Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagramanica

Dlaczego wam ktoś pomógł wyjechać a wy nie mozecie pomóc?

Polecane posty

Gość adolf w czekoladzie :-D
no to git :-D ja lubie rozsmieszac ludzi :-D sam siebie tez rozsmieszam kazdego dnia kilka razy i tak dzien po dniu dobry humorek :-D czy sie wali czy sie pali :-D

no to mega pozytyw dla Ciebie z mojej strony bo aż mnie do łez doprowadziłeś co się rzadko zdarza:D 3maj sie ciepło wariacie;)

a dzieki dzieki :-D

Gość zagramanica
wymiane fotki a po co?

bo chce zobaczyc jak sie prezentujesz :-D panuje poglad ze tylko brzydkie dziewczyny jezdza do uk pracowac ;-)

Gość zagramanica
dotarło dzięki za cenne informacje. Jakby co dam znac gdzie jestem i co robię :)

Gość zagramanica
hm juz raz dałam swoja fotke na kafeterii ktos mnie rozpoznał teraz wolałabym tego uniknac

Gość zagramanica
pracuje w obsłudze klienta w chwili obecnej wiec chyba moj wizerunek nie jest odstraszajacy

a ja jestem synem krola nafty :-D dawaj fote :-D

Gość zagramanica
nie ma takiej opcji :) ;P po za tym jestem zajeta i moj maz nie zyczy sobie rozpowszechniania moich fotek :)

to pisz od razu ze jestes brzydka :-D pozdro ;-)

Ok to sie ciesze:) odezwij sie kiedys czy podołałaś z tym wyjazdem. Aha - i jesli na serio zdecydujesz sie w tamte okolice wyjechac i bedziesz miała jakieś mega kłopoty np.nagle stracisz dach nad głową to pisz. Good luck:) P.S. Wujas - to są tylko ploty:P

i mamy 1:0 dla tych od teorii "w uk bede sie lepiej prezentowac" :-D

Gość zagramanica
adolf w czekoladzie :-D skoro z tą myślą czujesz się lepiej to niech Ci tak będzie :)

ja nie wiem raz mnie budza ze przyjechala nowa owieczka na przeszkolenie zebym wpadl do pubu sie przywitac.. ja na to "ale dlaczego.." no chodz jest z pl.. .. "ale po co.. pewnie jest brzydka.." "nie no co ty fajna.." nie dali spac .. no i byla :-D jak noc na cyganskiej dzielnicy :-D

sluchaj ja sie nie czuje z tym lepiej a gorzej :-D serio ale oddalas walkowerem pkt od teori spisku :-D by uk zniesmaczyc :-D

i w sumie zona z forum fajnie sie prezenci i wczoraj w ciapaku widzialem jedna taka ze normalnie az mi sie jezyki w adidasach zeslinily :-D a tak posucha..

Gość zagramanica
:) ale ja tam jade do pracy a nie na podryw. adol w jakim jestes wieku ze masz takie parcie na kontakty towarzyskie? Dzieki jeszcze raz wszystki za informacje GórnaÓsemka nie bede napewno w sytuacji kryzysowej wykorzystywac kogos, co najwyzej mozemy spotkac o tak na pogaduchy ;)

A po co Ci te zdjęcia? nie wierzysz jej na słowo? wszedzie spotkasz mniej i bardziej urodziwe kobiety,więc Adolfini - what's the problem?

Gość zagramanica
ok uciekam bo mnie maz zgania z komputera pozdrawiam wszystkich

Może kiedyś będzie okazja się spotkać na kawie i pokłapać jęzorami;) ja aktualnie jestem w pl (byłam w wakacje w uk i spedzilam tam kilka lat),ale wróciłam do kraju z przyczyn osobistych. Jednak cała moja najbliższa rodzina i znajomi wciąż tam mieszkają,więc w razie kryzysu (czego Ci nie życze) to pisz. Pozdrawiam:)

ja nie mam problemu zadnego :-D no poza tym ze trzeba za zycie placic :-D ale research robie sam dla siebie ;-)

"Mam tylu znajomych za granica ale nikt nie chce pomoc, im tez ktos pomogł i to wcale nienajblizsza rodzina. Dlaczego ktos skorzystał z pomocy, ale sam ma gdzies pomoc innym. Nie rozumiem tego." a pytalas sie znajomych czy Ci pomoga? Wiesz nie sa jasnowidzami i nie kaz im sie jeszcze ekstra domyslac:P mnie owszem ktos pomogl ale nie tak zupelnie bezinteresownie;) teraz ja pomoge bratu jesli on zechce tu przyjechac do mnie. Ale moge pomoc tylko najblizszej rodzinie. Dlatego,ze mam dziecko ,mam faceta,oboje pracujemy i nie mamy zwyczajnie czasu na bieganine po urzedach na zalatwianie czyichs spraw papierkowych i jeszcze mowienie pewnie jeszcze za niego:/

Gość a pojechalam przez firme
zagramanica- przez firme, w ktore pracuję w Polsce jako inzynier na to samo stanowisko

naukowych :-D sam dla siebie :-D bo ja ciekawy zycia jestem :-D

"jak wyobrazam sobie pomoc namiary na sprawdzonego pracodawce głownie no i pomoc ewenutalna w wynajeciu mieszkania, ale nie płacenie za mieszkanie tylko pomoc w zalatwieniu formalnosci z tym zwiazanych , badz wsord bywalców tam polecenie kogos kto wynajmuje nie drogo " tak jasne. Dopiero w praniu wyjdzie w ilu rzeczach trzeba bedzie ci na poczatku pomoc. Nationale Insurance Number np. wynajecie mieszkania to pestka.Wystarczy pochodzic po jakiejs ulicy czesto sa tabliczki"do wynajecia",mozna zajrzec w internet,mozna isc do agencji. Chociarz agencje wymagaja umowy o prace. Teraz ogolnie to mieszkania poszly w gore jak kupno tak i wynajem. Formalnosci zwiazane z mieszkaniem naprawde zadne.