Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ttobiash

Dziwna dziewczyna... O co jej chodzi?

Polecane posty

Gość Ttobiash

Sluchajcie, trafilem ostatnio na dziwna dziewczyne z fotka.pl. Mimo, ze byla na zdjeciu z jakims chlopakiem i sie do niego przytulala, zagadalem do niej. Wywiazala sie miedzy nami ciekawa rozmowa na gg, ona pozniej podala mi swoj nr tel. Zaczelismy ostro flirtowac, do tego stopnia ze przesylala mi napisane przez siebie opowiadania erotyczne, ktorych bylem bohaterem, ponadto "uprawialismy wirtualny seks". Zapytalem kim jest dla niej ten facet ze zdj., odp. ze to ktos wazny, ale mimo to sie ze mna spotkala po dlugich namowach z mojej strony. Na pierwszej randce przytulalismy sie, byly skromne pocalunki. Pozniej znow swintuszylismy przez tel., gg. Stwierdzila ze mam ladne usta, ta nasza randka wydawala jej sie taka nierealna. Zaproponowalem kolejne spotkanie, a ona mi wypalila ze jest ktos oprocz mnie z kim sie spotyka (to nie ten facet ze zdj.), ponoc wie o moim istnieniu, ale do pewnego stopnia. Ostatecznie stwierdzila, ze go nie kocha (mnie rowniez nie potrafi pokochac), ale moze wszystko. Spotkalismy sie po raz drugi. Tym razem pozwolila mi tylko na buziaki w policzek na dzien dobry i do widzenia. Dostalem od niej prezent. Po jakims tygodniu zaproponowalem wspolny wypad poza miasto, ale odmowila. Dziewczyna nadal swintuszy, ale twierdzi, ze nie chce byc moja rozterka i lepiej bedzie sie pozegnac. A za jakis krotki okres czasu pisze mi opowiadania erotyczne i probuje wmowic, ze snilem jej sie itd, ciezko jej o mnie zapomniec. Gdy zaproponowalem spotkanie znow sie wykrecila. WTF? O co jej chodzi, bo wymiekam.

cos ci powiem tak jak sa chlopcy ktorzy lubia zaliczac dziewczyny tak sa dziewczyny co lubia zdobywac chlopcow. Im nie chodzi o seks a o samo zdobycie ze chlopak zakochuje sie w niej i jest w stanie zrobic dla niej wszystko. Nie badz chuj i nie baw sie w takie gierki bo to zle sie dla ciebie skonczy. Dziewczyny kochaja wrecz rozkochiwac , sprawdzaja tym sposobem czy sa twardzi. Twardziele sie nie daja i z nimi sie lacza w pary .

Gość duży mózg mały mały
dziwna dziewczyna nie wszystkie tak robią i robiły od małp robaczków typowe ma 2-3 partnerów i ma wybrac 1 samca alfa ty jesteś uczuciowy 2 pewnie przyziemny i ja jasny H**J strzela po tygodniu bycia bliżej z jednnym comasz robic być soba jak ona nie akceptuje ciebie to niech spada

To je taimnica. Miołym to samo. Jak wis tera krowom sie puszco muzyke wew łoboirze i zakłado interneta. Załozułym i jo. Jak trza było Mućke dopuścić do byka to nawionzalim podłącenie internetowe zez Juźkiem z Kocibonków. Co mioł byka Klausa. Wew internecie to sie Mućka zez Klausem całe dnie w ekrana całowali. A jekem jom zawióz do Kocibonków, to kopła Klausa wew jaja i zamucła. MUUUUUUUUUUU :classic_cool:

Gość Ttobiash
Nie jestem z tych, co sa na kazde skinienie kobiety. Zrobilem taki test, ze olewalem jakis czas ta laske i dziewczyna zaczela sie do mnie dobijac drzwiami i oknami, pytala dlaczego nie odpisalem na sms'a itd. Ale jak tylko zaproponowalem ten wspolny wypad poza miasto, to stala sie bardziej oschla w stosunku do mnie. Jak ja podejsc? Strasznie niedostepna panna, z jednej strony nie unika rozmow o seksie, nie protestuje jak sie ja dotyka, caluje, z drugiej gdy tylko wykazuje zainteresowanie jej osoba ona ucieka.

niektorym laskom sie tak miesza w glowa ze sa nie do zdobycia , zazwyczaj sa ta bardzo ladne dziewczyny ale nie ma o czym z nimi rozmawiac bo sa nudne.

Gość hehe :D
Dam Ci rade: olej ja dokumentnie na jakis czas. Te atrakcyjne kobiety potrafia sie wqrwic i sqrwic, gdy facet jest niedostepny i je olewa. Nie sa do tego przyzwyczajone i dlatego to co im sie wydaje trudnodostepne, jest bardziej atrakcyjne. Jak umiejetnie pograsz, bedzie Twoja. Uwierz w siebie i nie daj sie robic w chooja. Wszelkie gierki z jej strony ucinaj.

Gość Ttobiash
Fakt, dziewczyna atrakcyjna fizycznie. Do tego wcale nie glupia. Mozna z nia porozmawiac na powazniejsze tematy. Jest oczytana, ale wkurza mnie to jej "ksiezniczkowanie". Nigdy sie nie spotkalem z tego typu osobowoscia u kobiety, moze wlasnie dlatego mnie do niej ciagnie.

Gość im bardziej bedziesz ja
olewac, tym bardziej bedzie ci sie narzucac olewaj ja ile mozesz i czasem laskawie rzuc jakis ochlap zainteresowania baby sa juz takie pogiete ze im mniej je szanujesz, tym wiecej sa gotowe dla ciebie zrobic

zastanow sie dobrze czy tego chcesz.. one bedzie dyktowac warunki ,wszystko bedzie zalezec od niej, ja tak nie umiem niestety. Nawet jesli mialabybyc to najpiekniejsza dziewczyna w miescie. Lepiej znajdz sobie normalna dziewczyne. Takie dziewczyny wlasnie niszcza chlopakom psychike. Olej ja dobrze ci radze ,zmieknie bardzo szybko. Nie rob podobnego bledu do mnie.

Gość Ttobiash
Wnioskuje, ze laska sie Toba pobawila, naobiecywala zlote gory i poszla do jakiegos pijaka, ktory nawet nie umie sie wyslowic? Mam strategie, aby ten moj obiekt zainteresowania olewac i wykorzystywac bron do swoich celow. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na pewno nie pozwole sobie na to, aby laska mi dyktowala warunki.

Rozkocha mnie tak umiejetnie ze przez 3 miesiace chodzilem zamkniety w sobie bo caly czas myslalem o niej.. tak mi zjebala psychike . To byl moj najwiekszy blad jaki popelnilem w latach mlodosci.

Gość Kres letnich dni
dramat :P

Gość Jooooooolka
Oj kokietuje cię zwyczajnie po babsku. ma na ciebie chrapkę ale nie chce wyjść na łatwą, co to po kilku spotkaniach wskakuje facetowi do łóżka. Zgrywa niedostępną, zebyś się starał, zbliza sie do ciebie, a pozniej ucieka, żebyś nie czuł, że już ją masz. Normalka...

Gość Kres letnich dni
Panie Pogodny - proszę się nie irytować ;)

Gość hahahahhahahahahhahaha
"Oj kokietuje cię zwyczajnie po babsku. ma na ciebie chrapkę ale nie chce wyjść na łatwą" Raczej bawi sie Autorem i ma z tego niezly ubaw!

Gość szparek
Kurcze, już był tu kiedyś podobny wątek, to pewnie ta sama panna kolejny raz gra w chuja.

Gość Kres letnich dni
Aktualnie słucham muzyki więc coś w tym jest ;)

Gość taa na pewno ta sama
bo malo to takich co zachowuja sie jak niezrownowazone idiotki? :D

Gość glupia z niej ci....pa i tyle
jak dla mnie to marnujesz czas na tego pustaka. lepiej go przeznaczyc na silownie, badz rozwijanie swoich zainteresowan, a nie zabwy w ciuciu babke.