obcego faceta! I co? On miał byc zadowolony? Widocznie dziewczyna dalej nieodpowiedzialna! Najpierw zrobiła sobie dziecko z byle kim! A teraz daje pod opiekę byle komu!

"Atena, Safona, Platon" atena czyli ta BOGINI?? no widzę że już ci "postępacy" nieźle mózg wyprali. może jeszcze powiesz mi jaką orientację miał hefajstos :D

Tak dla Twojej informacji ten chłopiec to nie jest dziecko tego pana tylko wnuk, dziecko jego córki i nawet nie powinien się wtrącac do wychowywania dziecka.

Gość gaasdg
To że on chodzi na dziwki to nic złego nie robi, to jest po prostu ludzkie. Kobieta jest dla faceta :)

"w starozytnosci nikt nie mial problemow z pokazywaniem swoich uczuc do tej samej plci." szczególnie do młodych chłopców, bo tak właśnie wyglądała starożytna pederastia. dzisiaj z to co jest dla ciebie takim "wzorem tolerancji" idzie się do więzienia.

hyh, takich rzeczy uczono nas na j.polskim ;) herakles mial np 3 kochankow: Jolaosa, Hylasa i Eurysteusa zreszta w dzielach literackich jest sporo takich przykladow, jak chcesz to poczytaj dziela platona, poezje safony itd

Z jednej strony chamsko się zachował wobec Ciebie, a z drugiej starsze pokolenia nie były poddawane takiemu praniu mózgu jak te młodsze i dla nich gej to pedofil i coś nienormalnego. Teraz lobby homo oswaja młodych, coraz młodszych z tym, więc młodszy by się tak nie zachował. Ja nie jestem ani anty ani pro, neutralna jestem, aczkolwiek wpienia mnie to że zmusza się na siłę do akceptacji pod przykrywką 'tolerancji'. A jak z czymkolwiek się jest na nie, to od razu homofob.

"hyh, takich rzeczy uczono nas na j.polskim" no i właśnie o to mi chodzi. pedały się dosłownie wszędzie wciskają. żeby na języku polskim uczyć o pedałach to naprawdę przechodzi już ludzkie pojęcie.

Nie dopisało mi się: A akurat w kwestii dzieci, adopcji, jestem zdecydowanie na nie, za co niejednokrotnie byłam wyzywana od homofobów:o Mimo że nie naskakiwałam na nikogo ani nie obrażałam, normalnie przedstawiałam swoje 'nie' i argumenty. Bo jednak dziecko nie powinno uważać, że 2x tata czy 2 x mama to coś całkowicie normalnego. To odstępstwo od normy. Taka no, dygresja moja osobista ;)

"ja poprostu nie szufladkuje ludzi" no oczywiście. o ile to rzecz jasna "słuszni" ludzie. bo jak facet pogonił naszego pedałka to od razu jest "idiota". trochę go jednak "zaszufladkowałaś", czyż nie?

"A akurat w kwestii dzieci, adopcji, jestem zdecydowanie na nie, za co niejednokrotnie byłam wyzywana od homofobów" kiedyś był taki dowcip w "rzeczpospolitej krasnoludowej": wiesz stefan, zgodnie z sugestią marszałka dorna postanowiłem na jeden dzień zostać gejem. i co? bolało jak cholera ale nie chciałem wyjść na nietolerancyjny ciemnogród. :D

Dowcip trafny, aż chciałoby się dopisać - niestety... Większość ludzi boi się teraz wyjść z poglądami na nie, ze strachu przed byciem moherem, homofobem, kościółkowcem, pisiurem, i Bóg jeden wie co jeszcze. A moim zdaniem - jeżeli mniejszość szantażuje większość, i większość jest przez mniejszość zaszczuta, to normalne nie jest. A zaczyna się tak u nas robić, co mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba. W końcu się staniemy tak postępowi, że będziemy soją srać.

szczególnie że tzw "geje" z jednej strony to swoje pedalstwo ostatacyjnie demonstrują a kiedy im wygodnie twierdzą że to "ich sprawa co robią we własnej sypialni". to jest jakiś matrix i daliśmy się tym sukinsynom zdominować do tego stopnia że taki poseł robert węgrzyn za jeden żarcik o lesbijkach poleciał z PO w niebyt polityczny. paranoja po prostu.

Gość kasica339
MICHAŁ JEŚLI MNIE SZUKASZ TO WEJDZ NA TEMAT O ZWIĄZKU OJCA I CÓRKI:)

PEDOFILIA WYSTEPUJE ROWNIE CZESTO WSROD HETERO I HOMO JEBANA OFERMO zwykle sie tak nie wyrazam,ale ten debil podsyca nienawisc do gejow swoimi tepymi wypowiedziami

Gość ale to było smieszne
BSA nie kompromituj sie juz wiecej. mieszasz pojecia i popisujesz sie własnym brakiem zrozumienia. wytłumacze jak krowie na rowie. zacznijmy od podstaw: tolerancja nie dotyczy wszystkich i wszystkiego, ale tego, co nie jest karalne, lub nie ma tła chorobowego. jesli ktos sobie zyje i nie krzywdzi innych, ma byc tolerowany. czyli tolerujemy chrzescjanina, żółtego, geja, kobietę, kota. jesli ktos krzywdzi innych, jego zachowanie spowodowane jest choroba, zaburzeniem, nie tolerujemy. czyli nie tolerujemy: pedofilii, zoofili, morderców, gwałcicieli. dlaczego gej wylądował w pierwszej grupie? bo juz na poczatku lat dziewiecdziesiatych homoseksualizm wykreslono z klasyfikacji DSM IV i ICD 10. tym samym homoseksualizm nie jest choroba, a orientacja. gej zyje sobie ze swoim chłopakiem. nie zmusza dzieci do seksu, nie gwałci kobiet, nie morduje. natomiast pedofilia, mimo zbieznosci nazwy z ze słowem "pedał", co polacy nagminnie myla, uznawana jest w dalszym ciagu za dewiacje. czy pomogłam rozjasnic troche? czy nadal nie dociera, ze mylisz dwa rozbiezne pojecia wykazujac sie przy tym ubytkami w wykształceniu?