Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hybrydabryda

Jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość hybrydabryda

Zdradził mnie. Dawno, kiedyś. Dowiedzialam się teraz. Proszę zapomnieć o wszystkim innym - typu: jesteśmy/ nie jesteśmy. Kutas/ chuj fiut itd. Mam tylko pytanie : dlaczego ja chce znać szczegóły i wiedzieć jak to wyglądało? Czy jestem jakąś masochistką? Meczy mnie to strasznie, boli... ale chce wiedzieć dokladnie wszystko co się dzialo. Ile trwało, co robili. Nie wiem, wydaje mi się chyba, że mi po tym ulzy? ale w jaki sposob? Sama nie wiem. Pytalam gi o to juz o to, powiedział, że to było dawno i on nie pamięta, ze to nic nie znaczyło. Nie wierzę, chcę wiedzieć. Czy to jest jakaś moja chora reakcja na to, co się stało? Czy to ja jestem psychiczna? Zamiast absolutnie zapomnieć, zakopać, odejśc i amen. To takie coś mi siedzi w glowie. Czy ktoś mi odpowiedz? wytlumaczy?

ja też chciałam wiedzieć... to chyba wynika ztego czy chcesz zobaczyć jak ją traktował i na co go stać ze np nie był dla niej taki czuły jak dla Ciebie... i chcesz mzoe usłyszeć ze to było po pijanemu a ona sie sama napoatczyłą i szybka akcja w kibelku.....wtedy byłoby Ci łatwiej... dlatego chcesz wiedzieć.... i pewnie datgeo żeby mieć w miarę pewność ze już wszystko wiesz i teraz masz pełnie informacji ,ze Cie nic w tej sprawie nie zaskoczy i ze możesz sobie to analizować

Gość hybrydabryda
furgonetka, kurcze... sama nie wiem czy od takiej wiedzy, po czyms takim komukolwiek by ulzyło... ale skoro mnie to męczy, to gdybym się dowiedziała... to moze i mi bylo latwiej, sama nie wiem... czy ktoś jeszcze się wypowie?