Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

282

Czy to normalne zachowanie , moja kumpela ma ojca o niskim ilorazie inteligencji

Polecane posty

Gość ale to było smieszne
czasami wystarczyłoby tylko siegnac do słownika/encyklopedi/leksykonu. spowodowałoby to, ze nie musiałbys snuc domysłów nad słowem "tolerancja" tudziez swoich pseudointeligenckich wywodów. ot, przeczytałbys coż to trudne słówko oznacza i tym faktem ucieszony mógłbys oszczedzic sobie i nam zenujacych wywodów a propos tolerowania gwałcicieli.

Gość msna
offerma ale ty jestes tepa!!!!!!!!!!! napewno jestes stara baba od ktorej maz uciekl...od kiedy gej jest pedofilem to dwie odmienne orjentacje!!!!!!!!!!!!! sama idz do psychologa, a po drugie orjentacji sie nie wybiera ..........ja jestem bi.......i co z tego , mam wyjebane na takich ludzi jak ty

ale to było smieszne No dobra, ale kto nam zagwarantuje, że pedofilia czy zoofilia nie znikną z listy chorób? Że za 20 lat nie będzie sytuacji, w której będziemy zmuszani do tolerowania pedofilów? Nikt nie zagwarantuje. A jak będziemy ZA otwarci i ZA tolerancyjny, to na bank ktoś w końcu wyleci z takim pomysłem, bo wszyscy mają prawo kochać bla bla - tak jak w Holandii. Wiesz że tam jest legalna partia pedofilów? Tzn z tego co wiem to się sama rozwiązała chyba po 10 latach bo nie było poparcia i wyszło kilka mocnych skandali, ale - sam fakt tego że istniała, świadczy niebezpieczeństwie jakie może i nam grozić. A Holendrzy nie mogli nic zrobić, bo są tak z deczka zaszczuci przez 'tolerancję'. Kolejna kwestia - wszystkim którzy wymagają i żądają tolerancji, pojęcie to myli się permanentnie z akceptacją, i żądają że będzie się pewne zachowania popierać i im przyklaskiwać - co jest akceptacją! A nie znosić, czyli = tolerować. Toleruję to że dziecko sąsiadki beczy w nocy zza ściany, chociaż mi się to nie podoba. Toleruję szczekającego w nocy psa, ale to nie znaczy że będę mu przyklaskiwać żeby wył głośniej. Dość jasne i proste, prawda? To, że mówię NIE na pewne sprawy, nie robi ze mnie nietolerancyjnego mohera czy idiotki, ale osobę która nie dała się zwariować rozpowszechnionej modzie na bycie do przodu i akceptację. Bo niestety, kwestie wysuwane przez środowiska homo to już akceptacja. Małżeństwo? Dlaczego mam nazywać małżeństwem związek dwóch osób tej samej płci, skoro w konstytucji wisi jak byk, że małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Nie wystarczy związek partnerski/konkubinat? Zawarty w USC? Dlaczego od razu nazywać ten związek małżeństwem? Finansowanie przez NFZ zabiegu zmiany płci dla trans? No z jakiej paki do cholery - chcesz, to sobie zarób. Ja się nie akceptuję w swoim ciele bo mam dajmy na to małe cycki, i co, oznacza to że NFZ ma mi refundować silikon? Jakiś facet się nie akceptuje w swoim ciele bo ma za małego penisa, czy to oznacza że mamy fundować powiększanie? Adopcja - sami sobie zróbcie dzieci, ze swoim partnerem/partnerką. Niewykonalne? Nie moja wina, natura sobie tak sprytnie wymyśliła pewne rzeczy, że są dostępne tylko w połączeniu kobieta+mężczyzna. I choćby skały srały a mury pękały to się tego nie zmieni. A dla czyjegoś widzimisię nie powinno się skazywać dzieci na coś takiego. I nie ma OBIEKTYWNYCH badań nt adopcji, są finansowane albo przez lobby homo które pieją z zachwytu i z których wynika że wszystkie dzieci powinny być wychowywane w takim związku, bo lepsze wychowanie niż u hetero, natomiast badania kościelne idą w przeciwną stronę. Żadne obiektywne nie są.

"PEDOFILIA WYSTEPUJE ROWNIE CZESTO WSROD HETERO I HOMO J**ANA OFERMO" jasne :D "Wśród pedofili występuje nieproporcjonalnie wysoka liczba homoseksualistów. Podczas gdy homoseksualiści stanowią 1-3% populacji, aż 25% aktów pedofilii popełniana jest przez homoseksualistów (1). Zatem występowanie pedofilii wśród homoseksualistów jest 10-25 razy wyższe, niż wynika z prostej statystyki." no ale przecież "poprawność polityczna" i hołubienie pedziów każe takie rzeczy trzymać pod dywanem żeby geje mogli opowiadać brednie ze tym się tylko różnią od "heteryków" że są lepsi, bardziej wykształceni, inteligentni i utalentowani.

Gość 23235
!offerma - sporo racji masz, a najbardziej mnie rozbawiło, gdy zwróciłeś lasce uwagę, że Atena która służyła jej jako przykład - była fikcyjną postacią :D

"była fikcyjną postacią" bo to jest właśnie metoda pedziów - jak tylko znajdą jakąś wybitną osobę to zaraz ją na pedała przerabiają na podstawie jakichś bredni. i tak się rozpędzili że nawet się do olimpijskich bogów dorwali i dawaj opowiadać że "atena była homo". te właśnie "fakty" na podstawie których uznają że różne osoby w historii były homo są pewnie tak samo wymyślone jak "fakty" potwierdzające że "atena była homo".

Gość jestem gejem i jestem dumny
offerma, ale skoro pedofile w 25% to geje, to w 75% to hetero, czyli hetero są gorsi

"czyli tolerujemy chrzescjanina, żółtego, geja, kobietę, kota. " chrześcijanina to nie. pogarda dla chrześcijan i poniżanie, jak pokazuje nam przykład wyroku w sprawia adama "nergala" darskiego, jest wyrazem twórczości artystycznej przecież. "tym samym homoseksualizm nie jest choroba, a orientacja." a jakby raka wykreślili to też byłby "orientacją"? jakież to badania dowiodły że przez setki lat myliliśmy się twierdząc że "pedały to zboczki"? czym zasadniczym różni się pociąg seksualny do osoby tej samej płci (co jest "orientacją") od pociągu do dziecka czy owcy (co już jest "chorobą")? "jesli ktos krzywdzi innych, jego zachowanie spowodowane jest choroba, zaburzeniem, nie tolerujemy. czyli nie tolerujemy: pedofilii, zoofili, morderców, gwałcicieli." otóż mylisz się. na zachodzie coraz głośniej odzywają się ludzie mówiący o "pozytywnej pedofilii". do nas jeszcze ten "postęp" nie dotarł i jedynym jego orędownikiem był psycholog z polsatu pan s. ale wiadomo że my zawsze byliśmy trochę z tyłu "awangardy postępu". pewnie w końcu i pedofilię "wykreślią z klasyfikacji" i wtedy będziesz mogła pisać że to "nie zboczenie a orientacja".

Gość 23235
!offerma > o co chodzi z nergalem?

"jestem gejem i jestem dumny offerma, ale skoro pedofile w 25% to geje, to w 75% to hetero, czyli hetero są gorsi" nie, nie znaczy. doucz się trochę kolego reguł statystyki zamiast się nadstawiać i dopiero zabieraj głos. twój pseudonim jest zresztą kolejnym dowodem na to że homo to zboczenie. bo czy normalny facet widząc przysłowiową "cycatą blondynę" którą by chętnie wymiętosił jest z tego dumny? czy jest "dumny" że jest hetero? oczywiście że nie. a u zboczeńców wszystko się wokół tego kręci.

Gość 23235
"czym zasadniczym różni się pociąg seksualny do osoby tej samej płci (co jest "orientacją") od pociągu do dziecka czy owcy (co już jest "chorobą")?" napiszą Ci że tym, że dziecko czy owca nie chce, a tym samym jest to akt karalny, natomiast dwóch gejów chce i jest to akt miłości czyli gdyby dziecko chciało, to już jest piękny akt miłości? a ponoć są dzieci które chcą. Sama jako 10-latka byłam "zakochana" w 26-letnim sąsiedzie, marzyłam że mnie całuje, dotyka i robimy brzydkie rzeczy które widziałam w filmach.

"!offerma > o co chodzi z nergalem?" jak to o co chodzi? pan "satanista" nergal podarł na koncercie biblię i rozrzucił między "wyznawcami" ze słowami "żryjcie to gówno" oraz ubliżał chrześcijanom. zgłoszono do prokuratury wniosek o "obrazę uczuć religijnych" a sąd stwierdził że to była "sztuka" i on nie będzie określał granic dla "sztuki".

Gość jestem gejem i jestem dumny
jakby pedofile w 75% byli gejami, to bym przyznał ci rację, że są gorsi, ale wynika że nie są, to hete3ro są najgorsi poza tym skąd w tobie tyle jadu dla gejów, czyżbyś ukrywał taką samą orientację?

"czyli gdyby dziecko chciało, to już jest piękny akt miłości? a ponoć są dzieci które chcą. Sama jako 10-latka byłam "zakochana" w 26-letnim sąsiedzie, marzyłam że mnie całuje, dotyka i robimy brzydkie rzeczy które widziałam w filmach." Tutaj chodzi o świadomość czynów a także konsekwencji. Dziecko nie jest świadome wszystkiego na temat seksu. Nie wie czy to jest dobre czy złe. Natomiast napalone 12latki wiedzą co to seks ale nie mają pojęcia o konsekwencjach, poza tym są "psychicznie" zbyt niedojrzałe żeby mieć prawo zadecydować o pożyciu seksualnym. A dorośli mogą to wykorzystać. Geje to z reguły dorośli ludzie , którzy są świadomi wyboru i wiedzą na co się piszą. Dorosłego chłopa nie da się wykorzystać na podstawie naiwności pod względem homo-seksu.

Gość ja też bym nie pozwolił żeby
mój wnuk był z kimś takim jak ty :O to znaczy że facet jest troskliwym dziadkiem :O

Troskliwy to jest napewno, zwłaszcze że gdy mały jest przy nim to nie słucha matki. A koleżanka nie raz zostawiała dziecko pod opieką mojego czy mojego partnera.

To chyba dobrze że zostawiła dziecko pod opieką kogoś zaufanego a nie jakiegoś obcego szczyla :)

Gość Daisyy uprawia z mężem seks
tylko w prezerwatywach :classic_cool:

Gość IMO13855
Jedno chcę wiedzieć. OFERMA - podaj ŹRÓDŁO swoich rewelacji, bo sądzę, że przepisujesz te "dane" z blogów/pseudo gazet anty homoseksualnych, dokładnie jak Twój ulubieniec (kolejny idiota) BSA.

Gość dziewczyna może zachowała
się nieodpowiedzialnie ale to nie jest sprawa głupiego chłopa z kim jego córka zostawia własne dziecko.

"OFERMA - podaj ŹRÓDŁO swoich rewelacji, bo sądzę, że przepisujesz te "dane" z blogów/pseudo gazet anty homoseksualnych" a co, uważasz że powinienem je przepisywać ze strony biedronia? on jest "obiektywny"? takie są fakty jak również faktem jest że homoseksualizm jest chorobą i żadne głosowania i wykreślania tego nie zmienią. tak samo jest nienoramlne gdy facet odczuwa pociąg do drugiego faceta jak wtedy gdy odczuwa go do kozy czy dziecka. tymczasem z powodu waszej nagonki każdy kto stwierdzi ten banalny fakt staje się "wrogiem publicznym" a o homosiach można tylko dobrze.