Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witajsmierc

załamka, wszyscy maja dziewczyny a ja sam

Polecane posty

Gość witajsmierc

wszyscy moi znajomi maja co robic poniewaz maja kobiety.. spedzaja z nimi teraz wieczory potem beda ruchac a ja kolejny weekend samotny nigdy nie mialem kobiety, zadna mnie nie chce... wydaje mi sie ze to przez to ze jestem niski (172) i przez to ze mam przecietna twarz+ brak kasy.. zalamuje mnie to... ehh cale zycie sam ;/

Gość siostraMierzwa
dlaczego jesteś bezrobotny? ile masz lat chłopcze? jakie szkoły skończyłeś? :):)

Gość witajsmierc
tylko liceum, co prawda studiuje teraz ale pewnie tego nie ukoncze zreszta to i tak gowniany kierunek ;] lat mam 23

Gość siostraMierzwa
dlaczego wybrałeś gówniany kierunek? jak zacząłeś to warto już dokończyć.

Gość witajsmierc
lepiej miec laske , spedzac z nia weekend a do tego poruchac niz samemu przed kompem zamula :O

Gość fargooo
marne pocieszenie ale cos ci napisze. tu na kafe sa stare prawiczki 22-36 lat i nie narzekaja.

Gość fargooo
po prostu przestań o tym myslec i zacznij robić to co lubisz. jakieś hobby masz? to zajmij się tym i nie zamartwiaj się.

Gość Pika865
Oj chłopie Masz chyba niską samoocenę Zastanów się dlaczego inni mają panny Może nie chodzi tu o Twój wygląd tylko charakter?Jesteś nieśmiały? Nie sądzę by to jak wyglądasz miało aż takie znaczenie Mój mąż ma 170cm i mi to nie przeszkadza Nie jest też powalająco przystojny jest za to dobry, czuły i inteligentny. Rozumiem że może być Ci trudno znależć dziewczyne bo jak patrze na młodsze od siebie pokolenia to włos mi się jeży na głowie Sama mam 25 lat ale nadziwić się nie mogę co te dziewczyny wyrabiają - jakie są dziecinne Mam nadzieję że znajdziesz tą jedyna - POWODZENIA:)

Gość gość
No widzisz ale nadrabia inteligencją