Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłaprzyszłamama

senność w ciąży

Polecane posty

Jestem w 8 tc. Ogólnie czuje się nieźle. Niepokoi mnie jednak wieczne spanie. Wstaje o 12 a o 22 znów się kłade. Nie jestem w stanie np. Wstać o 8 i wytrzymać bez drzemki do 21. Jestem na zwolnieniu,ze wzgledu na rodzaj pracy. Mój mąż jednak robi mi awantury,ze ciagle śpie! Wychodzi z domu o 8 wraca o 20 a mimo to,przeszkadza mu ze leże. A ja nie umiem wstać! Czuje sie jak po 12h pracy!powiedzcie,kiedy to sie skończy i jak reagowac na jego zaczepki?

Gość nast i azja
Głupia jesteś. Idź z nim do lekarze i niech mu wytłumaczy, ze to normalne w ciaży. Ja spałam całymi dniami.

Mnie to samą wkurza. Niechce się zaniedbać. 04.10 mam wizytę i to samo mu powiedziałam-że do lekarza go wezmę. On nie potrafi zrozumieć ze ktoś może nic nie robić. Sam jest pracoholikiem, z domu to wyniósl. A ja mam dość tego spania i pytam czy to przez cała ciążę tak?

Gość fasolka ksiecowa*
do końca I trymestru zazwyczaj. Ja przychodziłam do domu po 16, zjadłam i odrazy kładłam sie spać.;-P

Ciśnienie mam w normie. Oprócz tej senności i bólu piersi nie mam innych objawów. Czasem mnie zemdli jak wstanę. Jest 14.30 a jedyne co zrobiłam to zjadłam śniadanie i pranie rozwiesiłam. Jestem zła na siebie.

Gość cyki cyki
Normalny stan, mnie najmocniej trzymało w 5,6,7 tygodniu, ale i do teraz mam napady senności (teraz się zaczyna hehe ;) ), a jestem w 19 tc. A zaczepki faceta... no nie wiem, co doradzić. Z organizmem nie wygrasz, musisz "wyspać" swoje.

Fasolka ty pracowałas zawodowo. Ja jestem na zwolnieniu od 13.09 a od 05.09 miałam urlop. Fakt,że od czerwca pracowałam bardzo dużo w związku z urlopami ale przez 3 tyg Człowiek chyba odpocznie!