Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frottoo

Jaki kierunek uwazacie za najbardziej ambitny?

Polecane posty

Gość Frottoo

?? Moim zdaniem informatyka, ekonometria i mechanika

Gość dziunia125
medycyna

Gość ratatuuuuj
medycyna

Gość a co to znaczy ambitny????
dla każdego coś innego. Dla mnie mechanika nie jest ambitnym kierunkiem - bo mnie to nie interesuje np.

Gość Frottoo
Ambitny - studia nie dla papierka, ale dla wiedzy, rozwijania sie itd.

Gość huanita dolores
robotyka

Gość jhjjhjhjhsdsdsdsdsd
muzyka

Gość a co to znaczy ambitny????
no właśnie.....

najbardziej ambitny to taki, na którym musisz się sporo uczyć, dużo wiedzieć i co dla reszty społeczeństwa wydaje się byc abstrakcją.. jak dla mnie to medycyna, kierunki związane z samolotami, fizyka

Gość 12345u473490
fizjoterapia

Gość fgngfxnhg
-medycyna -stomatologia -prawo -ekonomia -farmacja -mechanika i budowa maszyn - budownictwo -informatyka i ekonometria -fizyka - inżynieria środowiska -elektrotechnika -architektura i urbanistyka -architektura krajobrazu Tyle te, bo żeby je skonczyc trzeba miec mózg i umiec z niego korzystac.

Gość RitaKita
a technologia zywnosci i zywienia????????? wg mnie tak

-medycyna -stomatologia -prawo -ekonomia -farmacja -mechanika i budowa maszyn - budownictwo -informatyka i ekonometria -fizyka - inżynieria środowiska -elektrotechnika -architektura i urbanistyka -architektura krajobrazu 1. mam znajomych ktorzy ze mna konczyli informatyke i wiem ze nie trzeba duzo umiec zeby jakos to przejsc! 2. kazdy z tych kierunkow mozna olac jak sie chce i ma sie spryt do sciagania albo np. uczy na prywatnej uczelni wiec abmitny nie zalezy od kierunku a od OSOBY i tego jak ona to traktuje

czasami zalezy to od kierunku, a konkretniej uczelni, bo olewacze wtedy nie mają powodzenia na studiach i szybko je kończa ;)

Gość fgngfxnhg
Żona-swojego-męża- to masz znajomych , którzy albo byli wybitnie zdolni albo studiowali na prywatnej uczelni ;) nie gadaj mi tu, że student pedagogiki czy turystyki ma ambitniejszy kierunek niz student kierunków wymienionych przez mnie. Na huj komus turystyka, socjologia? Za to medycyna, informatyka, farmacja, ekonomia- to ma przyszłosc.

Gość fgngfxnhg
Bo taka jest prawda. Dlaczego wsrod studentów pedagogiki jest takie bezrobocie?znam mase osób , które ida na pedagogike/zarzadzanie/socjologie, bo NIE WIEDZA NA JAKI KIERUNEK ISC, nie maja predyspozycji do czegos konkretnego. Za to na medycynę już nie kazdy trafi.Poza tym na ambitnych kierunkach jest przesiew i nie sztuka sie tam dostac- sztuka je skonczyc:)

Gość fgngfxnhg
Bo taka jest prawda. Dlaczego wsrod studentów pedagogiki jest takie bezrobocie?znam mase osób , które ida na pedagogike/zarzadzanie/socjologie, bo NIE WIEDZA NA JAKI KIERUNEK ISC, nie maja predyspozycji do czegos konkretnego. Za to na medycynę już nie kazdy trafi.Poza tym na ambitnych kierunkach jest przesiew i nie sztuka sie tam dostac- sztuka je skonczyc:)

Gość Frottoo
a co to znaczy najb. ambitny kierunek ?? najlepiej płatny

Gość Frottoo
Tyle te, bo żeby je skonczyc trzeba miec mózg i umiec z niego korzystac. wystarczy dobra pamięć i ścisłe trzymanie się reguł logiki formalnej :D

Gość fvb hbdvjudsbvs
Póki co wymieniacie kierunki bardzo opłacalne, bo po nich jest robota i to nie za małą kasę.

Gość Turystyczka
A turystyka to co? Nie trzeba nic umieć? Oczywiście że trzeba. I nie zgadzam się z tym że jest to kierunek bez przyszłości

Gość matematyka i fizyka na bdb
uczelniach, oraz wszystkie inne kierunki, jesli uczelnia i student reprezentuje bardzo wysoki poziom,

Gość po studiac matematematycznych
nie ma pracy