Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piekielnaa

wrócić do niego?

Polecane posty

Kilka tygodni temu zaczęłam pisać z pewnym chłopakiem na portalu randkowym. Pisaliśmy sms , czasem na gg, lecz nigdy nie chciał rozmawiać przez tel . Dość długo próbowaliśmy się umówić , i udało się dopiero wczoraj. Okazało się że to mój były facet. Nigdy nie chciałam z nim rozmawiać po rozstaniu dlatego to wymyślił. Kiedy go zobaczyłam chciałam stamtąd uciec, ale on błagał na kolanach żebym do niego wróciła. Nie wiem co robić , mam mętlik w głowie. ;( pomóżcie

Gość siostraMierzwa
a dlaczego jest Twoim byłym?

ponieważ po kilku miesiacach naszego związku zaczęliśmy się kłócić praktycznie o wszystko , nie było dnia bez kłótni. on obiecuje że będzie mniej uparty ale nie wiem czy to ma sens

Gość ale o sssso chodzi
przyznaj, ze znalazł dobry sposób, musze zapamietac. Daj mu szanse skoro tak sie stara

Gość spod jakich jestescie znakow
zodiaku?

nie wiem co mam robić boje się że znowu awantury będą wybuchać o byle co. cały czas szukał kontaktu ze mną , i wymyślił ten sposób

Gość siostraMierzwa
gadać to sobie można :D powiedz sobie, że od jutra będziesz zupełnie inna niż jeszcze dziś - możliwe? nie bardzo. ludzie kłamią, by osiągać korzyści i cele :)

ja jestem zodiakalnym baranem , a co do niego to nie wiem bo nie interesują mnie horoskopy, ur się 12 czerwca

obiecał że nie będzie zaborczy jak do tej pory , będzie ustępował a nie próbował postawić na swoim.

Gość siostraMierzwa
jak nie masz co robić w życiu i jesteś młoda to sprawdź jego karty :D

bliźniak

Gość siostraMierzwa
powietrze i ogień - będzie grubsza afera :D

Ona: Baran, On: Bliźnięta. Szansa na sukces. Obydwoje uwielbiają ruch i zmiany. Lubią gdy coś się nieustannie dzieje. Godzinami mogą wieść różnego rodzaju dysputy intelektualne. Właśnie intelektem jest w stanie urzec Pan Bliźniak swoją wybrankę - Barana. Dla mężczyzny Bliźniaka najważniejsze jest towarzystwo interesujących ludzi, a Pani Baran nigdy nie jest nudna. W jej życiu wiele się dzieje: jej spontaniczność i impulsywność prowokują wiele rozmaitych zdarzeń, które stymulują do działania. Pan Bliźniak świetnie sobie radzi z wybuchowym charakterem Pani Baran - po prostu nic sobie z tego nie robi, albo wszystko obraca w żart. I to jest najlepsze rozwiązanie. W zasadzie, w tym związku jest jeden problem: osoby spod znaku Bliźniąt są bardzo zmienne, ciężko jest przewidzieć ich zachowanie. A to wyprowadza rzeczowego Barana z równowagi. Często też między nimi może dochodzić do rywalizacji, głównie na podłożu intelektualnym. Zwłaszcza w towarzystwie każdy z nich będzie chciał bardziej zabłyszczeć od partnera. W sytuacjach intymnych bywa bardzo różnie. Niektórzy astrologowie twierdzą, że w pożyciu małżeńskim tej pary może dochodzić do dysharmonii. Wszystko jednak zależy od indywidualnych potrzeb.

Gość siostraMierzwa
młodaś, sprawdź :D ale wspomnisz moje słowa - nic z tego i tak nie będzie 🖐️

Gość siostraMierzwa
musisz szukać lwa, strzelca, barana ;)

Gość siostraMierzwa
twoje życie, twoje wybory... z mojego doświadczenia - powroty nie mają sensu... z doświadczenia mojej przyjaciółki - warto dać szansę...

wiem że ta sama decyzja w dwoch innych związkach może mieć zupełnie inny skutek. on nalega żebym sprobowała , mówi że będzie walczył do upadłego

Gość siostraMierzwa
no przeciez chcesz dowiedzieć się czy mówi prawdę... jestem młoda, więc spróbuj.,.. nie będziesz miała żadnych pretensji do siebie... tyko żebyś za głęboko w ewentualne bagno znowu nie weszła, pamiętaj o antykoncepcji !!! ;)

podjęłam decyzje , dziękuje. pierwsza kłótnia i odchodzę , napisałam mu że jutro sie z nim spotkam , będę pamiętać , jeszcze raz dziękuje ;) :*

Gość to bliżniak? i ty
się zastanawiasz czy wrócić? To powodzenia życzę... tylko nie płacz później na forum bo osobiście cię zj***e.