Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaatelier

pom贸zcie dobrac

Polecane posty

Go艣膰 aaatelier

witam wszystkich na kafe, moje pytanie skierowane jest szczeg贸lnie do kobiet, kt贸re znaj膮 si臋 na kosmetykach. Poniewa偶 potrzebuj臋 rady. Mam jasn膮 cer臋, rozszerzone naczynka, przez co policzki s膮 zar贸偶owione. Sk贸ra jest sucha, czasami nawet wysuszona (do codzienniej piel臋gnacji u偶ywam kosmetyk贸w iwostin z serii sensitia). Nie wiem jaki podklad by艂by dla mnie odpowiedni. Jakiej firmy? Pr贸bowa艂am ju偶 troche kosmetyk贸w i niestety, ale 偶aden mi nie pasowa艂. Prosz臋 o jakie艣 rady

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja stez mam cere naczynkowa, i do tego bardzo wrazliwa, poza tym na brodzie mialam jeszcze niedawno tradzik. na tradzik retinoidy i jak na razie jest rewelka, ale na reszte dobor kosmetykow metoda prob i bledow. Kiedys kupowalam iwostin, na poczatku jak wchodzil na rynek i piersze propozycje byly super a potem przestaly mi odpowiadac, paza tym bioderma i avene tez stosowalam. dzisiaj robie sama kosmetyki, staram sie nawilzac buzie i juz nie pamietam kiedy cos mnie uczulilo. dla mnie odpowiedni jest ekstrakt z czarnego bzu (ECOCERT), sprawdzony i z certyfikatem, Buzie myje plynem miceralnym lub robie sobie olejek do mycia twarzy, a co do kosmetykow kolorowych to jak do tej pory nie jestem w stanie dobrac sobie odpowiedniego podkladu i tutaj tez chetnie posluchalabym rad. O kosmetyke biala pytaj smialao.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach