Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gienek krw

czemu jeszcze nie spicie?

Polecane posty

Gość gienek krw

:)

Gość cierpię na bezsenność
a Ty dlaczego nie śpisz?

Gość Abraaaaa.Kadabraaaaa
Ja też cierpię na bezsenność :(

bo od wczoraj ktoś mnie szykanuje smsami o tej porze, nie wiecie moze czy jak ktos ma komorke na karte to czy policja go zidentyfikuje?to nie zabawa...bo ja sie zaczynam bac

Tak zidentyfikują! Zgłoś sprawę na policję! Może im to trochę czasu zająć, ale powinno im się udać. Wysłałaś już do tej osoby smsa z treścią: "Nie życzę sobie telefonów/smsów później niż ... . Jeśli to się jeszcze raz powtórzy zgłoszę sprawę na policję" ?

tak, wyslalam, ta osoba duzo mnie wie i gdzies blisko mieszka z tresci smsow tak wynika

To radzę zgłosić się na policję. Powiedz, że nie możesz spać, bo nęka Cię smsami. I jak możesz to wysyłaj za każdym razem sms do tej osoby, że sobie tego nie życzysz (bo pora jest za późna)

Lepiej coś zrobić, bo nie wiesz tak na prawdę czy ta osoba jest zdrowa psychicznie... Jak pokażesz, że może Cię dręczyć, to kiedyś może posunąć się krok dalej...

ok oczywiście, że zgłoszę, ten typ jest jakiś dziwny,miłość mi wyznaje, ja człowieka nie znam, pisze z numeru którego w życiu nie widziałam,wrogów nie mam, jak dzwoniłam to oczywiście nie odbiera,na policje pojde bo wiem, że teraz weszło pojęcie stalking, czyli kara za nękanie

No i prawidłowo. 3maj się! I oby szybko udało Ci się pozbyć natręta! Dobrej i SPOKOJNEJ nocki ;D