Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dynastiiiiiiiiiaaaaaaaa

zalety i wady autoamtycznej skrzynii biegów

Polecane posty

Gość dynastiiiiiiiiiaaaaaaaa

jw?

Gość ssssssssssssssssssssssss
automat muli

Gość jedyne co za to
dla sierot, ktore mają kłopot ze zmianą biegów i sprzęgłem. Cała reszta to totalne dno, które wciąż się psuje a naprawa kosztuje hohoho i jeszcze trochę :(

Gość tyertyerye
Skrzynia DSG po 120 tysiącach km zaczyna wydawać dziwne stuki podczas przyspieszania, miesiąc po gwarancji. :) Nigdy więcej VW. :classic_cool:

Gość maammmmmmmmmmm tak smao
ale bzdury, zazdrośnicy! automat to same zalety, jeżdże i jeżdżę i nic sie nie psuje, ogromna wygoda, żadnych stuków

Gość taki jeden samcowaty
debile. Skrzynie automatyczna się ustawia co 50 0 tys km. Koszt max 100pln = 0 problemow. Jedynie po 150 tys w STARYCH automatach przydało by sie wymienić kilka pierol ala wariator. W standardowej skrzyni po 200 tys pójdzie sprzęgło. i jw 2 sprzegłowy automat poza ustawianiem i wymiana oleju jest bezobsługowy

Gość dziaddek
jazda automatem to poprostu nuda i jest dla debilii ktorzy nie potrafia jezdzic manualem

Gość ptasiek nastroszony
jak sie z nia oswoisz pozbedziesz manualnych nawykow to super urzadzenie choc na ruszanie z piskiem opon albo przechodnia nie licz

Gość jktdbkasdf
no wiadomo każdy polski wsiur powie że automat to dla niekumatych :D typowo polskie myslenie. Nauczy się taki stasiek jezdzić na manualnej skrzyni i uważa się za zdobywce nobla :D Tylko automat, niczym nie jezdzi się tak wygodnie i komfortowo !!!

Gość kakakakakaka
automat mam juz 10 lat i ani jednej usterki ! Płynie się a nie jedzie, automat a manualna to jak niebo i ziemia.

Jechałam na jednym i drugim i mam chyba prawo do własnej opinii ;) Ale oczywiście muszą posypać się wyzwiska typu "wsiur" i "polaczek", inaczej taki delikwent Ą Ę byłby chory :classic_cool:

Gość dziaddek
tylko wsiuny jezdza golfami