Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skunksica

Kto ze mną od jutra nie je słodyczy?

Polecane posty

Gość skunksica

Już jakiś czas temu zrezygnowałam z chipsów, chrupek oraz zup w proszku :P Teraz chce zrezygnować ze słodyczy. od jutra zero cukierków, batonów, czekolady, ciastek, słodzenia kawy Pozwolę sobie najwyżej raz w tygodniu zjeśc coś słodkiego :)

Gość skunksica
Taki, że bede ładniej wyglądać :P podobno cukier prosty sprzyja starzeniu się skóry

Gość drdrdrd
jakie smutne bedzie to twoje zycie :O dobrze, ze ja moge jesc co zechze i w ilosciach jakich chce...

Gość skunksica
Dziewczynki :) ja nie robie tego, żeby schudnąć. Tylko po to, by zdrowiej żyć. Nie wiem jaki jest sens wpychania w siebie słodkich, napakowanych chemią batonów :P zamiast tego pochrupię sobie jakieś pestki np. słonecznika, dyni, albo orzechy :) kolesiowa_taka----> ważę 51 kg przy wzroście 166 cm.

Gość skunksica
Hmm a na smutek słodycze pomogą?:) Myślę, że lepszy bedzie spacer albo jakieś ćwiczenia, organizm się wymęczy, dotleni to i myślenie się poprawi.

Gość mam podobna sytuacje
skunksica, ale ci zazdroszcze wagi

Równiez zrezygnowałam a chipsów, chrupek, i chemicznych świństw( ponad pół roku już:) ) ... słodyczy jem mało... ale wspieram inicjatywę!

Ustaw sie psychicznie, nie rzucaj sie na głęboką wodę od razu- na poczatku jak planujesz zrob sobie maly deser np w week. Powodzenia. Ja nie jem żadnego cukru ze względu na zdrowie i wiem że warto przestac jeść cos co nie jest niezbędne dla organizmu w takich ilościach jakie jemy :) moze i to przyjemne ale po paru miesiącach wogole juz tego nie brakuje, em tego odzyskuje sie zmysł smaku i odczuwa sie bardziej inne smaki to naprawde przyjemniejsze.

Gość skunksica
No dobra od dziś :) tylko, że przed chwilą wypiłam posłodzoną kawę. :) Słuchajcie, ja byłam uzależniona od chipsów i chrupek, zajadałam nimi stres. Nie jem już ich od ponad 4 miesięcy i waga mi się trochę obniżyła, bo wczęsniej ważyłam 53-54kg.

Gość skunksica
mam podobna sytuacje---> no z wagi jestem zadowolona, tylko, że piersi mam małe i w biodrach też troche mi brakuje :( tłuszcz zazwyczaj odkłada mi się na brzuchu, ale od kiedy kręce hula-hopem to ładniej to zaczyna wygladać :)

Gość aha ii ach
ja też nie :D 🖐️

Gość skunksica
Szkoda :D ale co tam, ja spróbuję, nic nie tracę, a tylko mogę zyskać :)