Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laureell

czy brak pociągi fizycznego da się przeskoczyć?

Polecane posty

Gość Laureell

zabiega o mnie wspaniały facet,starsznie go lubie,ale nie robi mi sie mokro w majtkach przy nim;P co prawda to byly dopiero 2 randki,ale nie chce mu dawac nadziei ...czy pociag moze przyjsc z czasem czy jest natychmiastowy?

Gość G7
skoro zadajesz takie pytanie to chyba sa to pierwsze randki w twoim zyciu?

No mi też nie robi się mokro w majtkach na widok ludzi, których ledwo znam. Może najpierw się poznajcie bliżej. I nie mówię tu o bliskości fizycznej

Gość Laureell
po prostu z wygladu nie ejst w moim typie czy pierwsze..niee,ale zawsze czulam to cos od razu a jak nie to rowniez chodzilo o charakter faceta,nie tylko o wyglad.

"nie robi mi sie mokro w majtkach przy nim;P" - to chyba tylko dobrze świadczy o twojej cewce moczowej.

Gość vngnbv
no wiec jezeli nie jest w Twoim typie to juz raczej nie bedzie wiec mysle ze nic z tego zwiazku nie bedzie takze od razu daj sobie spokoj tak bedzie lepiej dla was obojga

Jak nie jest w typie to znaczy, że się nie podoba i nie spodoba pewnie. Daj sobie i Jemu spokój. Każdy zasługuje na partnera, który będzie go kochał i pożądał. Bez seksu nie ma dobrego związku a udawanie to głupota i oszustwo

Gość G7
bez sensu, abys byla z nim z braku laku... skoro on ci sie nie podoba to raczej skazujesz go nieszczescie kontynuujac spotkania. daj chlopu szanse znalezc kogos kto poczuje te chemie/

Gość vngnbv
to jest wałsnie to mówisz ze jest wspaniały no ale nie podoba Ci sie fizycznie niestyty ale wyglad jest równie wazny co charakter dlatego jak słysz ze ktos mowi ze wyglad jest niewazny to mnie szlak trafia

Gość Laureell
problem w tym,ze przystojni i jednoczesnie fajni faceci mnie nie chca,wiec co,mam byc sama?;p

Czekaj aż cię desperacja złapie i zostaną ci sami nieudacznicy. Spróbuj się przy nim podniecić, mieć dobre nastawienie. Nie ma tak, ze on ma się wykazać.

Gość Laureell
co masz na mysli przez "sprobuj sie przy nim podniecic"?

Patrz się na niego i szukaj elementów, które ci się podobają. Może ma fajny zarost, może fajne oczy. A jak chcesz sztucznie stworzyć uczucie, to patrz mu się w oczy 15 sekund. Możesz mrugać ;)

Gość a po co pociąg
A ty już koniecznie musisz mieć ten pociąg fizyczny? Po co ci? Przecież kobiecie "stanąć " nie musi, wystarczy kolana rozsunąć, i miec pozytywne nastawienie, wystarczy uczucie niekoniecznie fizyczne, motyle i tak szybko zamierają i nie czarujmy się, ale może byc też seks bez motyli i może to być całkiem możliwy seks. A miłość to coś więcej niż motyle. Ważna jest satysfakcja z bycia z druga osobą, a pociąg to tylko bonus.

Dlatego mówię o patrzeniu w oczy, dotyk też jest ważny. Uczucie da się stworzyć sztucznie. Miłość nie jest uczuciem, jest wyborem.

Gość Antonio de
do Laureell daj mu szansę jak się dorwie do Twojej małej to zobaczysz ...?

Gość Antonio de
...?

Gość dobresobvieee
i co teraz?skrajnie rozne opinie:1 daj sobie z nim spoko,2. daj mu szanse