Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goyuigy

wyslalam cv , i dostalam taka odpowiedz- co mam odpisac ?

Polecane posty

Gość goyuigy

jest to jakas praca przy kompie u mnie na podkarpaciu w miejscowosci gdzie mieszka ok. 6 tys. ludzi wiec miescina :/ , ja jestem zaraz po maturze, dopiero zaczynam 1 rok studiow zaocznych w krakowie wiec trzeba mi kase na dojazdy i na czesne co miesiac 400 zł. tresc maila taka : Witam. Spośród nadesłanych do nas aplikacji zostało wybranych kilka ofert. Jest to praca od listopada na około 5-6 godzin dziennie. Umowa zlecenie na czas próbny. Jeśli osoba się sprawdzi planujemy z nią dłuższą współpracę. Jeśli jest Pani zainteresowana takimi warunkami zatrudnienia to proszę o potwierdzenie swojej kandydatury wraz z propozycja stawki godzinowej. Więcej informacji na temat zakresu obowiązków otrzyma tylko wybrana osoba. Pozdrawiamy. i jaka mam podac stawke ? Przeciez nie napisze 10 zł netto bo nie mam w ogole doswiadczenia w zadnej pracy :/ wiec jaka stawke mam podac ?

Gość goyuigy
ale z drugiej strony nie napisze 5 zl zeby mna pomiatali :o nie znam sie w ogole na wynagrodzeniach .........

Gość Feszynnmen
wysyłają to do wszystkich, nie wiem po co kłamią , napisz co to za praca to ktos doradzi, nie chcesz powiedzieć, po co sie kryjesz ?

Gość goyuigy
ale ja naprawde nie wiem co to za praca... w terscie ogloszenia bylo tak : Witam. Przyjmę do pracy na umowę zlecenie lub na staż osobę z ( tu nazwa mojej miejscowosci ) bądź najbliższej okolicy. Może być ucząca się zaocznie. Wymagania: - min. średnie wykształcenie, - odpowiedzialność, - punktualność, - umiejętność pracy z ludźmi. Praca przy komputerze-obsługa Klienta. CV koniecznie ze zdjęciem proszę przesłać na adres mailowy.

Gość generalnie
to ta oferta jest dziwna

Gość Feszynnmen
ale ci pracodawcy są żałośni, trzymają w tajemnicy co to za praca a szukaja chętnych masakra z tym kryzysem nie wiesz o co chodzi a masz podać stawkę no cóż

Gość napisz stawkę 8zl brutto
.

Gość Feszynnmen
napisz byle co , może być 8 zł i juz nie przeżywaj tego i nie traktuj tak poważnie

Gość proszę ja Was
przeciez to chodzi o wydzwanianie po ludziach i naciaganie na cos. zawsze tak podaja w ogloszeniu zeby nie powiedziec wprost. nie baw sie w to, odradzam

Gość lezsia
może będzie musiała siedzieć przy stoliku w markecie i zachęcać do wykupienia np ubezpieczenia albo kupienia cyfry plus

Gość Doradca finansowy
Powiedz ze chcesz maksymalną stawkę jaką można uzyskać na tego typu stanowisku. Jednak chciałabyś aby skonkretyzowali jaka to praca i co będzie należeć do obowiązków pracownika.

dlaczego ma zaraz rezygnować?? Napisz stawkę np. 8,5 brutto Zapraszą cie na rozmowę, dowiesz sie o co chodzi i ewentualnie wtedy podejmiesz decyzję czy sie w to pakować czy nie

Napisz stawka godzinowa 50 zł DO NEGOCJACJI,jeśli mają poczucie humoru, to Cię wezwą na rozmowę i uzgodnicie coś rozsądnego. A jeśli nie mają poczucia humoru- to chcesz z takimi pracować???

Gość google na 24 pazdziernik
moze to praca przed seks kamerką?

Gość gerdja
nie zdziwiłabym sie że to są występy przed kamerką na net