Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjpopoj

Mąż mnie prawdpodobnie zdradza a ja nie mogę od niego odejść...

Polecane posty

Gość kjpopoj

....bo czuję się bezwartościowa. Boję się że zostanę sama, że nikt mnie nie zechce. Nie czuję się ani piękną ani atrakcyjną kobietą, nie mam powodzenia u mężczyzn. Nie jestem wygadana ani rozrywkowa, w towarzystwie milczę i tylko słucham. Mój mąż piszę smsy z jakąś kobietą, na gg z nią rozmawia a ja się boję zwrócić mu uwagę, zaprotestować bo co ja zrobię jak mnie zostawi? Udaję więc, że tego nie widzę, że o niczym nie wiem. Może któraś z kobiet jest też w takiej sytuacji?

Gość cfghjkl;lk
kobieto glowa do gory!!!!!!!!!! jak ty tak mozesz sie zachowywac?? nic nie robic wiedzac ze maz prawdopodobnie cie zdradza?? piszesz ze nie masz powodzenia?? a twoj maz??gdzie go znalazlas w kapuscie?? widocznie z ciebie nie az taka potwora jezeli nie jestes sama a masz juz meza. zadbaj o swoj wyglad,wizerunek. nie musisz byc rozrywkowa zeby miec powodzenie u mezczyzn.duzo facetow nie lubi rozrywkowych kobiet. nie badz uzalezniona od meza,pokaz ze tez masz swoje zdanie i nie pozwolisz z siebie robic posmiewiska. tak tak,teraz robisz z siebie posmiewisko pozwalajac mu na to!!!!!

Gość wertzu
robi to przy tobie? pisze na gg?

Gość jijioj
Nie ma nic gorszego niz niska samoocena. Kobieta jest wtedy w stanie nawet zaakceptowac, ze maz ja pierze, no bo jak ona sobie sama poradzi? Jesli masz kase, to marsz do dobrego psychoterapeuty, bo zanim zabierzesz sie za porzadek w zyciu osobistym, musisz uporac sie z sama soba!

Gość wertzu
P-R-O-W-O

Nie tyle nie możesz, co nie chcesz. Myślałam, że coś napiszesz o tym, że grozi, że cię zabije albo przystawia ci pistolet do głowy - no to wtedy rzeczywiście... można "nie móc".

Gość wklbmwlkbmw
moze zadbaj o siebie? fryzier kosmetyczka odchudzanie? ladne ciuchy?

Skoro nie mozesz od nieo odejść, to udaj, ze nie widzisz i podaj mu jeszcze piwko.