Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka2011

Mam kłopot ... Poproszę o normale wypowiedzi ;(

Polecane posty

Gość Ewka2011

Mam córke Basię i ma ona 12 lat. Kiedyś przyjaźniła się z pewną dziewczyną. Lecz ona nie pozwalała się Basi z nikim zadawać oprucz z nią ale jej można było się zadawać z każdym , miała o wszystko pretensje itd. Pewnego dnia Basia poznała swoją obecna przyjaciółkę Martę. Ponad 1,5 nic się nie wtrącała aż tu nagle się zaczęło! Ciągłe smsy telefony listy z przeprosinami. Moja córka nie na ochoty się z nią już przyjaźnić i ma do tego święte prawo. któregoś dnia przyszedł ojciec tej dwiewczyny żeby w imieniu swojej córki błagać o przyjazn Basi!! W końcu był moment spokoju a nagle w ten wtorek napisała do mojej 8 letniej córki Beaty żeby przekazała Basi że ją bardzo przeprasza i że była jej najlepszą przyjaciółką pod słońcem. To już trwa od ponad pół roku ;( ani groźby ani prośby ani nawet ignorowanie nie pomaga ..... POMOCY ;(

O jakich groxbach mówisz? Wyślij ją do psychologa... całą rodzine, jesli tatuś ptrafił zapukać do drzwi w imieniu córki... coś z tą rodziną jest nie tak. Moim zdaniem kolezanka ma coś z głową i lepiej córke trzymaj z dala od niej i numer kom jej zmien. Powiedz też że jeśli nie przestanie, to podasz ja na policje o nękanie i sprawa w sądzie. Masakra to co piszesz, jak tak można !!!

porozmawiaj z rodzicami tego dziecka, ale tak dobitnie, a jak to nic nie da to powiedz im, że stosują wobec was STALKING

Może po prostu spróbuj o tym porozmawiać z nauczycielką, ona może wiedzieć co z tym zrobić..jakie są relacje dziewcząt i coś o zachowaniu tamtej. Jeśli nawet nie, to nauczycielka może coś doradzić...ewentualnie pogadać z pedagogiem szkolnym...ruszyły pomoce psych.-pedagogiczne w szkołach..może tamta się na to kwalifikuje...może coś z nią nie tak.

Gość gkdkblhfv
to takie dziecięce przyjaźnie, tamta jest pewnie przygnębiona is samotna i nie może znaleźć sobie innej koleżanki, co wam szkodzi żeby sie znowu przyjaźniły, ja nie widzę przeszkód

Gość Ewka2011
Niby nic ale Basia po prostu nie ma na to ochoty i nie będę dziecka do niczego zmuszać. A oni powinni to w końcu uszanować a nie bo oni chcą i KONIEC

Gość Bjtdkgjhajhj
Współczuję twojej córce Basi :(