Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj totalna zalamka

nie mam pracy nie mam pieniedzy nie mam niczego....

Polecane posty

Gość paulina marzeckaaaa
proszę napisać na tsbiuropraca@gmail.com oblsuga czatow zagranicznych w pelni anonimowe dobre zarobki 0.70 gr do 2zl za minute :) ja tak pracuje i moge polecic ludzi ktorzy mi zalozyli profile i prowadzą takie studio - osoby z calej Polski moga sie sglaszac jest tez umowa i szkolenie online :) pracuje 100godzin i zarabiam sobie 5 tysiecy i moge smialo studiowac dziennie, a jeszcze pol roku temu pracowalam jako hostessa lub w sklepie za 900zl na miesiac i ledwo co moglam z tego wyzyc ! masakra w tej Polsce

Gość sunshineee
Chciałabym Cie jakoś podnieść na duchu,ale w takich sytuacjach jest ciężko:/ tym bardziej,że wiedzę,iż faktycznie dużo CV wysłałaś i energii wniosłaś w poszukiwanie jakiejkolwiek pracy. Ja też ostatnio mam kryzys i nie wiem jak to dalej będzie - gdyby nie to ,że mam faceta,który dość dobrze zarabia to nie było by mnie stać na wynajmowanie głupiej kawalerki w małym miasteczku nawet:/ bo tak koszta idą na pół. Singlom w dzisiejszych czasach jest dwa razy gorzej:/

Gość To nieprawda ze w Wawie jest
wszystko drogie. Ja mam taka prace, ze 1/3 czasu spedzam w Warszawie, 1/3 w Poznaniu a 1/3 - odpoczynek - na wsi u rodziny mego narzeczonego. Najdrozsze jedzenie jest na wsi, a w Warszawie, jesli chce sie szukac, to mieszkania sa porownywalne jak w Poznaniu, natomiast jedzenie, chemia i ubrania jest widocznie tansza.

Gość drobny szczegół
post z 2011 roku :)

Gość tradingboxforfuby
syf i malaria. - niby trywaialne stwierdzenie, ale tak jest. Aha, dla tych co nie umieją znaleźć pracy to chciałem powiedzieć, że prezes PGE z państwowej kasy bierze sobie 100 000 miesięcznie (grad) a rząd PO jednocześnie zmniejsza kase na urzędy pracy z oszczędności. Wniosek: oszczędzają na najbiedniejszych.

Gość patr1234
syf totalny, zawsze coś się znajdzie, tylko za marne grosze. ja się załamuje pomału...

Gość Trzeba dac dupy za kase
I wszystko sie ulozy :)

Gość jestem technikiem
farmaceutycznym szukam stażu, mieszkam na śląsku tu jest aptek miliony ale nigdzie nie chcą :(( niedobrze mi ;(

Gość kali utarty pan
laski to w ostateczności (albo i nie) mogą szukać sponsorów, a z znalezieniem takiego nie ma chyba problemu.

Gość lecz się na mózg
stary niewyżyty zboczeńcu !!!

Gość gość
Ja bardziej współczuję tym co zarabiają te 7000zł i mają tak wybujałe ego zero taktu po prostu zero .... NIC NUL

Gość wiktor52
bardzo pilnie szukam pani do pomocy przy chorej (czesciowo sparalizowanej)zonie. naturalnie ze spaniem i jedzeniem proponuje ponad 1000,00 zl za dwa tygodnie.(zastepstwo) jezel masz krucho z kasa zadzwon zeby dogadac sie i ewentualnie poprafic finanse choc na krudki czas. tel:00491637476192lub lub004888955106

Gość gość
zatrudnię gosposie, place 2000 zł netto, przyjezdzaj

Gość gość
Też miałam swego czasu taki kryzys. Ja ostatecznie złapałam pracę pod Warszawą, zatrudniłam się w drukarni ellert w Wiązownej- nie ukrywam, że wtedy uratowało to mój tyłek, bo terminy płatności się zbliżały, a ja byłam bez grosza. Oni uratowali mnie, a ja zostałam tam na dłużej :P Niemniej jednak, nie łamcie się dziewczyny, po ciemnych chmurach zawsze pojawia się słońce :)

Gość czarującaKaya
Warto się przejść do agencji pracy tymczasowej, tam na pewno coś znajdą, no chyba że się wybrzydza. Lepiej siedzieć bezczynnie w domu? Można pracować byle gdzie i jednocześnie szukać innej pracy, proszę na ten temat przeczytać artykuł http://addresso.pl/nowe-rozwiazania-w-agencji-pracy-tymczasowej/

Gość gość
Jeśli ktoś szuka pracy, to polecam drukarnię ellert!

Gość gość
Chwilówki pożyczki online dla Każdego od 100zł do 25.000zł Kasa na dowód do 30minut Na Twoim Koncie! Chwilówki na dowód już od 100zł od 18lat Ranking najlepszych pożyczek online tu: http://xchwilowki.pl

Gość Qwertt

Jakoś tak... Wznowie wątek, może ktoś się odezwie, ale najpierw zapytań czy jest tu w ogóle ktoś??? 🙂