Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaatelier

pomózcie dobrac

Polecane posty

Gość aaatelier

witam wszystkich na kafe, moje pytanie skierowane jest szczególnie do kobiet, które znają się na kosmetykach. Ponieważ potrzebuję rady. Mam jasną cerę, rozszerzone naczynka, przez co policzki są zaróżowione. Skóra jest sucha, czasami nawet wysuszona (do codzienniej pielęgnacji używam kosmetyków iwostin z serii sensitia). Nie wiem jaki podklad byłby dla mnie odpowiedni. Jakiej firmy? Próbowałam już troche kosmetyków i niestety, ale żaden mi nie pasował. Proszę o jakieś rady

Ja stez mam cere naczynkowa, i do tego bardzo wrazliwa, poza tym na brodzie mialam jeszcze niedawno tradzik. na tradzik retinoidy i jak na razie jest rewelka, ale na reszte dobor kosmetykow metoda prob i bledow. Kiedys kupowalam iwostin, na poczatku jak wchodzil na rynek i piersze propozycje byly super a potem przestaly mi odpowiadac, paza tym bioderma i avene tez stosowalam. dzisiaj robie sama kosmetyki, staram sie nawilzac buzie i juz nie pamietam kiedy cos mnie uczulilo. dla mnie odpowiedni jest ekstrakt z czarnego bzu (ECOCERT), sprawdzony i z certyfikatem, Buzie myje plynem miceralnym lub robie sobie olejek do mycia twarzy, a co do kosmetykow kolorowych to jak do tej pory nie jestem w stanie dobrac sobie odpowiedniego podkladu i tutaj tez chetnie posluchalabym rad. O kosmetyke biala pytaj smialao.