Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa:)

POPEŁNIŁAM KILKA BŁĘDÓW BIORAC TABLETKI I MAM WRAŻENIE ŻE JESTEM W CIĄŻY.

Polecane posty

Gość Truskawkowa:)

Witam... Moj problem wyglada nastepujaco... Po przerwie paro-miesiecznej znow zaczelam brac tabletki Yasminelle,po wybranym 1 opakowaniu nastepuje 7 dniowa przerwa gdzie 8 dnia musimy wziasc tabletke z nastepnego opakowania. Moje opakowanie tabletek zakonczylo sie w sr,gdzie w cz(8dnia) powinnam wzisc nastepna,niestety zapomnialam o tabletkach i wzielam ja dopiero w so rano czyli dnia 10 przerwy. Gdzie w pt(9dzien) wspolzylam z moim narzeczonym, ktory skonczyl we mnie,w so juz po przyjeciu tabletki wspolzylismy kilka razy oraz raz w niedziele(gdzie rowniez skonczyl we mnie). Niestety obecnie znajduje sie po za granicami kraju i nie moge sie udac do ginekologa co bym zrobila gdybym byla w kraju. Prosze mi powiedziec jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze?? Czyjesli to jest mozliwe to lepiej zebym poprostu odstawila tabletki?? Test moge zrobic dopiero po 14 dniach od wspolzycia... Jezeli potencjalnie jestem w ciazy,to nie chce zaszkodzic dziecku tymi tabletkami. Powinnam je odstawic czy nie ma takiej potrzeby?? Prosze o odp jak najszybciej,poniewaz nie wiem co dalej mam poczac z tymi nieszczesnymi tabletkami. Dziekuje serdecznie za porade i pozdrawiam P.S.Po za tym od kilku dni zauwazylam u siebie takie objawy: -bolace podbrzusze -wiekszy apetyt -sennosc w trakcie dnia (prawdo podobnie to tylko na tle nerwowym,ale moja kolezanka miala podobne objawy na samym poczatku ciazy x czasutemu(ok5lat),zeby nie bylo ze sie zasugerowalam jej ciaza.