Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Froffaa

Nie wierze - czy naprawdę sa ludzie, ktorzy zaglosuja na PO?

Polecane posty

Gość aha ii ach
ja nie wierzę, ze są tacy, co zagłosują na PIS :P ale PO też do dupy i nie ma na kogo głosowac :o

Gość polskość została związana
z katolicyzmem psełdohistorią w ostatnich 30 latach przez "patriotycznych" polityków którym połowa narodu z góry nie pasuje :O. Polskość składała się z wielu religii i składa się, nawet z muzułmanów, mamy nawet diasporę mahometan, tatarzy polscy, od wieków wierni, od wieków Polska ich matką, z braćmi w wierze za Polskę walczyli z Allahem na ustach, to skrajny przypadek polskich patriotów :) meczety są w Polsce! I to polaków!

Gość przestępców w POlsce dostatek
prawie 100% bandytów głosuje na PO. Na kafe też sporo się gnojków znajdzie, którzy na PO zagłosują

Gość Sheen
Miejcie do siebie choć odrobinę szacunku. Czy to ważne jakiego jesteś wyznania, jak sie ubierasz, jaką partie wolisz. Czy naprawde uważacie, że jeszcze mało konfliktów i braku porozumień? Wolisz PiS ok, Ty PO też ok, a może PSL też dobrze. Zawalczmy o spójną Polskę, nie potrzeba więcej konfliktu.

Gość henk1
polityka mnie nie interesuje i ten RUS w okularach.

Gość astrokolj
Ja nie zagłosuje na PO ale ktoś kto ma duzo kasy albo pracuje w urzędzie to pewnie zagłosuje. Jeśli takich jest większośc to PO wygra.

Gość aq1233
Urzędasów jest w tym kraju od zaj...ania!!!

tylko biedaki nie głosują na PO , bo przeważnie są ciemni i myślą że jak PIS im obieca to im coś da , bo natrzepią z rękawa jak kasy nie ma :D trzeba byś głupkiem żeby wierzyś w obietnice wyborcze ! nikt wam nic nie da , głosować trzeba na tych którzy mówią że czeka nas tylko "krew pot i łzy " !

Gość krokodylD09321
No to Po wygra i podniosą podatki podobno za tej kadencji będzie juz tylko rzeź bez pierd...nia się z grubej rury uderzą w biede.

Ludzie, PO wygra nie dlatego, że jest cudowna. Po prostu, od wielu lat wybieramy mniejsze zło. I taka już jest demokracja. Swoją drogą, kto wybiera takie kreatury, jak posłanka Sobecka na przykład??? A jakim cudem w 1-szych wyborach prezydenckich w II turze przeciwnikiem Wałęsy był niejaki Tymiński??? I trzeba było wybrać- MNIEJSZE ZŁO!

nauczcie się w koncu ! obietnica wyborcza to czyste kłamstwa , nigdy nie będą spałnione to jest wpisane w demokrację i łapanie wyborców NIKT WAM NIC NIE DA BO NIE MA KASY ! powinno się jeszcze obciąć wydatki tzn pomoc społeczną , zlikwidować urzędy pracy , wywalić płatną przez państwo religię za szkoły , wprowadzić szęściowo odpłatną służbę zdrowia bądź system ubezpieczeń prywatnych , zlikewidować KRUS i wprowdzić jednolity system ubezpieczeń społ ze składkami niższymi niż zus WĄTPIĘ CZY KTOKOLWIEK NA TYM FORUM WIE OCZYM MÓWIĘ I MNIE ROZUMIE

Gość lkjhgfhgfdskjhgf
Estera Goldbaum -nie wierze żeś wykrztałcona-zamroczona-o to to tak,to to tak! Mądra to juz z całą pewnościa nie jesteś-nie dano ci szansy-żal.

No, rozumiem przypadkiem. Części tych dolegliwości można by uniknąć, wprowadzając podatek katastralny, z tym nikt nie ucieknie w szarą strefę.

" kostka brukowa no to jakieś ufoki musiałby być czy polskość nie jest powiązana z chrześcijaństwem a nawet uściślając z katolicyzmem ?" Przecież papież w czasie 2 wojny światowej współpracował z Hitlerem:P.

Gość hejaheja
a mi sie zyje jak w raju i dlatego tylko PO zreszta cała moja rodzina i wszyscy znajomi

Żadna z partii obecnie, w takich warunkach ekonomicznych niczego nikomu nie poprawi. Jeśli komuś poprawi samopoczucie fakt życia w policyjnej IV RP, otrzymywanie ideologii zamiast masła, marsze z pochodniami pod Pałac Prezydencki- niech głosuje na PiS. Ale wtedy państwo zbankrutuje, a w świecie już nikt nie będzie się liczył z rządem oszołomów, Panią A.F.,Antkiem Szalonym...

Gość z pty widzenia ekonoii prawda
jest taka: Elektorat PO (w wiekszosci inteligencja) jest w stanie utrzymac wyborców PISu, a elektorat PISowski ( w przewadze mohery, ludzie niewykształceni i gówniateria )nie utrzyma wyborców PO. Pomyslcie , czy chcecie prawdziweo krachu ekonomicznego i wybierajcie.

Gość gdyby partia rządząca
była pod ścisłą kontrolą 24/24 każdy jej ruch nadzorowany i analizowany przez niezależną bezpartyjną specjalnie stworzoną w tym celu jednostkę to być może u żłobu byłyby osoby faktycznie zainteresowane interesami ogółu społeczeństwa ........... a tak to po kiego bawić sie w wybory jak wyboru nie ma ........... media trzymają stronę tego kogo maja trzymać albo i nie trzymają bo tak mają w scenariuszu .......... wiadomo że zadyma musi być non stop ........... dla tych u steru jest to tak naprawdę bez znaczenia bo nie ważne kto wygra ważne ze dalej ci sami są na górze więc finansowo dla nich wszystkich bez strat ....... a tym na dole jak sie dzieje ? kto jest na dole to chyba wie ............

"Elektorat PO (w wiekszosci inteligencja) " Chciałeś napisać ci co uważają się za inteligencje. Kolesie, przekręty, ustawione przetargi, machloje, kradzież naszych pieniędzy. Oni nas utrzymują ? Oni nas okradają a potem wyfruwają do ciepłych krajów zostawiając nam biede ! Jesteś zaślepiony czy jednym z nich ? Dziś facet mało nie zginął, bo nie miał już siły walczyć z przekrętami !!! Wierze mu we wszystko bo sama mam firmę ale nie mam układów i wiem co się dzieje !