Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugugaa

wloszka(58l) urodzila blizniaki!!!!

Polecane posty

Gość gugugaa

Im fortgeschrittenen Alter von 58 Jahren hat eine Italienerin Zwillinge zur Welt gebracht. Die Babys seien bereits am Donnerstag in einem Krankenhaus in Mailand per Kaiserschnitt zur Welt gekommen, teilte die Mutter mit. "Wir sind sehr glcklich. Das ist ein Wunder, fr das wir Gott danken", erklrte die 58-Jhrige, deren Mann 72 Jahre alt ist. Das kleine Mdchen und der kleine Junge, die bereits in der 33. Schwangerschaftswoche zur Welt kamen, wurden mit Hilfe einer Eizellspende im Ausland gezeugt - in Italien ist eine solche knstliche Befruchtung verboten. Der Arzt Enrico Ferrazzi erklrte, mit seiner Hilfe seien zwei "Wunschkinder" geboren worden.

Gość D.BillI
o, a myślałam, że już nic nie pamiętam z niemieckiego! Mam jednak nadzieję, że ich rodzice trochę pożyją.

Gość a ja.....
nie znam za dobrze niemieckiego, ale to chyba nie jest najstarsza Włoszka na świecie, która została matką. Kiedyś oglądałam program o najstarszych matkach na świecie i była tam jeśli dobrze pamiętam 68-letnia Włoszka, która miała 2 czy 3-letnie bliźniaki, ale nie miała męża. Wtedy dowiedziała się, że ma raka i zmarła zostawiając biedne dzieci

Gość Ja do
Zapłodnienie wspomagane a od tego dzieciaczki urodziły się tak wcześnie...hmmm prawdziwy cud że wszyskto jest dobrze choć będą mieć starutkich rodziców ...zwłaszcza tatusia dziadziusia:)

Gość Ja do
Planowali tą ciążę więc sklazali dzieci na przyszłe sieroctwo ale co tam, najwazniejsze to spełnić własne pragnienia:)