Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :______:______:

kobieta musi być piękna i atrakcyjna

Polecane posty

inaczej faceci nie muszą się nią interesować

A co jest ważniejsze : uroda czy sprawność łóżkowa? mam właśnie dylemat! Jeśli uroda, to skreślać brzydkie. Jeśli sprawność, to skreślać cnotliwe.

uroda w łóżku się wyrobi

Niekoniecznie, może np. uznać że nie robi lodów. Co wtedy? Ja bym tam nie chciał stawiać ultimatum, brzydzę się takimi metodami. A co jeśli seks jest dla niej mało ważny? No właśnie.

Gość abstrakcja i
dziwne masz zalozenie, ze cnotliwa to znaczy ze nie lubi seksu albo tylko po bozemu:D

seks mało ważny ? nie ma takich kobiet

taką mam definicje cnotliwości ;) KK nie zabrania pieszczot oralnych, ale wielu katolików uważa że seks to zło (zero znajomości nauk Kościoła). Chodziło mi o cnotliwość w sensie : oral mnie poniża, anal nie chcę, a dlaczego tak często, itp. Ja znam wiele pozycji, więc anal i oral mogłbym sobie odpuścić dla ukochanej ;)

Gość powiedzzzmy
aha, piekna i atrakcyjna takie bywają w małych ilosciach w wieku poniżej 26 lat ogólnie takich atrakcyjnych i pięknych jest około 10 % w tym przedziale wiekowym ...czyli zaledwie 1,5 % ogółu kobiet można zaliczyc do tych pieknych i atrakcyjnych...............a na dodatek chętnych samców startujących do tej niewielkiej grupki pieknych ..jest 95 %, bo startuja młodzi i stare samce też startują do młodych....więc są brane jak świeże bułeczki, na pniu....zawsze kilku samców się załapie, a kasa im pomoże więc autorze...jesli uważasz że kobieta musi być piękna i atrakcyjna...to módl się aby się załapac do tej nielicznej grupki szczęściarzy samców , oczywiście zasobnych w wielką kasę........módl się żarliwie.może los ci poszczęści bo alternatywą jest zobaczenie piękna i atrakcyjności w tych mniej urodziwych i niekoniecznie takich młodych.....albo gejem zostań

pięknych kobiet jest około 25 procent przed 30 r.ż. w przedziale 30-40 jest ich 10 procent w przedziale 40-50 już tylko 5. Dalej nie badałem ;) I znowu ktoś napisał, że liczy się kasa ;)

Gość aaaaarwena
nie musi byc piekna by byc atrakcyjna, spojrz na to forum tu pelno jest kobiet atrakcyjnych ale wcale nie pieknych, a patrzac obiektywnie sa takie same jak te zaniedbane/przecietne tylko maja samozaparcie by o siebie dbac i wmawiac otoczeniu ze sa wyjatkowe

Jestem piękna i atrakcyjna - DLA SIEBIE. To, co myśli na mój temat napalony byczek czy zaśliniony prawik, nie ma dla mnie znaczenia. Piękno i atrakcyjność mieszczą się w tym samym miejscu, co orgazm - w mózgu.

Dziwne pytanie. Powodzenie mierzy się liczbą chętnych samców na seks i związek. Ilość facetów, którzy po obudzeniu chcieliby widzieć twoją mordę obok ;)

Przede wszystkim kobieta powinna być zadbana i z tego zadbania wychodzi dopiero atrakcyjność i piękno. O! :)

Gość taaaafffffff
Nie musi być piękna, to jest dobre tylko na jakiś tam czas i po to żeby kogoś sobą zainteresować. A na dalszą metę liczy się tylko charakter bo choćby kobieta do 50 tki wyglądała jak ideał w którym byłbym ślepo zapatrzony, nie wytrzymałbym z nią pewnie dłużej niż miesiąc gdyby miała fatalny charakter.

Gość sliweczka....
piękna nie wiem ale zawsze powinna byc zadbana kazda kobieta .... niestety przykro mi ale tak nie jest :P

Gość lkmklmk
a mezczyzna jaki musi byc??:) biedny, brzydki i nijaki?

ja zawsze wychodze z zalozenia ze saksapil to ma sie w glowie a nie w dupie. nie trzeba byc niewiadomo jak pieknym zeby miec zawsze ta kolejke samcow czekajacyh na twoje skinienie - i nie mowie o byle jakich samcach :) i wcale mlodosc nie jest zadna gwarancja powodzenia. stawialabym na wiedze - kobiety nie wiedza czego pragna faceci i stad ich niepowodzenia.

Gość sliweczka....
a mezczyzna jaki musi byc?? biedny, brzydki i nijaki? mezczyzna musi poprostu byc :P

Gość sliweczka....
Wszyscy maja jakies wymagania ....ale z drugiej strony kazdy z nas jest wyjatkowy na swoj sposob...:P nie wiem czy warto sie martwic czy facet ma byc taki czy inny najwazniejsze to znalesc tego jedynego .... i wtedy nic innego sie nie liczy :)

Gość sliweczka....
e tam.....co to za myslenie ...:P

A nieprawda:). Kobieta musi być piękna i atrakcyjna - wtedy facet na nią może spojrzy, a mężczyzna musi być mądry i bogaty - wtedy może kobieta da mu się zaprosić do tańca. Potem stworzą cudną parę, zrobią wspólnie małe omnibuski i będą żyli razem długo i szczęśliwie w Nibylandii:).

Gość sliweczka....
hahahah dobre :)

Gość a ja np ....
"kobieta musi być piękna i atrakcyjna" tak samo facet :) i jeszcze dobry w łózku - badz sie wyrobi :P mam nadzieje ;)