Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybadobranawszystko

lubicie połykać spermę czy nie?

Polecane posty

Gość ja pani wasza
lubie

Gość rybadobranawszystko
lubią wszystkie tylko jeszcze o tym nie wiedzą :)

Gość rybadobranawszystko
znajdzię się jakaś kobieta co juz z rana połykała? :)

Gość oiuyuo
co to za glupek ta sforzyna?

Gość przemieniona 2 razy
oj tam, oj tam...

Gość persefonaona
a ja lubię czuć w ustach jego nabrzmiałą, gładką główlę ;)

Gość Bó, Bó, Bó
A oba jaja w ustach lubisz czuć?

Gość dr.adler
polykanie spermy jest bardzo korzystne szczegolnie dla mlodych dziewczat opóżnia proces starzenia i bardzo wygladza cere oczywiście jesli w odbywa się rozsądny sposób penis powinien być dokładnie umyty i najlepiej pozbawiony owłosienia wtedy łatwiej utrzymać czystość sperma powinna być połykana bezpośrednio z penisa dziewczyna nie powinna otwierać ust jest to gwarancją czystości należy połykać spermę przynajmniej raz dziennie efekty będą widoczne...

Gość ewcia  ---
uwielbiam ja mój mąż rusza swoim w moich ustach i ta sperma zawsze mnie podnieca i zaraz polykam

Gość gość
Ewcia super jesteś:)

Gość gość
Uwielbiam... Mniam... Jeśli jeszcze facet ma słodką spermę... Mmmm... Odpowiednia dieta panowie :)

Gość gość
Nie lubię połykać. Po prostu smak mnie odrzuca i ciągnie mnie na wymioty. Ale za to uwielbiam robić dobrze mojemu facetowi. :-) mmm

Gość gość
Dla mnie to chleb powszedni co dzień obciągam i przeważnie chcą zebym polykal czasami jakiś spuści się na buzie albo na moje rajstopy na pupie wycirajac w nie k****a.Jestem jakby to okreslic chłopcem do towarzystwa przeważnie zadowalm starszych panow chociz czasam zdazy se jakas starsza paniale to zadkos wszyscy dookoła wiedza kim jestem wiec tylko faceci mne maja do swojej dyspozycji .Kiedys bedac w parku zdrojowym konczac polykac po wszystkim gościowi on mowi zrob mi jeszcze raz ja z emusza do domu nabiad isc bo mnie macocha opiepszy i dostane od niej pasem on dzieciaku nalykasz się tyle spermy ze niepowinienes czuc głodu zlapal mnie za glowe i wepchnol swojego fiuta do mojej buzi na sile rob bo do tego jesteś storzony d****** niemajac wyjścia obciągam mu koljeny raz z polykiem a wieczorem jak wracam do domu czeka na mnie macocha z pasem dostaje wp*****l i bez kolacji ide spapc rano poprawka pasem cobym zapamietal zebym pamietal kto w tym domu rzadzi wpycham jakies snaidanko i lece do parku klienci jzu niecierpliwai się za man macocha mysle ze wie co robie jej curecka na pewno jej powiedziaa bo nieraz mnie widziala jak obcaglaem facetom i kaze sobie placc za milczenie ale sadze ze i takswojej matc eo tym powiedziała bo nieraz jak macocha ma dobry humor mowi lec do parku bo stęsknili się za toba

Gość gość
widzę, że napalona gimbaza tu się zebrała...

Gość anita

ja lubie.. niech kazdy robi to co lubi i nie komentujcie