Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aurela86

Mamy z Anglii/ 2010 rok - nowy topik

Polecane posty

Hej Postanowiłam założyć nowy topik chociaż na tamtym też się fajnie pisało. Pozdrawiam Zapraszam do pisania :)

Oooo prosze wlasnie zajrzalam na nasz stary topik i zobaczylam adres do tego nowego:) ale chyba nikt tu nie zajrzal oprcz mnie i aurelii????

Jak zagladam! Witam was!Ja wlasnie wrocillam z wspanialych wakacji.Pogoda w Anglii tez zaskakujaca:) Ja bede teraz tu zagladac.Tylko piszcie co u was o sie topik rozkreci.Jak wasze dzieciaczki??

ok jestem! :) U nas wszystko ok:) 29.09.11 wróciłam do pracy( rok temu na ten dzien miałam termin porodu:P) Madziulek gdzie byłas na wakacjach? Ja 16-123.09.11 byłam na Fuerteventura z mezem i Olusiem, było super! Mam nadzieje, że sie topik rozkreci:)

Milka ja bylam na Teneryfie.Caly tydzien.Pogoda oczywiscie super.Godny polecenia jest tam loro park,a szczegolnie pokazy ork,fok itd z udzialem treserow.Swietne show.Polecam na prawde.Czy u was tez na wakacjach bylo duzo Polakow? Dziewczyny jak tam waszych roczniakow urodzinki? Aurela dawno sie nie odzwywalas.Co u ciebie Pozdrwaiam

czesc mamusie, Wy na wakacjach a ja po szpitalach ganiam :/ wyszły mi po porodzie kamienie żółciowe :/ ból jak cholera, gp mówił najpierw że to nic poważnego że sie unormuje, że to tak po porodzie, długo by pisać, rok minął, dostalam ataku , wyladowałam w szpitalu na kilka dni, setki badan krwi, testów, całe ręce pokute , konsultacje z chirurgami i lekarzami , teraz czekam na date operacji, dzieki Bogu mi to wytną w cholere :/ roczek oczywiscie w polsce , podobnie chrzest, rozalka to taki mały łobuz, nie slucha sie nic, otwiera zamrazalke i wyjada lód, marudzi z jedzeniem, niestety przez egzeme zero nabiału, choc ostatnio wsuwała ser kozi, teraz smaruje ją E45 i jest rewelka, na testy za wczesnie, póki co do roboty nie wracam, musze ogarnąć sie z tymi kamieniami, pozatym rozmyślamy nad rodzenstwem, jak ze świetami u was? wiem ze temat daleki ale nie az tak odległy :) my zabukowaliśmy prom i mamy nadzieje ze nic nam na drodze nie stanie :) pozdrawiam ide budzic śpiocha :)

madziulejk- u mnie tez było pełno Polaków na wakacjach, co chwile gdzies polski słyszałam:) emiliabhx- nie zazdroszcze szpitala, ale najwazniejsze ze juz wiedza o co chodzi:) tez myskle z mezem o rodzenstwie dlatego poszlam do pracy zeby macierzynski miec:) ale kiedy zaczniemy starania to nie wiem:P dziewczyna na forum w temcie chinski ksalendarz plci przepowiada w ktorych miesiacach mozna miec chlopca lub dziewczynke, a ze ja chce dziewczynke to mam na nia szanse w marcu, sierpniu, psazdziewrnik, listopad grudzien 2012 takze w tyhc miesiacach bedziemy sie starac:P ale czy nam wyjdzie to sie okaze:)

ooooo a jednak ktoś pisze... Co słychać? U nas oki. Mały biega jak szalony po domu. Już ma 18 miesięcy. Jejku jak ten czas leci. Pozdrawiam