Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arterk

Moja dziewczyna i seks - mam podejrzenia

Polecane posty

Gość saasasasssasas
co to ma wspólnego ze szczerością i zaufaniem? ty swojemu facetowi opowiadasz np. jaką kupę zrobiłaś, bo uważasz że trzeba mówić wszystko?

Gość hhhhhhhhhhhh
no jesli dla ciebie kupa i sex analny sa na tym samym poziomie to tylko pozazdroscic. nie chodzi mi o opowiadanie o wszystkim co bylo przed, ale o fakcie, ze nie jestes dziewica analna, nie powiedzialas, bo "dla niego liczylo sie ze jestes dziewica".. a to ze ktos ci zapakowal w tylek twoim zdaniem nie ma zadnego znaczenia i nie jest to zaklamanie. rewelacja

Gość saasasasssasas
nie ma śladu obecności tamtego faceta (nie przerwał mi żadnej błony), więc to tak, jakby go nie było

Gość Industan 27
Niech kazdy uprawia seks jaki mu pasuje i w kolejnosci jakiej chce, ale pamietajcie dziewczyny - jesli uprawialyscie JAKIKOLWIEK seks to nie jestescie juz dziewicami! Ja osobiscie rzucilbym taka dziewczyne z powodu tego, ze mnie zwyczajnie oklamala! Jestes dorosla i uprawiasz seks - ok! Ale nie mow o sobie ze jestes dziewica. Jesli klamiecie w tej sprawie to oklamiecie i w innych. Bo w koncu kradziez 50 zl to nie kradziez, bo to mala suma. :o Seks to seks, nieistotne jaki, a uprawianie seksu WYKLUCZA SIE z dziewictwem!!

Gość hhhhhhhhhhhh
brak sladu obecnosci, to tak jakby go nie bylo? brak mi słow. zgadzam sie z poprzednikiem, robcie co chcecie ale nie oszukujcie, bo to zenujace. robicie z facetow idiotow i myslicie ze jestescie super przebiegle. doprawdy pokolenie zombie.

Gość Industan 27
"ty swojemu facetowi opowiadasz np. jaką kupę zrobiłaś, bo uważasz że trzeba mówić wszystko?" Jak sie wyskrobiesz to tez nie powiesz, bo to prawie jak okres?! W zyciu nie chcialbym miec takiej zaklamanej laski. Jestes po prostu GLUPIA.

Gość pikoklu
Rak odbytu od seksu analnego. Rozkładacie mnie na łopatki W takim razie każdy powinien dostać raka odbytu bo sra Współczuje twojego/lub twojego faceta penisa...Mój maż ma większego niz jakakolwiek moja kupa, zresztą kupa idzie w inną stronę...

Gość pikoklu
Kurwa co za pustaki...porównywanie seksu do kupy...Żal. Pustaki!

Gość elewator kulturalny
eee tam, ci chłopcy wychowani na danonkach mają fiutki cienkie jak szparagi, pewnie dziewczyny nawet nie zauważają jak im je wkładają w tyłek

Gość swietoszka...19
tez uprawialam oral i anal i jestem dziewica, blona bedzie dla tego jedynego 😘

Co za debilki te przeruchane niby dziewice. Dla faceta błona nie jest ważna bo gdyby było inaczej to ruchaliby żaby między palcami. Tu chodzi o to co się ma w głowie. Wy niestety macie to w dupie

Gość Boratka jak Ty sie nieladnie
wyrażasz :classic_cool:

dziewice po seksie, tiaaa... :D🖐️ to jak pijący abstynent, wegetarianin jedzący mięso i uczciwy kłamca. :D z tego typu idiotkami nie warto nawet dyskutować, szkoda ścierać klawiaturę. głupota niektórych lasek jest po prostu nieograniczona. :o

Gość KOko......
W Grecji byłoby to normalne, u nas to strasznie dziwne. Ciekawe jaka jest prawda ? Wygląda na to że znalazła naiwniaka :-)