Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loalinka

Krwotok

Polecane posty

Gość loalinka

dzisiaj jest 11 dzień mojego okresu, teraz zaczęłam mocno krwawić, wraz ze skrzepami, nie wiem co robić byłam u lekarza 2 dni temu zrobiłam usg dopochwowe nie wykrył niczego niepokojącego, bardzo sie martwię co mi może być

dosyc dlugo ten okres trwa. Jesli faktycznie mocno krwawisz i czujesz sie slabo udaj sie na pogotowie. Skrzepy to znak ze macica sie czysci, ale z czego sie czysci czy to tylko okres czy cos wiecej to powiedzą co tylko po badaniu. Jak dlugie masz zazwyczaj krwawienia? dla mnie 11 dni to baaardzo dlugo. mam max 5, ale jesli masz takie zazwyczaj to chyba ok.

Gość loalinka
mam @7miałam robione usg 2 dni temu bo przedłuzył mi sie okres, lekarz niczego nie znalazł akurat wtedy tylko plamiłam i myslałam że to koniec, nigdy tak nie miałam wtym miesiącu spóxnił mi sie okres stwierdził że to albo wczesne poronienie albo jakieś zaburzenia hormonalne, ale nic mi nie przepisał bo juz tylko plamiłam, teraz to sie wystraszyłam bo krew jest żywo czerwona ze skrzepami do tego pobolewa mnie jajnik

Gość loalinka
mam @7miałam robione usg 2 dni temu bo przedłuzył mi sie okres, lekarz niczego nie znalazł akurat wtedy tylko plamiłam i myslałam że to koniec, nigdy tak nie miałam wtym miesiącu spóxnił mi sie okres stwierdził że to albo wczesne poronienie albo jakieś zaburzenia hormonalne, ale nic mi nie przepisał bo juz tylko plamiłam, teraz to sie wystraszyłam bo krew jest żywo czerwona ze skrzepami do tego pobolewa mnie jajnik

Gość loalinka
czy jest możliwe że lekarz czegośc nie wykrył? nie wiem co mam mysleć,

To udalabym się albo na prywatne USG jeśli masz jakiegoś lekarza który cie o tej godzinie przyjmie, albo na SOR (licząc się z dlugim czekaniem wiec najlepiej powiedz ze krwawisz od 11 dni bardzo silnie i bardzo ci dlabo i kręci ci się w glowie i nie wykluczasz ciąży to wtedy cie przyjmą szybciej) Bralas moze jakies leki? apisynę albo coś podobnego? Kiedy mialąś badania na krzepliwosc krwi? Warto zrobić.

Gość loalinka
aspiryny nie brałam tylko ibuprofen, a to usg to własnie prywatnie robiłam, a krzepliwość krwi to bardzo dawno miałam robioną, a jaki to mozę miec związek?

No bo jak masz dlugie i obfite okresy to wlasnie mozesz miec zaburzebia krzepliwosci krwi. Dlatego się z ciebie "bardzo leje" Sluchaj skonsultuj to z innym lekarzem bo faktycznie się mozesz nabawić jakiejś anemi jak to dluzej potrwa. Jeden lekarz nic nie widzial, ale moze nie szukal za dokladnie... wiesz ze lekarz lekarzowi nie równy, albo nawet chcialby dobrze ale nie zobaczy bo to tylko czlowiek, a ludzie blędy popelniają. Jak nie chcesz się dziś w SORY bawić to idż jutro gdzies prywatnie, albo nawet panstwow i niech cie skierują na oddzial i zrobią USG. Tak dla wlasnego spokoju.

Gość loalinka
zażyłam teraz hespidin mam nadzieje że troche pomoże a jutro pewnie pójdę do szpitala bardzo sie boję, pierwszy raz tak mam i jestem wykończona

Nie dziwię ci się. Uważaj na siebie i popros meza czy kogo tam amsz pod ręką zeby cie obudzil w nocy i sprawdzil czy wszystko ok. A jutro jak nic nie przejdzie to nie masz na co czekac tylko musisz to zdiagnozować. Powodzenia.

Gość loalinka
nie dziękuję boje się że jestem chora , cos jest nie tak