Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem starym prawiczkiem.

skreślony dla kobiet.

Polecane posty

28 lat. nigdy nie uprawiałem seksu ani nie bylem w zwiazku, jak również nie całowałem się z dziewczyna.

Gość f4iogn4iufgj
no to co;)

Gość i co z tegoooo
jak chcesz to zmienić to wszystko przed tobą

całowałem się tylko z sąsiadem, dotykaliśmy swoich miejsc intymnych, ale do seksu nie doszło.

Gość WPT1313
To że się nie całowałeś ani nie uprawiałeś seksu jest podejrzane dla potencjalnej dziewczyny i wskazuje na to że masz problem z kobietami. Ale ty przede wszystkim nie przebywasz z kobietami i nie masz im nic ciekawego do zaoferowania i powiedzenia. Tragiczna sytuacja, właściwie nie wiadomo co tu poradzić.

Jestem brzydki. Mam beznadziejny charakter i osobowość. Jestem nudny. Jestem nieśmiały. Nie jestem inteligentny. Nie mam zainteresowań. Jestem strasznie obrzydliwy. Wszystkiego się boje. Nie mam przyjaciół. Nie prowadzę życia towarzyskiego. Nie umiem poznawać ludzi. Jestem beznadziejny. Nie umiem rozmawiać z dziewczynami. Nigdy się nie całowałem. Nigdy się nawet nie przytulałem. Nigdy nie bylem na randce. Nigdy nie miałem dziewczyny. Nawet nie wiedziałbym o czym rozmawiać z dziewczyna towarzysko. Nie mam poczucia humoru. Nie jestem zabawny. Jestem bardzo chudy. Nie jestem umięśniony. Nie umiem się bić. Nie mam żadnych umiejętności. Nie mam żadnych zalet. Nie uprawiam żadnego sportu. Jestem bardzo wstydliwy. Nie potrafię uwierzyć w siebie. Nic mi nie wychodzi. Moja samoocena dosiegla mety. Jestem kompletnym ZEREM. PRZEGRAŁEM ZYCIE. D: I nie mówcie że wszystko przede mną, bo wszystko powinno być już za mną! Totalne załamanie psychiczno-emocjonalne od ponad roku. Ciężko mi się żyje samemu. Kilka nieudanych prób samobójstwa za mną - jedyne co w życiu osiągnąłem.

Jestem brzydki. Mam beznadziejny charakter i osobowość. Jestem nudny. Jestem nieśmiały. Nie jestem inteligentny. Nie mam zainteresowań. Jestem strasznie obrzydliwy. Wszystkiego się boje. Nie mam przyjaciół. Nie prowadzę życia towarzyskiego. Nie umiem poznawać ludzi. Jestem beznadziejny. Nie umiem rozmawiać z dziewczynami. Nigdy się nie całowałem. Nigdy się nawet nie przytulałem. Nigdy nie bylem na randce. Nigdy nie miałem dziewczyny. Nawet nie wiedziałbym o czym rozmawiać z dziewczyna towarzysko. Nie mam poczucia humoru. Nie jestem zabawny. Jestem bardzo chudy. Nie jestem umięśniony. Nie umiem się bić. Nie mam żadnych umiejętności. Nie mam żadnych zalet. Nie uprawiam żadnego sportu. Jestem bardzo wstydliwy. Nie potrafię uwierzyć w siebie. Nic mi nie wychodzi. Moja samoocena dosiegla mety. Jestem kompletnym ZEREM. PRZEGRAŁEM ZYCIE. D: I nie mówcie że wszystko przede mną, bo wszystko powinno być już za mną! Totalne załamanie psychiczno-emocjonalne od ponad roku. Ciężko mi się żyje samemu. Kilka nieudanych prób samobójstwa za mną - jedyne co w życiu osiągnąłem.

Gość WPT1313
Jeśli to cię pocieszy to powtórzyłeś się kilka razy, a więc tych wad nie jest już 31 a mniej.

"Jestem brzydki. Mam beznadziejny charakter i osobowość. Jestem nudny. Jestem nieśmiały. Nie jestem inteligentny. Nie mam zainteresowań. Jestem strasznie obrzydliwy. Wszystkiego się boje. Nie mam przyjaciół. Nie prowadzę życia towarzyskiego. Nie umiem poznawać ludzi. Jestem beznadziejny. Nie umiem rozmawiać z dziewczynami. Nigdy się nie całowałem. Nigdy się nawet nie przytulałem. Nigdy nie bylem na randce. Nigdy nie miałem dziewczyny. Nawet nie wiedziałbym o czym rozmawiać z dziewczyna towarzysko. Nie mam poczucia humoru. Nie jestem zabawny. Jestem bardzo chudy. Nie jestem umięśniony. Nie umiem się bić. Nie mam żadnych umiejętności. Nie mam żadnych zalet. Nie uprawiam żadnego sportu. Jestem bardzo wstydliwy. Nie potrafię uwierzyć w siebie. Nic mi nie wychodzi. Moja samoocena dosiegla mety. Jestem kompletnym ZEREM" Lista godna samego mistrza BNB. 🖐️

Gość Jomar Yema
BNB się odezwał na forum. Jak widać bez zmian.