Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka gdansk

poznalam chlopaka, ale jest jakis niedzisiejszym trochę dziwak

Polecane posty

Gość ewka gdansk

on zyje jakby we wlasnym swiecie ja lubie ogladac tv, seriale, teleturnieje, sluchac eski i radia zet on slucha dwojki czasami trojki (dla mnie to hała) on nieogląda tv, nie zna wieksozsci nazwisk gwiazd, ja lubie jezdzic na wycieczki zorganizowane np. do egiptu, jego w ogóle to nie kręci, on jezdzi w jakies dziwne kraje jak moldawia, gruzja, bez sensu jest bardzo madry, oczy tany, zabawny, ale gardzi większoscia ludzi, mowi ze sa cyborgami. na codzien tez ma dziwną pracę. chociaz skonczyl fililogie iberyjska czy cos tam to zajmuje sie czyms zupelnie innym niz np uczeniem jezyka, pisze artykly do gazet, a nawet 4 ksiazki wydal (wow!), ale nie wiem o czym nie pamietam, jak go zmienic, fajny facet,ale dziwak, nie spodobałby sie moim znajomym.

on slucha dwojki czasami trojki (dla mnie to hała) on nieogląda tv, nie zna wieksozsci nazwisk gwiazd, :D:D:D demonem intelektu to Ty nie jestes 🖐️

Z tego co piszesz to jakiś ciekawy facet po co go zmieniać. :classic_cool: Tylko ta pogarda ludźmi jako cyborgami ewentualnie odstrasza... :D

Gość Sayron Baaydar
On ma się tobie podobać a nie twoim znajomym.

Gość karolek66776677
to zakoncz to i juz po klopocie..

po co zmieniac faceta? Facet ma konkretne zaintersowania i ciesz sie tym że ma obrany kierunek w życiu i nie poddaje się tym realiom i gównianym dążeniem do sukcesu, kasy. Jest typem intelektualisty który ma pewnie ciekawy światopogląd. Może to ty do niego nie pasujesz??

Gość jak to sie stało
ze tak inteligentny i wyksztalcony facet zainteresowal sie standardowa az do bolu i tepa dziewczyna?

Gość jak dla mnie
tym chlopakiem jest autor i chce sie podbudowac, bo ta laska co slucha eski dala mu kosza:P

Gość combien
ortografii sie naucz... jak taki facet zobaczy kiedys twoj tekst pisany to trupem padnie zanim zdazy uciec

Gość ekonom ze wsi Gaguły
zemsta frajerów kiedys był taki film.....

Gość on*90sl
Oj autorko on raczej sam się wcześniej czy później z Tobą rozstanie - jak widać nie pasujecie do siebie. Seriale są dla ogłupiałych ludzi (nie ma tam ani treści, ani nic), do tego te prymitywne stacje radiowe z oklepaną muzyką. Facet widać jest inteligenty, a nie kolejny leming.

Gość o matkoooooooooo zzzz
1/10 niedziela- malolaty maja czas pisac na kafe, ale jutro do szkoly :D:D:D