Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vatacha juniora

głosowałem na po, sorry

Polecane posty

Gość zagłosujcie na PiS to w
koleś bo ci żyłka pierdząca pęknie, powiedz mi walnięty w łeb matole po co była taka afera z Marczuk (Pazurą), nie chciała dac dupska jakiemuś pisiorowi??????

na internautę, antykomor.pl, nie dlatego, że były jaja na temat prezzydenta, ale zamieszczona gra nawołujaca do przemocy , pisowski tłuku

Gość eutannia
nie PO, ale nigdy w życiu PiS- jak Jarek dojdzie do władzy to skończymy jak Grecja!!!! nadaj wszystkim a potem się obudzi że nie ma :( przecież to matoł nad matołami! on nawet nie ma pomysłu skąd wziąć kasę na te swoje obietnice! myśli że dał jakiemuś pieprzonemu paprykarzowi folię to ludzie kupią że wszystkim nadaje!!!

Gość eutannia
ja rozumem ludzie że bieda was pcha w ręce kaczora bo on wam naobiecuje że bedzie lepiej, a czy wy myślicie czasem skąd oni nabiorą????? no kurwa czy na prawdę tak wierzycie tym wszystkim szują co wam obiecują? czy za rządów PiS było lepiej w służbie zdrowia, czy wasze pensje były większe?

Gość eutannia
szujom :)

za rządów PiS było pod kancelarią premiera Kaczyńskiego, białe miasteczko pielęniarek i czym się to skończyło, sraniem w banie....

Gość PO-wski eunuchu
koleś bo ci żyłka pierdząca pęknie, powiedz mi walnięty w łeb matole po co była taka afera z Marczuk (Pazurą), nie chciała dac dupska jakiemuś pisiorowi?????? upośledzony człowieku za niewinność jej nie ściagli nie bój się, ciebie nikt wtedy jakoś nie ścigał... na internautę, antykomor.pl, nie dlatego, że były jaja na temat prezzydenta, ale zamieszczona gra nawołujaca do przemocy , pisowski tłuku pisz po polsku imbecylu to powód żeby używać abw pajacu czy powinno skończyć się wizytą dzielnicowego znikoma społeczna szkodliwość czynu, poza tym wczęsniej zabito czlonka PiS a nie PO za rządów PiS było pod kancelarią premiera Kaczyńskiego, białe miasteczko pielęniarek i czym się to skończyło, sraniem w banie.... Tusk potrafi tylko jeździć gapić się tą swoją paskudną gębą, udawać, że słucha a w myślach pewnie mówi chuj mnie to obchodzi....

gaz łupkowy w rekach Rosjan Gaz pochodzący ze złóż łupkowych miał być atrakcyjny cenowo i przełamać gazowy monopol Rosji. Tymczasem z danych Komisji Europejskiej wynika, że co piąta koncesja jest w rękach rosyjskich - poinformował "Dziennik Gazeta Prawna". Zapytany o to przez dziennikarzy wiceminister środowiska Henryk J. Jezierski stwierdził, że urzędnicy nie są w stanie sprawdzić, czy w firmie, jaka otrzymuje koncesję, udziałowcami są Rosjanie. A oficjalnie na tej liście nie figurują przedsiębiorstwa z moskiewskim kapitałem. Ten brak wiedzy i kontroli ze strony decydentów może mieć fatalne skutki. - To największy błąd rządu. Doszło do sytuacji, jakiej się obawiałem i przed jaką ostrzegałem już przed trzema laty. Może dojść do wrogiego przejęcia - mówi prof. zw. dr hab. Mariusz-Orion Jędrysek, główny geolog kraju w latach 2005-2007. List profesora przesłany w tej sprawie do premiera pozostał bez odzewu. Profesor postulował wydanie we wstępnej fazie maksymalnie 15 koncesji oraz przygotowanie gruntu prawnego i instytucjonalnego, aby zabezpieczyć interesy naszego państwa. Zadaniem grona ekspertów Polskiej Służby Geologicznej miało być opracowanie strategii i systemu kontroli wydawania koncesji firmom, tak aby możliwa była ich weryfikacja. Dotychczas na poszukiwanie gazu łupkowego resort środowiska wydał ponad 100 pozwoleń, większość z zakładanej puli. Według prawa europejskiego, Polska nie może zabronić Rosjanom składania wniosków o przyznanie koncesji. Ale głównym problemem jest prawo polskie. Przygotowane przez prof. Jędryska ustawy o prawie geologicznym i górniczym wstępnie regulujące te kwestie zostały zmienione. Według obowiązujących przepisów, jeśli dany podmiot otrzyma koncesję na poszukiwanie, musi dostać również koncesję na wydobycie. Koncesje te są zbywalne. Jak tłumaczy ekspert, dla państwa oznacza to, że wydobywca będzie mógł np. w przyszłości dyktować cenę gazu lub np. sprzedać swoje koncesje - niekoniecznie Polsce. Istnieje też ryzyko celowego opóźniania prac. - Jeśli Polska straci kontrolę nad wydobyciem złóż, będzie mogła jedynie zarabiać na podatkach - tłumaczy Mariusz-Orion Jędrysek. - Jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji. Jest jeszcze szansa na uratowanie tej sytuacji, ale potrzeba wielkiej determinacji, wiedzy i współpracy z Amerykanami, aby ją opanować - dodaje.

Gość tylko nie pis....
tak jasne głosujcie na pis a potem płaczcie... Nie lubicie PO to są też inne partie dlaczego odrazu pis?! Weźcie ludzie opamiętajcie sie! chcecie wojny czy co?

Gość PO-wski eunuchu
tak jasne głosujcie na pis a potem płaczcie... Nie lubicie PO to są też inne partie dlaczego odrazu pis?! Weźcie ludzie opamiętajcie sie! chcecie wojny czy co? debilu wojny żadnej nie będzie to że ci tak twój naczelny powiedział, nie znaczy że to prawda wojna z Rosja pomyśl...

Gość tylko nie pis....
PO-wski eunuchu ty pomyśl....chociaż nie..ty nie myślisz hehe jak patrze na tych z pisu to mi sie nie dobrze robi

Gość elvira0000000000001
właśnie tylko pis może nas uratować !

Gość ania.o.90
Nikt przy zdrowych zmysłach nie zagłosuje już na PO.

Gość osia_osia
ja głosowałem i zamierzam jeszcze raz zagłosować na PO bo PiS ma do zaoferowania Macierewicza, Kaczyńskiego i Fotygę, a PO przez cztery lata pokazała, że umie rządzić spokojnie, bez afer, bez ścigania ludzi z bronią w ręku - jak to było za PiSu... jak rządzi Tusk jadąc za granicę nie muszę nikomu tłumaczyć, że mój premier nie ma konta i żony i że jakby mógł to by wywołał wojnę z Rosją - a tak było jak rządził Jarek a program PO też jest najsensowniejszy - bo nie obiecują gruszek na wierzbie tylko konkrety

Gość do osia
a jakie to kionkrety obiecuje PO ? możesz podac je ?

Gość meszugene23
Charakterystyka ludzi głosujących na PiS: 1. "Osoba stara, schorowana, niedołężna" - człowiek bez wiedzy, bez obycia, bez wykształcenia - za to z doświadczeniem życia w dawnym ustroju. Zazwyczaj nie potrafi pogodzić się z faktem, iż Polska od ponad dwudziestu lat jest państwem wolnym i demokratycznym. Taki człowiek musi ciągle szukać wrogów, jednoczyć się w obronie określonych "wartości" i jest gotowy oddać życie swoje i innych za jedynego, nieomylnego wodza, który stoi na czele anty-systemowego ruchu. Zwykle są to osoby starsze i schorowane, które już dawno straciły umiejętność odpowiedniej percepcji polityczno-społecznej. Naiwni, zapatrzeni, niespełnieni. 2. "Młody, który chce zrobić karierę na obecnej koniunkturze" - zatwardziali karierowicze, którzy podstępnie próbują wykorzystać specyfikę obecnych warunków politycznych do wypromowania własnej osoby czy działalności. Bezideowi, puści, próżni. 3. "Człowiek określany mianem "PiT" - Piwo i Telewizor - osoba leniwa, która w życiu niczego nie osiągnęła, do niczego nie doszła własną pracą, przedsiębiorczością i kreatywnością. Siedzi całe życie przed telewizorem, narzekając na wysokie ceny, bałagan w urzędach i polityczne działania rządu. Nie chce się kształcić, uczyć, pracować - liczy, że państwo i rząd podadzą jej nowoczesne państwo, dobrą pracę i znakomite warunki życia na tacy. Osoba leniwa, niewykształcona, bez obycia. Malkontent, któremu życie minie na zapatrywaniu się i ocenianiu wszystkich dookoła.Pobiera zasiłek dla bezrobotnych. 4. "Katolik" - niemający nic wspólnego z wiarą chrześcijańską osobnik, który szuka tylko pretekstu do agresywnych zachowań. Polski odpowiednik Taliba, fundamentalista i radykał religijny. Ekstremista. Co niedzielę zajmuje miejsce w pierwszym rzędzie podczas mszy św., żeby zachować odpowiedni wizerunek i pozory. Człowiek, który nienawidzi innych, który potrzebuje jedności z większą grupą, który nie toleruje innych, który jest gotowy opluć, obrazić, zniszczyć, zabić. Wszystko w imię Radia Maryja, T.Rydzyka i J.Kaczyńskiego. Często podstępnie wykorzystuje sentymentalne wspomnienia o Janie Pawle II, Pismo Święte oraz naukę Jezusa, jako narzędzia do chytrej, cynicznej gry politycznej. Całkowite zaprzeczenie katolicyzmu. Jest zdolny do profanacji Krzyża i wartości religijnych. Zawistny, mściwy, wulgarny, agresywny. Doskonałe predyspozycje na członka sekty. 5. "Patriota" - pseudo-znawca historii Polski, który błędnie interpretuje pojęcie patriotyzmu. Wydaje mu się, że patriotyzm to ciągła walka i dążenie do wojny, a nie współpraca i jedność narodu. Ludzi dzielić ludzi, wskazywać tych, którzy według niego: Ruskami, Niemcami, Żydami, zdrajcami, agentami, złodziejami. Człowiek mały, zakompleksiony, niedouczony. 6. "Człowiek chory psychicznie" - osoba, która nie zdaje sobie sprawy z tego, co robi, regularnie przyjmująca silne środki farmakologicznie, które omamiają i otępiają. Człowiek taki nie jest zdolny do samodzielnego myślenia. Bardzo podatny na manipulację i sugestie. Nie należy ich winić za to, że głosują na PiS. - Wydaje mi się, że to sześć podstawowych grup, które głosują na Jarosława Kaczyńskiego. Jeśli macie jeszcze inne pomysły to proszę o dopisanie, bo mogłem pominąć pewne jednostki.

Gość Jestem za PO
Nikt przy zdrowych zmysłach nie zagłosuje na PIS... niby co oni maja takiego do zaoferowania? Wiadomo ze jakby doszli do władzy to pogorszyły by się stosunki z Rosją momentalnie. Ludzie ogarnijcie sie i zacznijcie myśleć. Do rządów PO nic nie mam przeciwko. Mądrzy politycy i afer nie wywołują. Znają sie na rzeczy czego nie można powiedziec o PISowcach. PISowcy nie mają za grosz szacunku do ludzi o czym świdczy ich zachowanie. Koalicji też nie stworzą bo wszystkich obrażają. Niektórzy do szpitali sie nadają ale juz nie powiem jakich...

Gość Palikotr
Ja głosuje na Palikota

Gość Jestem za PO
A od słuchania radia maryi (które nadaje o tym PISie) ludzie głupieją. Żal mi tych którzy chcą na nich głosować... wedlug mnie świadczy to o tym że nie potrafią racjonalnie pomyśleć i sa kompletnie pozbawieni inteligencji.