Gość ssaasdadada Napisano Wrzesień 25, 2011 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość $^mlk,jnhbgvfcdrtyu_iopm Napisano Wrzesień 26, 2011 wodka z sokiem pomaranczowym, albo mi smakuje z gruszkowym gin z tonikiem whisky z cola rum z sokiem ananasowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hikl678 Napisano Wrzesień 26, 2011 wejdz na google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 passoa+wyborowa+sok pomaranczowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 passoa plus sok pomaranczowy campari z sokiem pomaranczowym kamikadze malibu gin z tonikiem tatanka ( zubrowka z sokiem jablkowym ) wodka zoladkowa gorzka z sokiem waniliowym gin z tonikiem i cytryna margheritta truskawkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodka z lodem Napisano Wrzesień 26, 2011 najlepsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam kilkaulubionych Napisano Wrzesień 27, 2011 wiśnióka soplica z sokiempomarańczowym wodkacuracao sprite i lód Gorzka zoładkowa i sprite Amaretto z mlekiem Campari z sokiem pomarańczowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ndkjfirejfeir Napisano Październik 3, 2011 wódka+ malibu+ sok pomarańczowy+ sok ananasowy- to wszystko wymieszać- przelać do wysokiej szklanki wypełnionej kostkami lodu i na koniec wlać odrobinę grenadiny moje proporcje (wszystko odmierzane kieliszkiem do wódki) to: 1,5 kieliszka wódki; 0,5 kieliszka malibu, 2,5 kieliszka soku pomarańczowego, 2,5 kieliszka soku anansowego. Ale jeśli ktoś chce żeby był bardziej wyczuwalny smak kokosa to może dodać wiecej malibu smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam takie ooooo Napisano Październik 3, 2011 malibu+ mleko zagęszczone + lód i do szejkera ;) likier miętowy+ wódka+ sok z limonki + mleko zagęszcz. do szejkera wódka + sok z czarnej porzeczki + mleko skodensowane + lód do szejkera w tym szejkezrze wytrząchac aż się pianka zrobi wlać do wysokiej szklanki ze słomką no i gin z tonikiem ;) brandy ze spritem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja znam takie ooooo Napisano Październik 3, 2011 California cooler Składnikiwódka (50 ml) sok pomarańczowy (75 ml) woda gazowana (75 ml) lód cape coder wódka (50 ml) sok żurawinowy (125 ml) limonka lód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martulunka:) Napisano Październik 10, 2011 ja ostatnio piłam drinki robione na herbacie, zimnej, z lodem, limonką itd.:) kolezanka mówiła że zrobiła je bo teraz trwają Dni Herbaty i tam w jakiejś restauracji dostała przepisy. czy ktoś z was próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiekasdf 0 Napisano Październik 12, 2011 Wczoraj cały wieczór o tych dniach herbaty mówiła mi żona:P Gdzieś była na pizzy z koleżanką i tam dostały do wypełnienia testy osobowości, a potem dostała herbatę dobraną (podobno!) idealnie do niej. Była wniebowzięta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upon the time Napisano Październik 12, 2011 Rum z mlekiem lodem i kakao .. Fajny smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginia44 Napisano Grudzień 26, 2011 Polecam blog z przepisami na tanie i fajne drinki: http://www.2drink.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julia urodziła się na wiosnę Napisano Grudzień 26, 2011 Uwielbiam malibu z sokiem jablkowym , liminkowym i lodem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość geekthenational Napisano Grudzień 27, 2011 a co powiecie na drina herbata + żubrówka? składniki tu: - 200 ml naparu Dilmah Natural Rosehip With Hibiscus (czas parzenia - 8 minut) - 15 ml Likieru Passoa - 10 ml Likieru Carambola - 10 ml Żubrówki - 10 - 15 ml soku z cytrusów (mix: cytryna, grejfrut, pomarańcza) - 1,5 łyżeczki miodu (można więcej, wedle gustu) (wzięte ze strony newsweeka) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam dobrych drinków Napisano Maj 20, 2012 przepis na pyszny ;) Robinson Crusoe Składniki: - 40 ml białego rumu - 40 ml soku z ananasów - kostki lodu - ćwierć plasterka ananasa (do dekoracji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam dobrych drinków Napisano Maj 20, 2012 Zawiana Porzeczka 50 ml wódki Żołądkowej Gorzkiej 100 ml soku z czarnej porzeczki 150 ml soku wiśniowego. Wszystkie składniki mieszamy w shakerze z lodem i przelewamy do szklanki. DEKORACJA: cząstka limonki. poszukuję przepisy na drinki z wodą gazowaną , uwielbiam cos ala twister i california cooler ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzejj43 Napisano Wrzesień 21, 2012 Żubrówka + sok jabłkowy - nic więcej nie trzeba, proste i przepyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mów za siebie andrzej Napisano Wrzesień 21, 2012 akurat żubrówka z sokiem jabłkowym jest dla mnie bleeee , już wole wódkę z colą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giJoidZPMRtlESXjIHh Napisano Październik 5, 2012 Ajsze pisze:Bardzo ciekawy pomysł na bloga. Oczywiście książka też jest warta do wzięcia pod uwagę. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia1617 Napisano Październik 5, 2012 moj ulubiony to wodka plus sok bananowy plus koncentrat żurawinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość superowyyyy Napisano Październik 5, 2012 pyszna wodka wyborowa citrus ze spritem i lodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MilenaKK Napisano Październik 9, 2012 Rześki Ogórek 40 ml ŻUBRÓWKI sok jabłkowy do uzupełnienia Świeży ogórek Pokrój Świeżego ogórka na plasterki lub wzdłuż, włóż do szklanki i zalej ŻUBRÓWKĄ. Wszystko zamieszaj i chwilę odczekaj. Dopełnij sokiem jabłkowym i dodaj lód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodka wyborowa Napisano Październik 9, 2012 limetka i mięta ze spritem i wodą gazwaną pół na pół plus cytryna i lód. pycha orzeźwienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wodka wyborowa Napisano Październik 9, 2012 lub jesli lubisz slodkie z samym spritem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centaurionka 0 Napisano Październik 14, 2012 My z koleżankami rozsmakowałyśmy się w żubrówce białej z sokiem malinowym i lodem :) Świetne połączenie na wieczór z koleżankami przy filmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2014 wymyslswojmiks.pl, 2drink.pl, robdrinki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2014 ja po prostu uwielbiam sangrie. Mogę ją pic w kazdych ilościach :D ostatnio piłam po prostu rewelacyjną w secado. swieza, pyszna, z procentami ;) czyli taka jaka powinna być. co ciekawe, poprosilam barmana o przepis i ten mi bez problemu dal. Jutro próba nr 1! ciekawe czy wyjdzie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cassiee_ Napisano Czerwiec 4, 2014 A do kiedy Żubrówka z sokiem jabłkowym to tatanka?? Zawsze myślałam, że szarlotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach