Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczoteczka24

Atywia - brak okresu po pierwszym pudełku

Polecane posty

Gość szczoteczka24

Witam! Czy któraś z Was przyjmowała/przyjmuje Atywie - tabletki anty. i nie dostała jako takiego okresu po pierwszej zakończonej paczce? od tygodnia powinnam mieć okres,niestety pojawiły się tylko niewielkie brązowe plamienia przez dwa dni i dotąd cisza... Dodam,że jestem aktywna seksualnie,ale z partnerem zawsze (mimo tabletek)uzywamy prezzerwatyw. Żadna nam nie pękła. Nie mogę być zatem w ciąży,a tabletki przyjmowałam b.regularnie. Proszę o odpowiedź - cóż to takiego może być? Gospodarka hormonalna sięna nowo układa?

Gość Perw z doskoku
W trakcie przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych nie ma normalnej miesiączki, jest tylko krwawienie z odstawienie, które może mieć postać plamien. 🖐️

Gość szczoteczka24
dzięki za odp. dotąd brałam cilest i diane35 i zawsze miałam normalny okres,który trwał 7dni. a tu 2 dni lichych plamień i nie wiem co o tym myślec:(

Gość szczoteczka24
up!:)

Gość szczoteczka24
i jak się po niej czujesz?

Gość Atywistka:)
Witam Ja również nie dostałam okresu po pierwszym opakowaniu,i tak jak ty opisujesz dwa dni miałam lekkie brązowe plamienia i cisza.Lekarz powiedział że to normalne i tak może być.Teraz jestem w połowie drugiego opakowania.I nadal nic.Zobaczymy co będzie jak skończy się drugie opakowanie.. Wydaje mi się żee tabletki mi nie służą..Wcześniej brałam cerazzete ponieważ karmiłam piersią swojego synka i czułam się wyśmienicie.okres regularny..a teraz jestem zdezorientowana bo nie wiem co się dzieje:( pozdrawiam