Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana23

Jestem zrozpaczona

Polecane posty

Gość Liliana23

Słuchajcie nie wiem co o tym myslec. Mam 23 lata i wlasnie sie dowiedzialam ze zaczynam przechodzic menopauze. A raczej moja ginekolog póki co podejrzewa ale ja nie wiem co mam teraz zrobic;/ okres mam skąpy oprocz tego pojawilo sie ostatnio nadcisnienie tetnicze i problemy z sercem. Miesiac temu skonczylam 23 lata i nadal jestem dziewicą co prawda planuje rozpocząc współzycie w najblizszej przyszlosci ale jak narazie nie uklada mi sie w sprawach sercowych i nie mam stalego partnera. Obawiam sie tylko ze jesli przekwitne to jednak juz zostane tą dziewicą bo jak wspolzyc po menopauzie? Da sie wogole? Czy to nie będzie sprawiac bólu? ;( Jestem naprawde załamana :( Dodam tylko zeby bylo smieszniej że wygladam jak dzieciak ludzie daja mi max 18 lat. A tu menopauza i inne choroby :( To straszne.

Gość ppppppop
po pierwsze potwierdz diagnoze u innego lekarza! po drugie-współzycie nie powinno byc problemem.z tego co czytalam niektore kobiety dopiero wtedy zaczynaja cieszyc sie sexem .przestaja martwic sie ciąza ......

Jak to możliwe że tak wcześnie? Co dokładnie powiedziała Ci ta lekarka? Masz jakieś szanse na dzieci?