Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pallaosd

Wyjazd do chłopaka.

Polecane posty

Gość pallaosd

Niedługo jadę do mojego chłopaka na kilka dni. Będę u niego pierwszy raz, bo poznaliśmy się na studiach, ale jego dom rodzinny jest oddalony od mojego o ok 300km. Powiem szczerze, że się denerwuję, że źle wypadnę, że jego rodzina mnie nie polubi i w ogóle jak to będzie. Może macie jakieś dobre rady?

Gość marzenia sie spelniaja
kazdego dnia powtarzaj sobie, ze jestes super dziewczyna bo wybral Ciebie a nie inna i jego rodzice na pewno Cie polubia:)

Gość ja mam rade
wydepiluj cipę!

Gość ja tez mam rade
300km od siebie?to zwiazek bez przyszlosci,ty pojedziesz wypicowana,on tez sie odstawi,mamusia ugotuje ,ale w zyciu jest roznie a wy sie spotkacie raz na jakis czas A to trzeba BYC ZE SOBA

Gość ja tez mam rade
300km od siebie?to zwiazek bez przyszlosci,ty pojedziesz wypicowana,on tez sie odstawi,mamusia ugotuje ,ale w zyciu jest roznie a wy sie spotkacie raz na jakis czas A to trzeba BYC ZE SOBA

Gość ja tez mam rade
A w twojej miejscowosci nie ma fajnych facetow?ludzie poznaja sie bywajac ze soba w roznych sytuacjach a nie jak wszystko jest na pokaz.uwazaj bo facet moze okazac sie pozniej nie wart ciebie

Pamietaj o jakis drobnych prezentach dla jego rodzicow, zapytaj sie go co jego matka lubi najbardziej i kup cos w jej gust, od razu ''zarobisz'' kilka punktow :D

Gość ja tez mam rade
A w twojej miejscowosci nie ma fajnych facetow?ludzie poznaja sie bywajac ze soba w roznych sytuacjach a nie jak wszystko jest na pokaz.uwazaj bo facet moze okazac sie pozniej nie wart ciebie

Gość ja tez mam rade

Gość ewewewew
ja tez mam rade a twoj mozg przetwarza jakos przeczytany tekst? Oni nie sa w zwiazku na odleglosc tylko studiuja w jednym miescie

Gość pallaosd
Jestem załamana umiejętnością czytania ze zrozumieniem... Dziękuję ewe :) nie widzimy się raz na jakiś czas, tylko przez 9 miesięcy będziemy się widzieć praktycznie codziennie. To przez 3 miesiące wakacji jesteśmy tak od siebie oddaleni.