Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

byliście kiedyś w agencji towarzyskiej?

Polecane posty

nie wybieram się. Pytam z ciekawości. Jeszcze bardziej dziwi mnie to, po co tam chodzić, skoro nie mając stałej partnerki zawsze można sobie zrobić samemu dobrze ręką. To chyba obciach chodzić do agencji.

Gość vngnbv
ja nie bylem jestem zbyt młody i zbyt przystojny zeby za to płacic

Gość warks
ja nie byłem i raczej nie pojde . No chyba ze na striptease.

Gość larsson_
ja w agencji nie bylem ale pare razy zdarzylo mi sie odwiedzic prostytutki w mieszkaniu w bloku z ogloszenia z internetu. ps: walenie konia to niby nie jest obciach ?

larsson: wiesz, jak robisz to sam, to nikt o tym nie wie. U prostytutek, to zawsze ktoś może się dowiedzieć. I jak było w tym bloku?

Gość larsson_
o prostytutkach tez nikt nie wie, nie chwale sie tym wszem i wobec :) na trzepaniu gruchy tez mozna zostac przylapanym poniekąd. a bylo bardzo milo, najpierw w necie przegladalem zdjecia i pozniej spotkanie , niestety kosztowne.

Gość warks
U prostytutek, to zawsze ktoś może się dowiedzieć jak masz takie obawy mozesz załozyc wielkie okulary przeciwsloneczne przed wizytą to nikt cie nie rozpozna

Gość larsson_
koszt około 150zł/h wchodzisz, płacisz z góry, możesz skorzystać z prysznica, idziesz potem do pokoju gdzie czeka już 'córa koryntu' no i do dzieła :). po wszystkim jak chcesz to prysnic znów i do widzenia.

larsson: to strasznie tak mechanicznie się przedstawia. Nie jest to seks, który preferuję, a jeszcze żebym musiał za coś takiego płacić.

dziwię się dlatego tym, którzy chodzą do takich przybytków. Nie bardzo wiem, co nimi kieruje.

Gość larsson_
no to nie chodź :P nikt ci chyba nie każe mi sie zdarzyło ze 2 razy że jakaś chemia była z obu stron ale reszta to mechanicznie byle sobie ulżyć :P

ja nie chcę iść, bo to dla mnie głupie. Nie wyznaję zasad, że seks musi być tylko z jedną partnerką, ale dla mnie bez tej chemii, bez jakiegoś wzajemnego przyciągania, emocji itd. to nie to. Rozumiesz chyba.

Gość larsson_
pewnie sie wstydzisz albo nie masz kasy :P ja chodziłem tylko wtedy , gdy nie byłem w żadnym innym związku, a potrzeby trzeba było jakoś zaspokajać

ja jak nie jestem w związku, to się masturbuję. To chyba znacznie lepsze: bezpieczniejsze, zdrowsze itd.